icon

Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?

carolineg1
14. čer 2022

Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
carolineg1
autor
18. črc 2022

Nakonec tady budu jediná netěhotná 😭 já se necítím nějak prostě jen mě bolí břicho jak před ms, akorát tento cyklus nemám ten hnědý hlen co jsem vždy mívala v období ovulace ke konci cyklu...

renat23
18. črc 2022

@carolineg1 zkus testovat a nebo prostě počkej, nic jiného ti stejně nezbude. Držím palečky ✊️🍀

carolineg1
autor
18. črc 2022

@renat23 nedělám nic. ani nemam cas řešit prostě vím že zas nic co už

renat23
18. črc 2022

@carolineg1 u tohohle člověk nikdy neví a zvlast kdyz se tělo každý měsíc chova uplne jinak. Naděje umírá poslední

markiiska
18. črc 2022

@carolineg1 držím palce,ať se co nejdřív zadari. 🙂 Hlavně v klidu.

carolineg1
autor
18. črc 2022

@renat23 mě včera hrozně smrdělo kafe a klobasky chlap na mě že mam super čich dle něj to vubec nešlo cítit ale naděje si už nějak nedělám jen tohle nemuže být příznak. test asi zkusím dnes ale no, pochybuju fakt se necítím jinak

renat23
18. črc 2022

@carolineg1 ja se taky necítila jinak ani teď se necítím jinak, krom že mě je párkrát za den blbe a nebo mě pichne a mam bricho jak v 5 m. Jinak si jako těhotná fakt neprijdu. Zkus a uvidíš

carolineg1
autor
18. črc 2022

@renat23 tak uvidíme no...bolí mě normálně břicho jak před ms ale cyklus jsem 22 DC teď ale výtok nemám a ani ten spinici hlen co mívám u ovulky....každopádně včera sex byl byla chuť, teď celkem často

salmina
18. črc 2022

@carolineg1 tak ja taky ještě nemám nic jisté ale nalivaji se mi prsa a tohle znám jen z kojení a taky bolest při menses...a taky js teprve 21DC menses tak v není bych měla mít....ale uvidím jaký budu mít test zítra..držím palce ať brzy se zadaříi tobě 😊❤️

carolineg1
autor
18. črc 2022

@salmina jo kupodivu je tento měsíc pro mě dost jiný,. A říkám si, že i kdyby mi to jen srovnalo cyklus bez špinění mimo ms tak budu ráda, chci jezdit ještě po výletech je mi 31 takže spěchat nikam nemusím vlak mi neujizdi . Ale testnu

salmina
18. črc 2022

@carolineg1 no jasně že ti neujizdi jsi mladouckaaaa moc ještě.....ja prave nejsem.. čas už nemám... je mi strašně moc🙈😄

carolineg1
autor
Autor odpověď smazal
carolineg1
autor
18. črc 2022

@salmina nezkoušela jsi co ti udělá teď ovu test?
Začalo mě dost bolet břicho právě

carolineg1
autor
18. črc 2022

@salmina já teď zkoušela ovu test a jsem 22 DC a takto třeba zas bude ovulka později ale jako fakt žádné špinění a výtok byl spíš ten 12 DC. Tohle je negativní ale ke konci cyklu neobvyklé silná

salmina
18. črc 2022

Nn ja uz ovulaci měla potvrzenou jak bazalni teplotou tak testem kdy testovací byla tmavší než kontrolní a délkou cyklu mívám pravidelný cyklus celý život a nikdy jsem neměla delší cyklus než 29dnu 😊tak můžeš mít teprve ovulaci když ji mivas později....tak hlavně nezapomeň sexovat...pro jistotu😃věřím že brzy těhu budes jsi mladá 😊

carolineg1
autor
18. črc 2022

@salmina no já se cítím spíš jak kdyby měla dojít menzes u ovulky jsem vždy mokrá a to teď nejsem spíš naopak chlapel včera problém se.dostst do me

carolineg1
autor
18. črc 2022

@salmina tak nejspíš koupím TT a uvidím

salmina
18. črc 2022

@carolineg1 kup určitě...měla bys mít i tmavší test než já jsoli o dva dny prede mnou dopředu moc ti přeji abys našla // ❤️😊

carolineg1
autor
18. črc 2022

@salmina pokud není ovulace až teď....ale fakt výtok nikde....ale nevím jestli jsem před tebou jansinovi test nedělala nemám to potvrzené nic

salmina
18. črc 2022

@carolineg1 o to to máš jednodušší v tom že když nebude pozitivní test tak budeš mít v podstatě ještě čas čekat že může být pozitivní i někdy později 😊

carolineg1
autor
18. črc 2022

@salmina sex byl včera večer a teď už ten ovu test nesili

salmina
Autor odpověď smazal
salmina
19. črc 2022

@carolineg1 tak super držím palce👍

carolineg1
autor
19. črc 2022

@salmina a co ty a testik dnes ráno?

salmina
19. črc 2022

@carolineg1 negativní tak nevím jestli včerejší bolesti břicha nebyli uhnizďovani teprve a nebo budu mít menses dřív 🙂spíše bych řekla ze nejsem těhotná protože 10DPO by tam něco bylo...

salmina
19. črc 2022

@carolineg1 včera jsem tahala těžký tašky nesla jsem je asi kilometr teď si to vyčítam ale co už...

carolineg1
autor
19. črc 2022

@salmina já jsem si test ještě nekupovala ale ovulační nesili takže ovulace už asi opravdu byla

salmina
19. črc 2022

@carolineg1 mě kámoška která pracuje na reprodukční klinice když jsem jí ukazovala bazalni teploty tak me řekla ze to špatně počítám a řekla mi ze ovace býka podle ní až v to pondělí...jak jsi mi radila ty tak to by bych byla teprve dnes 8DPO rikala at zestuji az nejdriv ve ctvrtek ale ja zkusim zsse zitra

carolineg1
autor
19. črc 2022

@salmina tak uvidíš pak se mi ale nezdá ten test včera, zkus možná udělat spíš odpoledne někdo má vyšší hodnoty prý odpoledne,

salmina
19. črc 2022

@carolineg1 povazuji ten včerejší test spíše
za falešný....myslela jsem ze ten pokles je ta ovulace protože já měla ten pokles v sobotu nízko....někdo má odpoledne??to jsem ještě neslyšela 🙂ale možné je popravdě všechno 🙈😄

Strana