icon

Srovnání cyklu. Co vám pomohlo?

viktorie1517
7. led 2021

Ahojky holky. Co Vám pomohlo na srovnání cyklu? Mám 43 a chceme se pokusit o další miminko.

Strana
z2
werumka
7. led 2021

@gramar Urcity rozptyl v délce není nijak škodlivý..doba, kdy dochází k ovulaci se může měnit. Často se ale stává, že když je žena ve stresu, cítí se ohrožena, tak ovulace nedojde, nebo se výrazně posune, což natáhne celý cyklus.

gramar
7. led 2021

@klokanka31 Jo tak jsem to měla u prvního, ms nikde a po několika měsících od té poslední jsem byla najednou v pátém týdnu :D

rebe
7. led 2021

Drmek. Po půlroce nejspíš anovulačních cyklů konečně spustil ovulaci, ještě ten měsíc jsem otěhotněla.

gramar
7. led 2021

@werumka Já to tak měla od dětství, po prvním porodu se to srovnalo, po druhém zase rozvoralo, po třetím dobré a po posledním potratu to stojí za starou belu... Jako trápilo by mě to asi o něco méně, kdybych po pět a dvaceti dnech nebyla ve stavu "očekávání" ve který nejblbější okamžik se to rozjede :D Jinak co jsem tak pozorovala, tak luteální fáze je pravidelná a to 14-15 dní, jenže u mě se dost na houno i zjišťuje ta ovulace, měření BT je jak horská dráha a ovulační testy by se dost prodražili a i když jsem to zkoušela tak podle jedněch ovulačních testů jsem jí měla vyjma pár dní celou dobu a podle druhých zase vůbec... Nejpravděpodobnější je že mám anovulační cyklus (většinou)...
@rebe Jak dlouho jsi ten drmek užívala, celý půlrok?

gramar
7. led 2021

No a jestli je to stresem a strachem, tak potěš koště, to už nemám ani naději na nějakou normálnost :D Já panický atakář na antidepresivech 🙈

leeeeeena
7. led 2021

@werumka toto vedet drive tak to rozhodne do pusy nevezmu

klokanka31
7. led 2021

@gramar Mně se to stalo 3x ☺ a moje doktorka na mě koukala jak na zjevení, že ještě neměla případ, kdy by žena otěhotněla bez ms ☺

gramar
7. led 2021

@klokanka31 No vidíš, tak jsme unikátní :D Mě od šestnácti ještě tvrdili že jsem neplodná, tak o to větší to byla sranda :D

rebe
7. led 2021

@gramar Otěhotněla jsem hned v prvním cyklu, kdy jsem ho začala používat.

gramar
7. led 2021

@rebe Můžeš hodit odkaz jaký jsi brala, nebo klidně do zpráv. Na netu je toho kvanta, od čajů až po tabletky. Děkuji

rebe
7. led 2021

@gramar Měla jsem tinkturu od firmy JUKL z otehotnet.cz (našla jsem v mailu potvrzení objednávky, jinak už bych si to nepamatovala). Měli tehdy výhodné trojbalení, ale dvě lahvičky jsem pak musela rozdat kamarádkám, už nebyly potřeba 🙂

gramar
7. led 2021

@rebe Děkuji, juknu na to 🙂

leeeeeena
8. led 2021

Holky myslíte že ovu test sílí?

leeeeeena
9. led 2021

@werumka teď jsem vůbec utrogestan nebrala a asi dobrý

werumka
9. led 2021

@leeeeeena To vypadá výborné! 👍 kolikátý jsi den?

leeeeeena
9. led 2021

@werumka dnes je to 16ty den po MS ... délka cca 30-33 dní...zpoždění do 5ti dní dle dr je optimální a není to prý žádná vada 😁

werumka
9. led 2021

@leeeeeena To vypadá, že zítra, max pozítří ovulace přijde. Tak uvidíš! 😊👍

leeeeeena
9. led 2021

@werumka my už to raději dnes pojistili 😁 bolel mě tedy vaječník jako blázen tak možná trefa...🙃🙃uvidíme...den půst a pak by se to mělo zkusit🙂 muž si dalšího prcka moc preje 😁

Strana
z2