icon

Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!

moxha
6. únor 2018

Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás

journals
9. únor 2018

@biedronca To nemusí být pravda. Mě rozhodně všichni tři lékaři, kteří mě viděli jasně řekli, že žádný sex v šestinedělí, natož další snažení... Určitě to není jen silnější menstruace. Tělo se musí dát do kupy a znovu se dostat na startovací pozici 😉

biedronca
9. únor 2018

@journals Určitě se tento rok podaří, věřím v to!! To by bylo, aby nebylo...
Jak dlouho se snažíte celkově, a po jaké době přišlo těhotenství a následně zamkl. těhu? A ted je to jak dlouho od potratu?
My po 8 měsíích snažení, se sice podařilo,ale nakonec spontální potrat. Ted se už snažíme dále. v dubnu bude celkově ROK našemu snažení. Jsme mladí, 27 let, první mimi chceme.

journals
9. únor 2018

@biedronca Otěhotněla jsem hned druhý měsíc, spontánní potrat v 10 tt, od té doby uplynulo 10 měsíců a stále nic. Jsem už asi víc klidnější než na začátku, kdy jsem věřila víc, moc jsem se na to upínala. Teď jsem s tím víc vyrovnaná :-/ Ale neměla jsem do toho vkládat tolik nadějí, ušetřila bych si hodně zklamání

keksikpepsik
9. únor 2018

@biedronca Vám taky moc přeju hodně štěstí a brzy // 🙂) A tulte se jako o život 🙂

butterfly123
10. únor 2018

Holky, ktere jste take zazily samovolny potrat, braly jste jako prevenci zanetu delohy antibiotika? Me doktor prave antibiotika dal, i kdyz zadny zanet nemam, ale pry se to objevuje, tak preventivne. Me to prijde jako nesmysl, tak ted nevim, jestli si je mam vzit nebo ne ??? V pondeli jdu na kontrolu, zkontroluje me, jestli vse odeslo a kdyz ne, tak jeste ten den revize, bude to tyden, co sem zacala krvacet. Revizi bych se chtela vyhnout, chtela bych jeste aspon par dni pockat, jestli si telo neporadi samo. Diky

journals
10. únor 2018

@butterfly123 zadna antibiotika jsem nemela, slysim o tom poprve. Ale se mnou se nikdo uplne moc nemazlil, mi tak prislo... u me nebyl problem, nastesti

priefi
10. únor 2018

@butterfly123 a v kterem tt jsi byla?

butterfly123
10. únor 2018

@journals @priefi
Me se to taky moc nezda, byla jsem v 7 tt, ale na utz byla jen pidi tecka, jen pidi gestacni vacek, zadny plod (v 6tt a v 7 tt stejny nalez na utz) .

journals
10. únor 2018

@butterfly123 nevim, s tim opravdu neporadim, zkusenost nemam. Ale mozna ti je dal z nejakeho duvodu a pokud do sebe antibiotika necpes pravidelne nekolikrat za rok, ale jen vyjimecne, tak bych je asi vzala.

butterfly123
10. únor 2018

V pondeli hcg 440, v utery zacalo krvaceni a ve ctvrtek hcg 257. Probiha to jak trochu silnejsi menstruace, jinak se citim dobre, zadne komplikace. Uvidim vecer, zase bych nerada neco zanedbala... diky

littleannie
10. únor 2018

Ahojky, tak se taky přidávám. Je mi 23, a jsem po zamlklém těhu a bohužel po následné revizi. 😞 taky by mě zajímalo kdy budeme moct zase pokoušet, teď bych měla dodržet šestinedělí, ale je to peklo. Hormony poblázněné a já místo sexu si můžu leda tak kousat nehty. Přeji všem hodně štěstí a doufám, že než my se zase budeme moct začít snažit, tak vy už budete zase těhulky a psát své zkušenosti. 👍

moxha
autor
10. únor 2018

@butterfly123 já potratila v 7 týdnu,ale plod mladší.Potratila jsem si doma a ta týden jsem jen šla na kontrolní UZ. ATB jsem nedostala...
Holky je někdo v období testování?

