Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

@janulejean ja nevolnosti nemela nikdy takze dobrý, až na fakt strašně pojebany ksicht, bricho jak v 5 měsíci a bolesti zad a občas bricho kdyz dlouho něco dělám tak mi nic není. Už aby bylo příští pondělí, je to nekonečný.
@markiiska to už je krásná dálnice❤️
@renat23 wau.... 😅Nejsi těhotná nějaký ten měsíc navíc? Tak záleží jaký bříško jsi měla před asi no. Mě zatím případne že mi vylezly ven špeky....už není tak ploché 😅
@janulejean je to 4 tehu, i minule na me bylo vidět hodně brzo ale asi ne až zase tak brzo 🤦♀️🤣 tohle bylo v 11tt v roce 2020
Tak já už mám zpoždění, MS měla bytasi v pondělí, ale test byl negativní, od včera často chodím na záchod, už I příteli to bylo divné, TT nemám, jsem hrozně nafoukla, nohy jsem měla včera natekle . Tak nevím co z toho vyleze, mám jen OT a obě čárky stejně tmavé, musím koupit TT zítra
@renat23 aby ty jsi tam teda neměla dvojčata😅. Ale jako taky se těším až budu mít pupík. To si pak člověk případne aspoň těhotně. U mě je to teda třetí těhu když budu počítat bříška. Ale i tak to na mě je vždycky poznat až tak v tom 5. Měsíci 😅😅😁.
@spygy tak to je hodně nadějné, ještě když OT taky pozitivní. Držím pěsti 👍
@renat23 toto je minulý 23. týden 🙈. Den před nejhorším dnem v životě. Joo kočárek jsem se zařekla že kupuju až po porodu.
@janulejean to by snad byli první v rodině možná někde nějaký predci kdysi měli ale myslim ze u nás to nehrozí, každopádně by to byla sranda 🤣 no tak neboj ted to vyleze rychleji a hlavne dojdeš až do toho 40 tt a vše bude v pořádku.
@renat23 u nás v rodině má dvojčata mamčina sestra. A víš co, já bych si dvojčata i přála 😅, sice by to byl masakr, ale bylo by nás akorát. Děkuji... Snažím se být optimista a snad to klapne 🥳.
@janulejean můžu se zeptat že píšete tady že ovulační test ukáže i pozitivní těhotenství??Nebo to chápu špatně??
@salmina Říká se, že když v době kdy má být menstruace je pozitivní OT tak to může znamenat těhotenství. Ale já to osobně nikdy nezkoušela 🙂.
@renat23 no tak to je pěkný pupik😀 hezký. Tak tělo si asi pamatuje. Zase aspoň jak tu bylo zmíněno vypadas těhotně😀 a nikdo si to nesplete s tím,že bys přibrala. Narodil odeme,kdy mám na brise jen zvětšený špek🤣
Objevilo se vám treba krvácení takhle zezacatku? Já bych dnes měla dostat MS, a na papíře jsem mela trochu krve. Tak mám teď strach. Snad to bude ok.
@janulejean
Já včera OT takto, MS stále nikde, už jsem ji měla mít na začátku týdne, TT kupujidbes po práci, tak uvidím a případně potvrdím, zda to funguje 😁

@renat23 tak jsem si pro jistotu taky ráno dělala test a taky byla testovací čárka silnější jak kontrolní, což je dobré znamení 😁. A co už máš nějaké nevolnosti? Já ještě ne, možná fakt mírňounké. Myslím si že tak za týden to bude horší už 😅. U mě bývá vždycky hrozná únava...