Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

@carolineg1 10DPO je ještě strašně brzo, počkej ještě pár dní. Já taky měla 10 dojem ducha. Až teď 15 DPO je krásná čára.
@niki_28 tak ono třeba to on den nevidíš já právě nevím zda byla ovu 23 nebo 24 pak bych byla buď 9 nebo 10 DPO ale fakt tam je jen stin
@janulejean muzes prosim sem hodit foto testu jak ti to slo postupne? To vis, ze je nejlepsi cekat do zmeskani ms, o tom zadna ty dny utecou a budeme moudrejsi @carolineg1
@carolineg1 a to pobolivani v podbrisku se te drzi? Me porad slabe.
@niki_28 já je vyhazovala
@niki_28 nefotím to nemá to smysl bud to sem je nebo ne a u mě asi spíš ne
@carolineg1 na ty testy to bylo na @janulejean jak ji to slo 😅
@niki_28 před minutou jsem dělala další a tam už to jde zas vidět víc tak nevím...no asi je stejně lepší počkat na ms
@niki_28 ale jsou to fakt nepatrně stíny a mám 5 dnů do ms což je hodně
Držím palce holky, čekala jsem na dnešek, co sem hodíte za zprávy 😁 Já si naděje nedělám, mám pms jako každý měsíc a už se mi začíná osypávat obličej, takže mě ms asi nemine.
@niki_28 takhle to šlo 🙂
@malaelfie já jsem právě obsypana brutálně a to nebývam
Tak já dneska 11DPO a na testu ani náznak tak další měsíc to už určitě vyjde 🤗
Já jsem právě zjistila že jsem si blbě spočítala ovulaci takže dle všeho jsem dnes 8-9 DPO jelikož poslední pozitivní test byl 23 DC tisíc ovu az 24-25 a dnes jsem 33 dc 😂😂😂 takže já naději ještě asi mám 😂😂
@carolineg1 tak vidíš 😅🍀 já budu testovat znovu v úterý tak pak hodím echo jestli se něco změnilo po dvou dnech nebo ne 🤞a čekám pak echo i od tebe 🤞
@janulejean děkuji 😌 tak uvidím jak se to celé vybrbí u mě 🙂
Tak út, st, ČT pozitivní OT čárka stejně barevná, ale bolesti pravého podbřišku, nejvíce byl tmavý středa, tak si říkám, že dnes jsem 4DPO zkusím jen tak OT a pořád he stejně tmavý....stalo se to někomu? Bolesti jen občas podbřišku
Ja dnes menses tak velká radost po 11 letech užívání antikoncepce a po vysazení ..mi naskocila menses úplně surově po 28 dnech a brzy můžu začít druhý pokus 😊
@carolineg1 Já už jsem právě za ten rok a půl vykoukala, ze +/- ten tejden před mi začnou na bradě a okolí vylejzat pupínky, takový ty bolavý... pak už vím stopro, že tehotna nejsem 😅 i když bych hrozně chtěla už, je to tak dlouhý..
@malaelfie tak to já mám dnes 4 dny do MS a i mě taky pupínky všude ale já poznám že přijde ms až když se mi o ní zdá...vždycky se mi zdá že jsem to dostala. A ráno to dostanu
@carolineg1 Tak to máš dobrý 😃 To jsem ještě neslyšela. A dneska jsi testovala? Já dneska negativni, MS čekám někdy koncem týdne, na mě asi tvoje magické schopnosti otěhotnění nefungujou 😄
@renat23 Držím palečky 🍀
@niki_28 Mě Livsane taky nikdy neudělal falešného ducha, mamatest už jednou jo..