Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

asi ten dnešní si myslím, po pozitivím testu je to 24-48 hodin 🙂
@carolineg1 a právě myslela ze ten pokles teploty ...a ze dnes uz je po ovulaci zvysena teplota...moc děkuji 😊
@renat23 No tak to je krásná zpráva!! ❤️ Gratuluji 🙂! Já jdu přesně za týden... Už aby to bylo. Tento týden odjel manžel s rodinou k tomu moři, tak je mi smutno. Snažím se vymýšlet pro dceru program, aby nám to utíkalo.
@janulejean děkuji 😘 Tak previ jen odjel, ale asi neměl moc na výběr vid. Neboj ono to uteče a budete ho mít zase doma. Užiješ si s dcerou a taky se budete mít dobře. Tak za týdne budu držet palce ja. Na další kontrolu jdu 8.8. to budou odběry krve , kontorla mimiska a dostanu průkazku a pak nějak za dalších 14 dni screening. To zase budou hodnoty kvůli věku 😱
@renat23 No rodina ho ukecala a on i chtěl. Ale jak tam dojel tak toho začal litovat. Mu vše dochází až pozdě no. Každopádně když vidím ty fotky tak mi to je hodně líto že tam nejsme, já jsem milovník tepla a moře. Ale budu raději když příště pojedeme ve 4❤️❤️. Můj dr. To dělá stejně, taky dává průkazku těsně před screeningem.
@janulejean ja vím člověka to mrzí, ale v tomhle musí být rozumnu. No on si to totiž člověk nedokaze uplne představit než když je to pak opravdu a je daleko a bez rodiny, ale ono to uteče a pak už budete všichni spolu a určitě si léto užijete i tady v ČR
@renat23 doslova, děkuji za podporu😘. Jsme si první den připadali jak ve výměně manželek 😅😅😅...jsme si poplakali.
@janulejean me ted spíš prepadaji strašné pochybnosti, jestli to zvladnu ještě s Eliáškem kterému je ted 1,5roku. Jestli jsme neměli ještě preci jen počkat atd. Vždy večer me to přepadne a ted obzvlášť když pritel ma odpoledni. Ale to budou asi hormony. Jinak se strašné těšíme všichni ❤️
@janulejean ja bych taky bulela, me stačí když je pritel v praci, jsme na sebe hodně fixovany a vše děláme spolu takze týden bez neho bych nedala.
@renat23 tak pokud je Eliášek hodný, tak bych se toho nebála. Samozřejmě to bude záhul, ale zase budeš mít naplněné srdíčko láskou. Hlavní je si to přes den uspořádat no. Já chtěla děti po 3 letech, právě aby mohlo být jedno už ve školce.
Teď nám to vychází na 3,5roku. Já bych do budoucna chtěla moc 3 děti.. A pokud by manžel byl přístupný, tak bych se chtěla snažit právě až bude miminku 1, 5 roku 😉. Jinak manžel občas jede na víkend na závody na kole, takže jsem trochu zvyklá. Ale jak je to dálka a dlouho, tak je to úplně jiný.
@janulejean
@renat23 holky můžu tady s vama zůstat ?❤️
@salmina zůstáváme tu taky jako snažila tento měsíc? Ať tu nejsem sama...🌸
@janulejean no on docela hodny je ikdyz je to lumpik nenechavy ale vystačí si sám a nebo se po nás pořád válí. No me stačilo být v porodnici v době corony a jeste o Vánocích, Eliášek se narodil 23.12 ve 23.33 takze pritel byl u porodu pak ty 2 hodiny s nami a musel domu a návštěvy nic, takže on na Štědrý den brecel do telefonu me a ja jemu, bylo to smutný ikdyz krásný díky Eliáškovi. Bylo to neskutečně dlouhy a to to byli vlastně 3 a půl noci. A ted se toho bojím zase ze vypukne další vlna a vše zavřou a nebo bude chřipkové epidemie což už se mi taky jednou stalo. No nám budou stačit 2 deti kdyz ja mam uz 2 z předešlého manželství které s nami teda na stálo nebydlí ale když se tu sejdou všichni je to rachot a to bude ještě větší
@carolineg1 no jasný je to tvoje diskuze a my budeme zvědavý jak to pokračuje dál a hlavne ti držíme ✊️✊️✊️ at to uz vyjde
@carolineg1 no samozřejmě! Budu ti moc ráda fandit a taky věřím že se zadaří ❤️
@carolineg1 ještě tu všechny těhotný nejsme ale ale to teď dáme teď přes ty prázdniny třeba všechny....bylo by to hezký 😊 taky ti držím pěsti🍀😊
@carolineg1 zůstávám a věřím že to brzy dáme ❤️😊
@salmina přehodíme pak skupinku na prázdninovky 2022😂😂
@salmina jasně já teď už testy nedělám necháváme to na "chuti" tak třeba to dopadne dobře 😉 držím palce
@carolineg1 já pokračuji a jedeme dál
@carolineg1 tyjoo ale to zní originálně a me se to doca líbí 😄😄👍
@carolineg1 Děkuji já když jsem před 12 lety čekala syna tak jsem tak dělala testy první měsíc po vysazeni HA a potom druhý měsíc jsem se na testy vykašlala a byla jsem hned v tom....takže tě úplně chápu...😊taky přeji hodně štěstí..
@salmina já je nedělala asi rok pak dva měsíce jo a stejně nic takže prostě dle chuti
@carolineg1 věřím tomu 😊
@salmina já taky teoreticky bych už měla mít po ovulaci je to sice divné jelikož ji mívám vždy pozdě ale nedokážu si to špinění a výtok vysvětlit jinak