icon

Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?

carolineg1
14. čer 2022

Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
niki_28
Autor odpověď smazal
niki_28
Autor odpověď smazal
janulejean
26. čer 2022

@carolineg1 10DPO je ještě strašně brzo, počkej ještě pár dní. Já taky měla 10 dojem ducha. Až teď 15 DPO je krásná čára.

carolineg1
autor
26. čer 2022

@niki_28 tak ono třeba to on den nevidíš já právě nevím zda byla ovu 23 nebo 24 pak bych byla buď 9 nebo 10 DPO ale fakt tam je jen stin

niki_28
26. čer 2022

@janulejean muzes prosim sem hodit foto testu jak ti to slo postupne? To vis, ze je nejlepsi cekat do zmeskani ms, o tom zadna ty dny utecou a budeme moudrejsi @carolineg1

niki_28
26. čer 2022

@carolineg1 a to pobolivani v podbrisku se te drzi? Me porad slabe.

carolineg1
autor
26. čer 2022

@niki_28 já je vyhazovala

carolineg1
autor
26. čer 2022

@niki_28 nefotím to nemá to smysl bud to sem je nebo ne a u mě asi spíš ne

niki_28
26. čer 2022

@carolineg1 na ty testy to bylo na @janulejean jak ji to slo 😅

carolineg1
autor
26. čer 2022

@niki_28 před minutou jsem dělala další a tam už to jde zas vidět víc tak nevím...no asi je stejně lepší počkat na ms

carolineg1
autor
26. čer 2022

@niki_28 ale jsou to fakt nepatrně stíny a mám 5 dnů do ms což je hodně

malaelfie
26. čer 2022

Držím palce holky, čekala jsem na dnešek, co sem hodíte za zprávy 😁 Já si naděje nedělám, mám pms jako každý měsíc a už se mi začíná osypávat obličej, takže mě ms asi nemine.

janulejean
26. čer 2022

@niki_28 takhle to šlo 🙂

carolineg1
autor
26. čer 2022

@malaelfie já jsem právě obsypana brutálně a to nebývam

eve93
26. čer 2022

Tak já dneska 11DPO a na testu ani náznak tak další měsíc to už určitě vyjde 🤗

carolineg1
autor
26. čer 2022

Já jsem právě zjistila že jsem si blbě spočítala ovulaci takže dle všeho jsem dnes 8-9 DPO jelikož poslední pozitivní test byl 23 DC tisíc ovu az 24-25 a dnes jsem 33 dc 😂😂😂 takže já naději ještě asi mám 😂😂

niki_28
26. čer 2022

@carolineg1 tak vidíš 😅🍀 já budu testovat znovu v úterý tak pak hodím echo jestli se něco změnilo po dvou dnech nebo ne 🤞a čekám pak echo i od tebe 🤞

niki_28
26. čer 2022

@janulejean děkuji 😌 tak uvidím jak se to celé vybrbí u mě 🙂

niki_28
26. čer 2022

@malaelfie děkujeme 😌☺ co ty víš, maličká naděje je vždycky dokud není MS 😌

spygy
26. čer 2022

Tak út, st, ČT pozitivní OT čárka stejně barevná, ale bolesti pravého podbřišku, nejvíce byl tmavý středa, tak si říkám, že dnes jsem 4DPO zkusím jen tak OT a pořád he stejně tmavý....stalo se to někomu? Bolesti jen občas podbřišku

salmina
26. čer 2022

Ja dnes menses tak velká radost po 11 letech užívání antikoncepce a po vysazení ..mi naskocila menses úplně surově po 28 dnech a brzy můžu začít druhý pokus 😊

niki_28
26. čer 2022

@salmina tak tfuj, tfuj hodně štěstí v novém cyklu 🤞🍀

markiiska
26. čer 2022

@spygy mas fotku? To je zvláštní. Ja si delala 2 dny po ovulaci taky jen tak a byl úplně světlý..takže netuším co to znamena😀

spygy
26. čer 2022
salmina
26. čer 2022

@niki_28 moooc děkuji 🍀❤️😊

malaelfie
26. čer 2022

@carolineg1 Já už jsem právě za ten rok a půl vykoukala, ze +/- ten tejden před mi začnou na bradě a okolí vylejzat pupínky, takový ty bolavý... pak už vím stopro, že tehotna nejsem 😅 i když bych hrozně chtěla už, je to tak dlouhý..

carolineg1
autor
27. čer 2022

@malaelfie tak to já mám dnes 4 dny do MS a i mě taky pupínky všude ale já poznám že přijde ms až když se mi o ní zdá...vždycky se mi zdá že jsem to dostala. A ráno to dostanu

renat23
27. čer 2022

Dneska můj poslední test, už jich víc nemám 😊 takze všem cekatelkam přeji hodně štěstí 🍀❤️🍀 A ja budu doufat ze to doklepu až k porodu 🤰🤱

niki_28
Autor odpověď smazal
malaelfie
27. čer 2022

@carolineg1 Tak to máš dobrý 😃 To jsem ještě neslyšela. A dneska jsi testovala? Já dneska negativni, MS čekám někdy koncem týdne, na mě asi tvoje magické schopnosti otěhotnění nefungujou 😄
@renat23 Držím palečky 🍀
@niki_28 Mě Livsane taky nikdy neudělal falešného ducha, mamatest už jednou jo..

Strana