Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!
Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás
Holky máte některá zkušenost s Norethisteronem?
@snazimese a nedělala jsi test?
@lucifervlkova co potřebuješ vědět?
Všem co nechtějí aby dorazila tento týden přeji jen dobré zprávy
@moxha Zda je nějak škodlivý,jestli se může při něm otěhotnět k čemu je vlastně dobrý.
Tak my Norethisteron používali k oddálení ms ..otěhotnět při Norethisteron nemůžeš neb blokuje ovulaci a pohlavní hormony...a jako každý lék má nežádoucí účinky.
Holky prosím Vas v listopadu jsem prodělala SP v 6tt.Tento měsíc jsme se prvně snažili, ta potvora měla přijít před třemi dny... Jindy to mám jako hodinky.Ale testy mám negativní.Pokud bych byla těhotná, byla bych 5tt.Je možné že by bylo hcg ještě tak nízké?
Holky, tak mám potvrzené těhotenství v 6. týdnu 🙂 Na kontrolu jdu zase až za 3 týdny, to bude dlouhé čekání. Vzhledem k mé práci jsem hned od začátku na neschopence, tak mám akorát čas přemýšlet nad blbostma a strachovat se, že se zase něco pokazí ☹
@cinam přeji krásné sileni čárek 😊
@keksikpepsik děkuji moc, zrovna jsem dělala další a zatím to vypadá dobře myslím. A furt je mi zle 😀 tobě strašně moc gratuluji k dvojcatkum, to je nádhera 😍
@cinam kolikátý den po ovu jsi? Krásné sílí 😍
@keksikpepsik ta horní je 14 ráno a dolní 15 teď
@cinam gratuluji 🙂
@keksikpepsik moc gratuluju a přeju ti hodně moc zdravicka proč vás všechny 😊😊

Já jsem teprve 6 DC, takže MS hodně daleko