Srovnání cyklu. Co vám pomohlo?
Ahojky holky. Co Vám pomohlo na srovnání cyklu? Mám 43 a chceme se pokusit o další miminko.
@klokanka31 Jo tak jsem to měla u prvního, ms nikde a po několika měsících od té poslední jsem byla najednou v pátém týdnu :D
Drmek. Po půlroce nejspíš anovulačních cyklů konečně spustil ovulaci, ještě ten měsíc jsem otěhotněla.
@werumka Já to tak měla od dětství, po prvním porodu se to srovnalo, po druhém zase rozvoralo, po třetím dobré a po posledním potratu to stojí za starou belu... Jako trápilo by mě to asi o něco méně, kdybych po pět a dvaceti dnech nebyla ve stavu "očekávání" ve který nejblbější okamžik se to rozjede :D Jinak co jsem tak pozorovala, tak luteální fáze je pravidelná a to 14-15 dní, jenže u mě se dost na houno i zjišťuje ta ovulace, měření BT je jak horská dráha a ovulační testy by se dost prodražili a i když jsem to zkoušela tak podle jedněch ovulačních testů jsem jí měla vyjma pár dní celou dobu a podle druhých zase vůbec... Nejpravděpodobnější je že mám anovulační cyklus (většinou)...
@rebe Jak dlouho jsi ten drmek užívala, celý půlrok?
No a jestli je to stresem a strachem, tak potěš koště, to už nemám ani naději na nějakou normálnost :D Já panický atakář na antidepresivech 🙈
@gramar Mně se to stalo 3x ☺ a moje doktorka na mě koukala jak na zjevení, že ještě neměla případ, kdy by žena otěhotněla bez ms ☺
@klokanka31 No vidíš, tak jsme unikátní :D Mě od šestnácti ještě tvrdili že jsem neplodná, tak o to větší to byla sranda :D

@gramar Urcity rozptyl v délce není nijak škodlivý..doba, kdy dochází k ovulaci se může měnit. Často se ale stává, že když je žena ve stresu, cítí se ohrožena, tak ovulace nedojde, nebo se výrazně posune, což natáhne celý cyklus.