icon

Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?

carolineg1
14. čer 2022

Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
salmina
Autor odpověď smazal
carolineg1
autor
27. čer 2022

@niki_28 já na tom vrchním něco vidím 😂😂

carolineg1
autor
27. čer 2022

@malaelfie dnes jsem netestovala

niki_28
Autor odpověď smazal
niki_28
Autor odpověď smazal
carolineg1
autor
27. čer 2022

@niki_28 teď už noc

carolineg1
autor
27. čer 2022

@niki_28 já už mám oči taky vykoukane

carolineg1
autor
27. čer 2022

@niki_28 taky mám všude jen stín

niki_28
27. čer 2022

@carolineg1 když nic, tak se potkáme v červencové diskuzi znovu 😀😀

malaelfie
27. čer 2022

@niki_28 budete zakládat? :D Rada se budu chodit koukat na všechny ty pozitivni testy 😁

carolineg1
autor
27. čer 2022

@niki_28 já už asi nic zakládat nebudu. Začneme to asi řešit už jinak a nebude na to čas dávala jsem tomu teď poslední měsíc

malaelfie
27. čer 2022

@carolineg1 Já tomu davala čas do konce roku, možná to nechám být až do příští prevence v březnu, a rovnou doktorovi řeknu o zadanku na spermio.. pořád se mi do těch vyšetření nějak nechce. Ovuluju normálně, tak buď je problém jinde nebo v mojí hlavě. Už jsem to párkrát vypustila třeba na pár měsíců, ale pak mi to zase začalo hlodat v hlavě 🤔

carolineg1
autor
27. čer 2022

@malaelfie my vyšetření máme za sebou ....ale asi bude nejlepší to tady chvíli opustit

renat23
27. čer 2022

@carolineg1 hodně štěstí ve všech směrech tveho života a ten správný čas přijde tak jako všem ostatním. Užívej léto s rodinkou ❤️🌞🌷

niki_28
28. čer 2022

Tak u mě MS očekávám bazální teplota klesla takže je to jasné 🙃

renat23
28. čer 2022

@niki_28 tak příští měsíc je tvůj 😉❤️

janulejean
28. čer 2022

@renat23 objednala jsi se už k dr.? Váhám jestli se objednat ještě Na tento týden a nebo až další týden před dovčou. Aby tam už fakt bylo něco vidět.

markiiska
28. čer 2022

@spygy tak podle mě byl test pozitivní 15 nebo 16 DC.
Jinak holky nezoufejte,vsak ono se zadaří🙂
Ja jsem dnes 6DC, rikam si ze když to nevyjde,tak to zkusíme pak až třeba v září. Uziju si dovču, nebudu se bát,že se skrz letadlo něco stane,ještě mám jít na tetování. Takže se hroutit nebudu. Uvidíme jak nám to osud naplánoval. 😁

renat23
28. čer 2022

@janulejean včera jsem se objednala na 11.7 koukala jsem na fotku z utz s Eliáškem a tam jsem byla v 6+5 ale podle MS to bylo 6+2 a to uz bylo videt srdicko krasne, ted bych mela byt stejně takze snad už to srdíčko taky bude. A minule me objednávala sestra 14 dni po tom co mi vynechala MS. Takze to bude ještě dlouhá doba, ještě že má příští týden pritel dovcu tak to aspoň rychleji uteče

renat23
28. čer 2022

@markiiska pokud tě nic nehodí atd tak je to v pohodě, taky jsme měli čas původně jsem chtěla začít až v prosinci ale přítel že radši dřív kdyby byli líný spermie, ale tak trochu jsou spíš splaseny 😁

janulejean
28. čer 2022

@renat23 tak jsem si volala k dr. sestřička mě chtěla mě objednat až na 21 července. Ale ptala jsem se na to Chorvatsko, tak že bych měla před tím přijít, ale další týden mají jak naschvál dovolenou že.. . Tak mám přijít už dnes odpoledne. No to ještě určitě nepůjde nic vidět, ale tak si pokecáme no 😅.

renat23
28. čer 2022

@janulejean ja si myslim zebdutinka nebo ten vacek uz by měl být vidět. Jsme dneska 4+3 podle ms 28.5 tak uvidíš to jsem zvedava

markiiska
28. čer 2022

Holky pokud mám test s citlivosti 10 tak kdy myslíte, že už by šlo testovat? Jinak jsem 6 DPO, ne 6. DC
Jsem to blbě napsala. 😀

renat23
28. čer 2022

@markiiska me ukázal 9dpo stín a10dpo uz byla slaboucka čárka, někomu uz 8dpo a někomu třeba až 14dpo i dyl

carolineg1
autor
28. čer 2022

@markiiska za mě je to teda brutálně brzo

markiiska
28. čer 2022

@carolineg1 ja se jen ptam🙂pockam asi do nedele

niki_28
28. čer 2022

@markiiska urcite vydrz alespon do 9 dpo a drzim pesti 🍀

renat23
28. čer 2022

@janulejean jak si dopadla? Myslím na tebe 🍀

janulejean
28. čer 2022

@renat23 Byla dutinka a těhotenství potvrzeno 😁. Ale jsem dost zdrblá. Bylo mi výrazně nedoporučeno jet do Chorvatska. Prý tam nemám co dělat. Podle dr. Těhotná nemá co dělat na slunku vůbec... Prej až po prvním trimestru. Achjo... Láme mi srdce že tam bude dcerka s nanželem beze mě. Jede celá jeho rodina, takže to přeložit nejde. Byl dost nepříjemný a řekl mi že to co bylo už bylo až moc....jak kdybych zato co se stalo minule mohla 😒. Achjo... No v neděli jsem byla celé dopoledne na slunku, tak si hned připadám blbě že. 18.7. Jdu na další kontrolu. Já mám takový strach Aby bylo srdíčko...

renat23
28. čer 2022

@janulejean gratuluji ❤️ no já bych to ještě probrala s jiným doktorem. Kupa těhotných jezdi k moři a i tam bydlí a myslíš jako ze jsou zavřený doma? Když se budeš držet ve stínu a tady taky chodíš třeba po městě atd a jsi na slunku. Nic takového jsem ještě neslyšela. Zkus pogooglit. Ja bych jela.

Strana