icon

Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!

moxha
6. únor 2018

Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás

karoli_kh
21. únor 2018

Já jsem teprve 6 DC, takže MS hodně daleko

arevb
Autor odpověď smazal
arevb
21. únor 2018

@moxha já čekám ms taky v neděli, kéž by nepřišla ☹ Taky se tak pár dní před MS pozoruje?

misak48
21. únor 2018

@moxha já jsem první cyklus nového snažení, ale jsem teprve 10 DC... Takže netrpělivě čekám zatím teprve na ovulaci 🙂 Ale obávám se, že se ještě načekám, minule byla až kolem 26 DC... Ale poctivě s manželem trénujem a nenecháváme nic náhodě, kdyby náhodou přišla dřív 🙂

lucifervlkova
21. únor 2018

Holky máte některá zkušenost s Norethisteronem?

moxha
autor
21. únor 2018

@snazimese a nedělala jsi test?

@lucifervlkova co potřebuješ vědět?

Všem co nechtějí aby dorazila tento týden přeji jen dobré zprávy

lucifervlkova
21. únor 2018

@moxha Zda je nějak škodlivý,jestli se může při něm otěhotnět k čemu je vlastně dobrý.

moxha
autor
21. únor 2018

Tak my Norethisteron používali k oddálení ms ..otěhotnět při Norethisteron nemůžeš neb blokuje ovulaci a pohlavní hormony...a jako každý lék má nežádoucí účinky.

@lucifervlkova

snazimese
21. únor 2018

@moxha nn nedelala jsem testik. Sice nad nim premyslim, ale nevim zda to ma cenu. Sice jak jsem mela MS, tak byla zvlastni, bez "kousku" a porad me podbrisek zvlastne boli, ale nejak neverim tomu, ze by se neco povedlo...

magwom
21. únor 2018

Holky prosím Vas v listopadu jsem prodělala SP v 6tt.Tento měsíc jsme se prvně snažili, ta potvora měla přijít před třemi dny... Jindy to mám jako hodinky.Ale testy mám negativní.Pokud bych byla těhotná, byla bych 5tt.Je možné že by bylo hcg ještě tak nízké?

misak48
21. únor 2018

@magwom klidně je, já mám třeba ovulaci dost pozdě, takže ještě po týdnu zpoždění byl TT negativní, pak teprve duch... Vis, kdy jsi měla ovulaci?

magwom
21. únor 2018

@misak48 Právě že vím... 4.2.

magwom
21. únor 2018

@misak48 SP jsem prodělala dvakrát, jednou test ukázal, druhý den prohlídka a potvrzení u dr. a třetí den konec a podruhé konec v den prvního pozitivního testu... Ale příznaky jsem měla snad už týden po ovulaci. Tak se docela bojím co to zase je...

misak48
21. únor 2018

@magwom budu držet palce, ať to je tehu a dopadne dobře 🙂

magwom
21. únor 2018

@misak48 Moc dekuju, snad už konečně ano🙂

moxha
autor
22. únor 2018

@cinam testovala jsi zase dnes? Hoď foto

cinam
22. únor 2018

@moxha jojo rano, carka zesilila, ale cekala jsem jeste silnejsi no 🙂 foto ted nemam, uz jsem v praci. dodam odpoledne 🙂

cinam
22. únor 2018

@moxha tak nahoře 12 DPO dělaný odpoledne a dole 14 DPO dělaný ráno

moxha
autor
22. únor 2018

@cinam super!!!Tak ať sílí dál...doufám,že v pondělí najdu také své dvě krásné čárky

mischanov
23. únor 2018

Holky, tak mám potvrzené těhotenství v 6. týdnu 🙂 Na kontrolu jdu zase až za 3 týdny, to bude dlouhé čekání. Vzhledem k mé práci jsem hned od začátku na neschopence, tak mám akorát čas přemýšlet nad blbostma a strachovat se, že se zase něco pokazí ☹

cinam
23. únor 2018

@mischanov moc gratuluji 😍 a zkus se nestresovat. ja byla poprve to samy a prijde mi, ze jsem si to vsechno akorat privolavala ☹ urcite to bude dobre 🍀

keksikpepsik
Autor odpověď smazal
keksikpepsik
23. únor 2018

@cinam přeji krásné sileni čárek 😊

cinam
23. únor 2018

@keksikpepsik děkuji moc, zrovna jsem dělala další a zatím to vypadá dobře myslím. A furt je mi zle 😀 tobě strašně moc gratuluji k dvojcatkum, to je nádhera 😍

keksikpepsik
Autor odpověď smazal
keksikpepsik
23. únor 2018

@cinam kolikátý den po ovu jsi? Krásné sílí 😍

cinam
23. únor 2018

@keksikpepsik ta horní je 14 ráno a dolní 15 teď

keksikpepsik
Autor odpověď smazal
horvathova3
23. únor 2018