Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

@carolineg1 tak 9 dnů klesání mi přijde zvláštní, ale asi jsme každá jiná
@spygy my přitom snažení děláme jednu zvláštni věc...ikdyz tvrdíme že ne, tak ve všem hledáme lehký náznak toho že teď už....když ne teď tak teď protože tohle nikdy jindy nemám....pichlo mě tam a tam, teď by to mohlo být....začala ne bolet hlava, udělal se mi váček na zubu....teď už schválně přehráním ale je to tak, děláme to ať v malé nebo větší míře. 😉 Samozřejmě ti to přeju dělám to taky...je to prostě ta naděje....
Tak jak testy holky? Cekame na dobré zprávy ✊️🍀✊️
Ted si ke me lehnul syn a rika Mami ja chci abys měla miminko😀a přítel říká No tak to musíš chodit brzo spat😅
@markiiska věřím že toho máš plne zuby. Ted to jsou 2 roky co jsme koupili novostavbu a stěhovali se a vse zarizovali a já byla ve 2 měsíci. Takze vim jaké to je. Proto kdyby nahodou bud opatrná . Ja se cítím dobře někdy mě poboliva bricho a záda, včera jsem si zkoušela ještě další test a testovací carka byla silnější než kontrolní takze to stoupá tak snad zatím vše v pořádku. 11.7 jdu k doktorovi tak uz aby to bylo. Dneska mě starší syn hladil po brise a říká to vypadá jako by si tam měla zase mimino, protoze co si budeme povídat je to 4 tehu a bricho uz ted mam jak v 5 měsíci, on to ještě neví ale ani tak to dlouho neutajim a jen se modlím abych se za 3 týdny vlezla do svatebních šatů 👰♂️ 😁
@renat23 Včera mě občas dole píchlo a to si vždycky oddychnu že tam je 😅. Jinak s tou novostavbou... S dcerou jsem v 7-8 měsíci zakládala celou zahradu. No vůbec nechápu co jsem s tím břichem všechno zvládla. Je to hrůzný to čekání na další prohlídku. Furt na to musím myslet.
@janulejean ja si pro jistotu dělala test a byl ještě silnější. Bricho uz mam jak v 5 měsíci hold 4 tehu, fakt mazec. Taky mě občas pichne a bolí mě záda tak snad bude vše v pořádku. 11.7 je daleko ale ještě že má pritel cely tyden dovcu takze mě to uteče a nemyslím na to pořád.
@renat23 tak včera ráno jsem mela lehké špinění,pouze jednou. Pak večer po sexu čerstvá krev. Tak už si říkám no asi nic,protože to mám ve čtvrtek dostat a stává se že předtím to tak mám. Tak přítel že to je asi předzvěst,a byl zklamanej,tak se ho v tom nechala,protože sama vůbec nevím co to znamená.A ted rano sem si udělala test a jako nemusim ani mhourit oci a vidím druhou částku,spis teda zatím ducha,ale na fotce videt jde. Ale je to test Pepino a ted pry bývá falešně pozitivní,takže furt nevím.😀
@markiiska no je dost možné že to bylo zahnízdění ❤️. Tak zkus jiný test a uvidíš. Já používám mamatesty. Jinak čárku vidím 👍.
@janulejean
@renat23 dekuju. No letěla jsem do lékárny pro mammatest, těm mi ducha nikdy neukázal. A ted teda musim trochu zaostřit, ale vidím ho. Není to už z ranní moči,tak uvidíme zítra. Na fotku zlehka něco vidět je. Pardon za moje chlupaty stehno😅
@markiiska Jo když se zakoukám tak ho tam vidím. Tak zítra z ranní moči 😁. Držím pěsti a zítra ukaž foto 👍.
@renat23
@janulejean holky mam doma 2 digitální testy,tak mi to nedalo a jeden jsem si udělala. Jsem v šoku. 😀
@markiiska Wauuu no paráda !!! Tak držím pěsti ať testy krásně sílí!🍀😉
@renat23 dekuju😊 no stát se může cokoli,ale asi to nevydržím a pritelovi to řeknu večer,až usne syn. Se furt tak priblble usmivam😀 a ted mi rika co se děje,protože se mi příšerně zhoršila pleť,prý jestli jdu do puberty. S tím jsem opravdu problém nikdy neměla. Akorát jsem si říkala,ze je to z těch veder,tak asi není no.
A až půjdeš toho 11.7. na prohlídku,tak ti to vychází na jaký týden?
@janulejean a ty máš prohlídku kdy?🙂
Tak hlavně ať je vše v pořádku.
@markiiska já už byla ve 4+3 a byla vidět dutinka. Dr. Mě objednal na 18.7. To bych měla být 7+2. No asi nemusím psát jak jsem strašně moc nervózní jestli bude srdíčko. Jednou jsem měla zamlklé těhu, tak ten strach na začátku je vždycky fakt hrozný. Nejraději bych šla na utz každý týden 😅.

@spygy světla jen pomaleji