icon

Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!

moxha
6. únor 2018

Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás

cinam
3. bře 2018

@kockakacka paráda, to věřím 😊 já už se taky těším až budu mít alespoň ten první trimestr za sebou

kockakacka
3. bře 2018

@cinam přesne 🙂 ja pak ke konci ty dny odpočítávala :D ale uklidnil me uz screening, kterého jsem se bala, protoze u dvojcat to pry bývá komplikovanější, no a pak jsem byla u svého dr a ten rikal, ze lepsi vysledky u dvojcat tam jeste nemel :D tak me potěšil

krisatko
3. bře 2018

Děvčata tak já pořád nevím co se se mnou děje.... Už mě to nebaví. Včera jsem lehounce, spa růžově zašpinila na papír. Tak jsem si říkala že už konečně přijde teda nechá a zase nic. ::-/ už mě to nebaví. Po tom ukončení s kyretáži loni v lednu (to byl porod ve 22tt) jsem to dostala 26 dní po. Teď už je to 45 dní... ☹ Na další snažení jsem se vyzbrojila čajem z maliníku a kontryhelu, vitamíny komplex s kyselinou listovou a clostilbegytem, ale dokud ta potvora nedorazí :( t tak mám smůlu a nic z toho nemůžu použít :-/

priefi
4. bře 2018

@moxha ackoli ms jeste meska, vypado, ze to nevyslo. a) manzel chtel test b) leze na me nachlazeni, tak jsem chtela mit jistotu, co muzu a co ne. Test naprosto snehobily ani naznak ducha... takze tento mesic zase nic

krisatko
5. bře 2018

Tak jsem se konečně dočkala a ms dorazila. 🙂 takže začíná boj ó "plné bříško" 😀

priefi
5. bře 2018
moxha
autor
5. bře 2018

Holky tak zítra kontrola....měla bych být v 6.ukončeném týdnu.Snad bude vše dobré

laja64
5. bře 2018

@moxha držím pěsti 👣 🍀

priefi
5. bře 2018

@moxha Vse bude ok 😊 budu drzet pesti

moxha
autor
6. bře 2018

Nevím co napsat...týden neodpovídá termínu poslední ms. Na Uz jen žloutkový váček s naznačeno embrionální strukturou( asi).Odpovídá cca 5 týdnu.Prý mohla být ovulace později ( ale při 28 denních cyklech je to nejisté) a nebo to dopadne jako v listopadu😢😢😢Kontrola 16.3

laja64
6. bře 2018

@moxha ,,16" je moje šťastné číslo, tak budu držet pěsti ať je vše v pořádku 🍀

priefi
6. bře 2018

@moxha klid, mohlo se pozdejic chytit. Kdyz jsem cekala syna, tak jsem ty tydny moc nechapala a dr.mi nevysvetlil proc tam je o tyden mene. Tak jsem si rekla, aha, tabulkove to je tak a gynekologicky asi o tyden mene 😅 Mela jsem za to, ze se to pocita od ms a na foto byl uveden o tyden mene. Cyklus 28 dni, takze Te asi muzu uklidnit, ze to je normalni 😊

moxha
autor
6. bře 2018

@laja64 děkuji...jenže takhle to bylo i v říjnu a pak jsem v 7 týdnu potratila...Sedím a brečím.Bude to dlouhých 11 dní.

priefi
6. bře 2018

@moxha na to nemuzes myslet. Bud v klidu, ver miminku. Cyklus sice muze mit 28, ale ovu nemusi byt 14.den, ale klidne i pozdeji. Pak jeste zalezi, jak rychle se uchyti. Neplakej, dej si neco dobreho na nervy (nejakou cokoladu nebo banan) a mysli pozitivne

moxha
autor
6. bře 2018

@priefi děkuji.Jenže když už jsem si tím jednou prošla tak moc nevěříš.

priefi
6. bře 2018

@moxha to chapu. Schvalne jsem hledala foto mrnouse, takze prvni foto 6+1 dle menstruace bylo 7+0. Podotykam, ze jsem mela cyklus 28 dni taky a ovu 14.den

cinam
6. bře 2018

@moxha takhle v začátku je to jen odhad. Dokonce na některých ultrazvucich píšou, že to může být až +-7 dní rozdíl oproti reálu. Každopádně moc držím palce. Zloutkovy váček to je dobrá zpráva ne? Já měla zatím jen gestační.

priefi
6. bře 2018

@moxha jeste bych dodala, ze u 1.screenengu mi vysel pak stejny termin porodu dle ms i dle mereni, takze neboj, bude to v poradku. A to mereni taky neni 100%, staci, ze dr.neni uplne presny a netukne presne na zacatek a konec mimca.

