Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

@renat23
@janulejean holky ty už jsou krásné já jsem 9dpo boli mě hlava po dnes k svatojánské noci,mícháme s holkama vždy takovou magickou akci, utvrzovalo jsme naše touhy, přání, řešili strachy. Bylo to úžasné, dělal jsem test teď ráno ale jelikož to nebylo z první raní je tam lehoučkým stín je lehce viditelný zkusím vám to sem dát ale viděla jsem ho hned, včera až po zaschnutí. Ale není to nic co bych ještě brala jako pozitivní takže foto ještě nee
@renat23 ty už to teda určite nedostaneš s tak pozitivníhi testu jsem ještě biochemko neviděla
@carolineg1 tak to je krásný že to vypadá Tak nadějně ❤️. Budu držet pěsti ať duch sílí. Tento měsíc bude asi fakt magický.
@carolineg1 Tak ať se podaří🍀😊..ja bych byla ráda bym kdyby aspoň menses dorazila dřív ...at se můžu začít snažit nanovo 🙈😄
@carolineg1 držím palce ať sílí a brzy nám tu hodíš hezké zprávy ☺
@niki_28 jako ale ono to tak být může
@niki_28 a co ty zkoušela jsi jeste
@niki_28 mám to úplně stejně jen takové debilni stiny
@carolineg1 i ty? to je zvlastni 😨
@carolineg1 a zkousela jsi i jine testy?
@niki_28 tak třeba to stoupne až později já fakt nevím mám to tak taky dnes 10 DPO a přijde mi ta z včerejška silnější možná to HCG ještě nestoupá nebo já nevím
@niki_28 asi koupím jiný
@niki_28 třeba to stoupne za dva dny je fakt že já to nedělám z té úplně raní moči
.....tak uvidíme pokud přijde na je to jasné když ne testnu je fakt že mám cca 5 dnů do ms ještě takže možná jen brzo testujem
@niki_28 já myslím že nejlepší by bylo nechat si nabrat krev....já teda ještě počkám nechci to hrozit včera naděje byla dnes je o něco menší....

@renat23 a tobě hodně štěstí a gratulace k těhulkování 😊❤️🍀