icon

Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!

moxha
6. únor 2018

Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás

sarkoc
8. kvě 2018

@priefi mohlo, ale mám blbý pocit...včera odpoledne mě chytly strašný křeče v podbřišku a trvají de facto doted, občas se úplně svíjím bolestí...zatím nekrvácím, ale asi je to jen otázka času...bojím se, ale asi to tak má být no :(

ejdys
8. kvě 2018

Ahoj, my se snažili rok a čtvrt a po 2 mesich uzivani CLostilbegytu jsem teď v 5 týdnu..Takže čerstvé ale doufejme že bude vše tak jak má.Přeji ostatním snažilkám hodně štěstíčka🍀😍

priefi
8. kvě 2018

@sarkoc dokud nespinis, neplas. Kdyz jsem cekala syna, zacaly mi bolesti v praci, obcas to bylo dost silne, ze jsem uvazovala, jak se dostanu domu. V ocich pomalu slzy, mela jsem strach, ze o mrnatko prijdu. Byla jsem v 8tt, prisla jsem domu, lehla a odpocivala, obcas zabolelo. Dalsi den jeste pobolivalo a ten stejny den vecer mi zacaly nevolnosti a vse zacalo byt v poradku. Nekdy proste to roztahovani delohy boli. Navic roste placenta, dotvari se. Ja ted obcas citim tlaky, ale jine nez pri ms. Jsem spis silene unavena a nejraci bych si lehla a spala, ale prcek pres den nespi, tak smula. Klid. To bude dobre, drzim pesti. Kdyz jsem v prosinci mela sp, tak jsem prvne zacinala spinit, postupne vic a vic, nekdy cely den nic, pak silneji a pak prisla total bolest a s ni silna ms. Takze za me, dokud nespinis, bud v klidu. Odpocivej, netahej malou.

haluzska
9. kvě 2018

@ufounek jupiijou . Tak ted jeste chvili pockat az pan doktor povoli sexik 😊 a muzem se opet pokusit 😊

snazimese
9. kvě 2018

Krasny vecer holky 🙂 tak po delsi dobe jsem sem opet nakoukla. Jak jste na tom? Nasla uz nektera z vas vytouzene //? 🙂

horvathova3
10. kvě 2018

Ahoj holky, hlásím se po delší době. U nás dneska ráno. Jinak nemám vůbec žádné příznaky tak nevím. Ale už delší dobu cítím takový vnitřní klid. 😁

snazimese
10. kvě 2018

Tak u me nic, dneska 1DC.. :(

priefi
10. kvě 2018

@snazimese cekala jsem nekolik dni po vynechani a pak jsem testla a bylo to tam, krasne dalnice. Ted me ceka za tyden potvrzovaci kontrola, tak snad to dopadne dobre. Bohuzel uz vim, ze dve carky nejsou vyhra. Ale zase z druhe strany, tentokrat ta carka byla znatelnejsi nez minule 😊

priefi
10. kvě 2018

@horvathova3 taky nemam krom vynechani priznaky. Akorat kdyz jsem hladovejsi,.zacina mi byt zle a umis neco snist 😊 ten klid mi prisel taky, ale posledni 2 dny jsem nejaka podrazdenejsi 😅

priefi
10. kvě 2018

@snazimese to je mi lito 😔 az prijde cas, tak se zadari 😉 jak dlouho se snazite? Nam se zadarilo po roce volneho prubehu (teda v listopadu taky, ale skoncilo to sp nastesti bez revize)

priefi
10. kvě 2018

@sarkoc ahojky, jak se citis? Je to uz lepsi?

sarkoc
10. kvě 2018

@priefi Ahoj, ty bolesti víceméně přešly během včerejška, takže dobrý 🙂 Co se nevolností týče, tak ty celkem úspěšně gradují, takže myslím, že je zatím všechno v pořádku :D. Jinak jak tu píšete o tom klidu, to já jsem teda neměla, naopak mě dokáže teď dcerka vytočit každou kravinou, musím se držet, abych zbytečně nekřičela na ní ani na manžela :/

priefi
10. kvě 2018

@sarkoc ja byla hrozne klidna cca tyden pred ms, nevytocilo me to, co me obvykle vytoci, tak jsem se smala, jestli nejsem tehu. Posledni dny jsem spis furie 😂😂😂 vytoci me snad vse a jsem podrazdena 😂😂😂

blueel
10. kvě 2018

@priefi já jsem měla po necelém týdnu 2 čárky. Testů jsem si udělala asi 5 a pořád tam jsou. V úterý jdu k doktorce tak jsem zvědavá.

