Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

@janulejean jo ahaa tak to slyším poprvé...děkuji za odpověď. 😊
@hester92 tady bych zkusila další test přijde mi to taky takové spíš šedé než růžové ale zas na rysku výrazné...zkus zítra
@hester92 ahoj🙂 ja si teda myslim,ze to je pozitivní test. Ja bych to tak rozhodně brala a pak samozřejmě zkusila další den znovu testovat. Takže paráda,že se zdařilo. Ta psychika dela asi hodně. Musím říct,že si neumím představit X měsíců snazeni. Asi mám opravdu štěstí protože se synem jsem otěhotněla první měsíc snažení a ted to vyšlo také napoprvé. 🙏 přála bych to všem.
@carolineg1 třeba jsi se jen nastydla ...to nemusí prece byt mimodeložni držím palce ať jsi brzy fit na další snažení ☺️🍀
@salmina nemyslím že to ovlivní
@carolineg1 taky dekuju moc😊docela jsem měla strach...
Holky a tam mě zajímají zkušenosti s naladama v těhotenství a pak po porodu. Z toho mám hrozny strach.
Při prvním jsem nezaznamenal v těhotenství zadny zalady,plactivost,podrážděnost. A dneska teda od rána se držím,abych nezačala fňukat. Vubec se nepoznavam.
A po porodu jsem teda mela hrozny výkyvy,pláč, nechutenství...🙄 co vy?
@markiiska no u dcery jsem měla jen velikou únavu a nechuť k jídlu. Po porodu naopak návaly euforie. Naposledy se mi k nechutenství přidala podrážděná nálada, přijde mi že celou dobu jsem byla taková nesvá. A teď zatím nic, první dny mě spíš přepadl hrozný strach.
Holky 🙏 zítra na nás v 9:20 myslete, mám už teď nervy a bojím se aby bylo vše v pořádku a už bylo vidět i ❤️. Díky moc a dám vědět 😊
@renat23 myslím na tebe a hned piš! Úplně se vidím jak jsem nervní🙈😁.
@janulejean
@salmina holky je to tam, vse v pořádku, ❤️ bylo vidět jak krásně bliká. Odpovídá 6+2tt . Mame velikou radost 🥰

@markiiska je to prý běžné ale ja nekrvacela ani nespinila, nemysli hned na nejhorší. Pokud nekrvacis hodně jako pri MS tak bude vše v pořádku