Jinak mi se prave rozjela ms. V cyklu jsem mela asi 2 ovulky (subjektivni pocity podle podbriska) a dnes by to bylo 14 dni od te druhe. Proto asi to zpozdeni... tak 2x byla moznost a nevyslo to ani jednou 😅

laja64
7. bře 2018

Zdravím vás a přeju fajn den 😊 Zpráva z dnešní gyndy dle UTZ 7+4tt, srdíčko bije. Kontrola za 14 dní, Dr. mi dá průkazku a objedná na screening.

minanek
7. bře 2018

Ahoj holky taky se pokoušíme teď už o druhé a mám v tom zmatek v prosinci jsem vysadila antikoncepci v lednu jsem ms nemela tak jsem jsi dělala test a nic byla jsem pak na kontrole byla tam cysta která bránila ms pak se mi spustili poslední jsem měla na začátku února a teď nevím jestli dělat test nebo ještě počkat že se zbozdili nějak se v tom nevyznám moje tělo jsi dělá co chce 🙂

minanek
7. bře 2018

Prosím radu 🙂

moxha
autor
7. bře 2018

@laja64 velká gratulace!

@minanek tím že zkusíš test nic neztratíš. Ms teď po vysazení antikoncepce může dělat neplechu.Jak dlouhé cykly jsi měla před antikoncepcí?

minanek
7. bře 2018

Budu asi vypoadt blbě jenže v tom se moc nevyznám navíc jsem ji brala v kuse

laja64
7. bře 2018

@moxha děkuji 😇 @minanek Jakoze jsi anti brala v kuse a vubec nemenstruovala? Kazdopadne testem asi nic nezkazis 🙂

minanek
7. bře 2018

Přesně tak

minanek
7. bře 2018

Dobře děkuji

laja64
7. bře 2018

@minanek tak zkus test teda. Cystu jsem mela par mesicu zpet taky, za mesic uz tam nebyla. Odesla spolecne s ms.

minanek
7. bře 2018

Měla jsem to stejně

snezenka123
7. bře 2018

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? začátkem ledna jsem prodělala potrat(anembryomola)ale odmítla jsem revizi, tak v 7+00 jsem dostala ty tablety na vypuzení...už nikdy! bylo to hrozný☹
Ještě jsem potom brala týden kapky na dočištění.
Ovulaci mi dr potvrdil cca 3 týdny po potratu, radil vyčkat jednu ms a snažit se.
No a ms dorazila, ale už pár dní jakoby po té ovulaci došlo špinění pár dní, potom slabé občasné krvácení asi týden a další 4 dny silné krvácení...takže popotratová ms celkem trvala skoro 15 dní..

Po ms jsem byla u dr, 11 dc viděl folikul 16mm a že bude ovulka za pár dní, druhý den jsme se milovali, pak už to nějak moc nevyšlo...

Dr.mi říkal, že ms po potratu může být jiná, rozházená a všelijaká i dva tři měsíce(když jsem se ho ptala na tu poslední).
Nyní jsem cca 25 dc(zase říkal, počítat první dc den toho silného krvácení a ne ty dny předtím). Už 4 dny sem tam slabě zašpiním světlou krví, třeba jen při utření, po velké. Jinak nic. Břicho bolí, prsa nateklé, test včera dělaný a bííílo☹ cykly mívám 26-28.

Jsem z toho unavená:-/
Poslední těhu se projevilo slabým 5-ti denním krvácením(týden před ms) a dva dny před termínem ms //...ale těhu nedopadlo.
tak jsem z toho rozhozená, jestli je to zase těhu a nedopadne to, a nebo pořád rozházené hormony po potratu(přitom ovulka naběhla normálně)
měli jste to některá podobně?

moxha
autor
7. bře 2018

@snezenka123 já otěhotněla v říjnu,ale měla jsem divný vnitřní pocit že to nebude dobré.Těhu test byl 5 i 7 den po ms jen lehce pozitivní.Příznaky jako bolest prsou a lehká nevolnost byla a v 5 týdnu vše vymizelo.Na Uz dr potvrdil těhotenství ve formě dutinky a náznakem žloutkového váčku. Nabrala krev na hcg a to odpovídalo začátku těhotenství a ne 6 .týdnu.Pak jsem se nechala nabrat ještě jednou a to už hcg kleslo a v listopadu v 7 týdnu ( od ms) jsem samovolně doma potratila...
Ms dorazila po potratu po 28 dnech . V prosinci jsem to neřešila .V lednu došla ms taky po 28 dnech a to už jsem zkoušela ovu testy.Ty jsem nedělala pravidelně a ovu jsem podle nich nevychytala.Každopádně v únoru ms nedorazila a objevila jsem // .Test jsem dělala 5 den po nedošlé ms a čárky byly krásně silné.Začly mě bolet prsa a lehká nevolnost.Teď v úterý jsem byla u dr (podle ms jsem měla být ukončený 6.týden),ale těhotenství zase neodpovídá.Podle ní jsem tak v 5 týdnu.Na UZ žloutkový váček s náznakem embrionální struktury.Příznaky vymizely stejně jako minule a já se teď strašně bojím aby to nedopadlo jako minule....
Kontrolu mám 16.3 v 7 týdnu podle UZ.

Takže chápu jak se cítíš.Říkám 2 potraty za sebou by nebyly fér....Jenže s tím stejně nic neuděláme.Můžeme jen doufat

Strana