priefi
10. kvě 2018

@blueel ja testovala cca 4 dny po zpozdeni a krasne dve carky, mela jsem posledni test a dalsi uz byly objednane a na ceste, takze prvni test v sobotu, druhy v utery. Bohuzel to byla jina znacka testu, takze nemohla jsem srovnat zda sili, nebo ne. Ale oba testy mely dalnice, takze dalsi test jsem uz nedelala. Taky jdu v utery na prohlidku 😊

blueel
10. kvě 2018

@priefi já jeden z hecu vyzkoušela včera kolem 5 odpoledne a k mému údivu tam byly 2 čárky, tak nevím no. Držím palce 😊

snazimese
10. kvě 2018

@priefi Stane se co se ma stat.. Uz to budou pomalu tri roky co se nedari. Ale z toho prvni necele dva roky jsem to nijak neresila, protoze jsme meli jine starosti. Ale ted premyslim, jestli tomu jeste nechat volny prubeh nebo to zacit resit pres doktora...

priefi
10. kvě 2018

@blueel taky drzim pesti. Docela se to vlece, uz aby bylo utery 😊

priefi
10. kvě 2018

@snazimese aha, to je mi lito 😔 my uz jedno ditko mame, za mesic bude mit 2 roky, o druhatko jsme se snazilo rok, tak snad to bude ok. Nevim, co jsi treba zkusila nebo nezkusila, ja brala jen a jen listovku a ovu jsem cca vedela jen zpetne podle bolesti, nehlidala ji. Holky tady peji ody na gynex (muze brat i partner), uz jsem nad nim zacala uvazovat taky, ale nakonec nebylo treba. Nektere holky si zase nemuzou vynachvalit hlidani bt, nebo ovu testy. Pokud by byl problem na strane partnera, tak cetla jsem ze dobry je kotvicnik, polevky nebo omacky z rajcat nebo dyne. Styk je lepsi mit ob den nebo ob dva, aby se spernie stacily obvnovit. Nektere radi, udelat si hormonalni profil (krevni testy), nekdy je bloknuta pater a doporucuje se rehabka ala mojzisova, u obracene delohy zase urcite pozice. U klasicke dolohy pozice mesijas. A kdyz jsi byla na preventivce na gynde, nezminila ses, ze se nedari? Nekdy nasadi nejake hormony a pak je mimi jedna dve. V lekarne jsou dokonce k dostani testy plodnosti. Ale mas pravdu, co se ma stat, to se stane, nic neuspisime, mimi ma svuj cas. Uprimne doufam, ze nase mimi uz se rozhodlo, ze je jeho cas, protoze v listopadu jsem objevila 2 carky a v prosinci bylo po. Takze vim, ze i 2 carky nejsou vyhrou. Drzim pesti, aby miminko brzy zavitalo do Vaseho zivota 😊

horvathova3
10. kvě 2018

@priefi to jediné pociťuji taky, když mám hlad a něco nesním začíná mi být hrozně špatně. Podle ms bych teď měla být 4tt v pondělí si zajdu k doktorovi na krev a samozřejmě se zeptám, jestli tam něco nevidí 😁

priefi
10. kvě 2018

@horvathova3 pokud bude mit stesti, najde ho, ja jsem se synem taky tak byla. Sice mi udelal kazani, jak jsem prisla vcas, ale nasel uz zloutkovy vacek a za 2 tydny na kontrole uz bylo i srdicko. Ted poprve pujdu, kdyz budu v 6+0.