maice
10. únor 2018

@moxha Ja cekam alespon na stredu,dnes 6dpo

arevb
10. únor 2018

@butterfly123 já potratila v 9tt, antibiotika jsem neměla, jen nějaké tablety na lepší vyčistění, revizi jsem odmítla a odešlo všechno samo, i plodové obaly

priefi
10. únor 2018

@butterfly123 nechapu proc Ti dal atb.ja mela totez, akorat necelych 7tt, takze to bylo 6tt a neco. Prislo spineni, pak MS trosku silnejsi s vetsimi kusy. Dr.na kontrole jen zjistovala pres utz.zda vse odeslo a ja ji rekla, ze jsem si idelala opet tehu test, ktery uz byl snehobily a tim jsme spolu skoncily. Rikala, ze kdyby test byl pozitivni, tak by bylo treba udelat revizi (kdybych nedelala test, tak by asi udelala odber krve). Atb fakt neni treba, velke procento zen kolikrat takhle potrati a ani o tom nevi, proste ms mela vetsi zpozdeni 😉

keydance
11. únor 2018

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Snažíme se o druhé miminko. 🙂 Snad to brzy vyjde

gabrielka_h
18. únor 2018

Ahoj, my určitě také - v lednu UTP pro vrozenou vývojovou vadu miminka, teď jsem po první porevizní MS a opět se snažíme🍀🍀🍀

karoli_kh
18. únor 2018

Přidávám se k vám. Bude mi 32. Snažíme se asi rok. Podle doktora jsem v pořádku, ale nevím.. Předchozí lékař mi řekl, že mám PCO, ale moje pravidelné cykly tomu neodpovídají. Takže tento měsíc najíždím na stimulaci clostilbegytem a následně utrogestan. Do toho mi doporučil Nosifol, ale nějak nepociťuju, že by extra pomáhal. Tak jsem si pořídila ještě gynex, který mě aspoň trochu hodil do pohody...

keksikpepsik
18. únor 2018

@karoli_kh clostilbegyt je malý zázrak. Určitě se po nem zadaři. Přeji hodně štěstí

keksikpepsik
Autor odpověď smazal
karoli_kh
18. únor 2018

@keksikpepsik děkuju a taky držím pěsti, ať vše dobře dopadne 😊

moxha
autor
18. únor 2018

@keksikpepsik držím pěsti.Hematom se vyplavuje a proto to špinění...snad se mrňata udrží.

U mě by se mělo rozhodnout zítra.Záda občas bolí,občas ne,prsa citlivá na dotek ,větší žravost( mívám),občasná nevolnost od žaludku...jenže by to byla velká náhoda a překvapení,protože ovu testy negativní...

cinam
18. únor 2018

@moxha jsem na tom stejně jako ty. Ctvrtej den je mi ale fakt zle od žaludku a zítra je termín MS. Ale ovu testy taky negativní a dnes ráno už mi i klesla teplota, takže spíš nic.

moxha
autor
18. únor 2018

@cinam třeba to vyjde...no já teplotu nevěřím,ale vzhledem k tomu,že záda začínají fest bolet,tak bych řekla že taky nic:(

moxha
autor
19. únor 2018

@cinam Tak jak jsi na tom? U mě zatím nedošla...

cinam
19. únor 2018

@moxha zatim taky nedošla. teplota vyšší než včera, ale špiním.

krisatko
19. únor 2018

Ahojky, jsem 32 dní po revizi a potvora furt nikde. Co s tím? ☹

cinam
19. únor 2018

@krisatko musíš vydržet. Mě přišla za 52 dní. Až po 8 týdnech bych to řešila.

misak48
19. únor 2018

@krisatko Potvrzuji. Musíš vydržet. Je to sice nekonečné, ale já se dočkala den po ukončení šestinedělí (takže 43 dní).

mischanov
20. únor 2018

Holky, musím se pochlubit krásnými dvěma čárkami, týden po vynechání MS 🙂 Před Vánoci jsem samovolně potratila a teď po 2 měsících se snad zadařilo 🙂 I když po předchozí zkušenosti mám trochu černé myšlenky ☹ Držte mi prosím palce 🙂

Strana