priefi
13. kvě 2018

@sarkoc zacinam mit docela strach 😔 od rana me natahuje, coz jsem brala jako pozitivni znameni, avsak odpo jsem 2x hnede zaspinila 😢 a podruhe i trochu nacervenale 😢

sarkoc
13. kvě 2018

@priefi jej, tak to budu držet všechny palce, ať to s mimikem zvládnete...hlavně hodně odpočívat, pokud to v rámci možností jde 🙂 U nás dobrý snad, nevolnosti pokračují, ale bolesti ted více méně nemám, jen jsjem šíleně unavená, mohla bych jet spát :( V pátek jsem byla něco řešit u praktickýho doktora, tak jsem se jen zmínila, že jsem možná těhotná, tak mi vzal krev na hcg, tak budu vědět v úterý alespon potvrzení z krve 🙂
Myslím na vás, snad to bude OK 🙂

priefi
13. kvě 2018

@sarkoc dekuji, snad to bude dobre 😔 mam hrozny strach. Manzel me uklidnuje, ze minule, kdyz to nedopadlo, ze ta carka nebyla tak silna jako ted a ze jsem byla i podvyzivena, at se nestresuji, ze to bude vse v poradku. Tehdy bylo hcg v krvi jen 100. Do uterka budu mit hruzu, snad v utery bude vse v poradku. Uz ukaplo i par slz strachu 😢

lusy1983
14. kvě 2018

Ahoj, bude mi 35 , mam dve deti 14 a 5 let. S novym partnerem ( nema sve deti ) se snazime o mimi od podzimu 2017. Od te doby zadna ovulace a mestruace bez vyvolaci injekce se nedostavila. V dubnu jsem byla na laparaskopii kdy udelali driling vajecniku profuky vejcovodu takovou modri. Jeden je nepruchodny. Mudr mi clostibelgyt gynprodyl a agnucaston. S ze az dojdou mesicky zacit uzivat dle rorozpisuS tim ze pokud neotehotnim do konce podzimu tak ten nepruchodny vejcovod odstraní. Jenze mesicky zase nikde. Dnes opet injekce na vyvolani plus odber krve na hormony. Samozrejme kdyz prijdou nemam uzivat leky co napsala. Protoze aspon jeden hormon nesmi byt umely pro cyklus. Vysledky budou za tyden. Jsem z toho smutna davala jsem velke nadeje ze po operaci se vse da do poradku. Mate nektera podobnou zkusenost ?

sarkoc
14. kvě 2018

@priefi tak jak to vypadá? už je lépe?
Teď jsem taky docela hrůzou bez sebe, co to zase bude...od rána mám příšerný bolesti jen v levém vaječníku, fakt ale neskutečný...napadlo mě mimoděložní těhu, ale pořád si říkám, že už by to třeba bolelo dřív než začátkem 6.týdne a je to jen zase nějaké to roztahování spodku atd, fakt se toho pátku bojím, co se dozvím :(

priefi
14. kvě 2018

@sarkoc dnes jsem trosku spinila, snazim se odpocivat, zaroven nevolnosti pokracuji. Zitra mam kontrolu, tak uvidim.. Bude to dobre, takove pichani jsem mela u syna, mela jsem hrozny strach, trapilo me to cely den a pak trochu i ten dalsi. Byla jsem ten den sama v praci, ale pak mi vecer zacaly nevolnosti a za 2 dny na utz bylo i srdicko. Nevim, co to zpusobilo.

malinkaelinka
14. kvě 2018

Tak i u mě je tedka malinká naděje, jsem 27 DC a tak šílenou únavu, jakou pocituju, jsem snad zažila jen při borelioze. Zítra mám odpolední, ráno bude čas, tak asi zkusím test... mám spíš kratší cykly, 26, 27 dní a zatím žádný náznak blížící se MS.... tenhle měsíc jsme se "snažili" fakt poctivě, měsíc předtím jsem kapala gynex a oba jsem si prošli kůrou s tobolkami dle TČM.... ach jo, kéž by....

blueel
15. kvě 2018

@priefi tak co? Jak to dopadlo? U mě tam zatím nic není vidět, tak mi vzala krev a příští týden tam jdu znovu.

sarkoc
15. kvě 2018

@priefi Ahoj, tak jak? 🙂 🙂
Já si volala na ty výsledky z krve, kdy mi měl doktor přidat hcg k dalším věcem, co zjišťoval a ta sestra to tam nezaškrtla, takže nemám potvrzeno stále nic, vrrrr :/ No, ne že se netěším na pátek, ať je to jak je to, člověk bude alespoň vědět....

Strana