Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

@salmina zkus ještě jeden....
@salmina hele já vážně fungují jako někdo kdo ty děti přivolává, domlouvali jsem se ještě ráno s tou tvoji dusickou, už je teda v bezpečí u tebe ❤️
@salmina pomalu bych si na to asi měla udělat živnost 😂😂
@carolineg1 ja mam úplně slzy v očích jak jsi me potěšila ❤️😍🥰jooooo udělej si živnost seš v tom opravdu dobrá 👍🤣🤣🤣
@salmina a když mrknes na ten raní tak tam taky něco vyskočilo si myslím
@carolineg1 to jsem chtěla ja ho hodila zpátky do krabičky a vůbec nevím kam jsem ho vyhodila protože mě to strašně rozhodilo... 🙂akorát mnohem líp mě přišel ten dnešní viditelnejsi než ten včera...
@salmina ale přece jen bych prubla ještě jeden jelikož ta čárka mi tam nepřijde celá ....ale myslím že už tam bude. Jen bych potřebovala podobnout privolavatelku i já sebe...
@carolineg1 není tam celá protoze jak jsrm psala měla jse málo moče a naklonil jsem ji a než jsem si to uvědomila že test držím šejdrem tak na 3 sekundy ji otočit rovně nepomohlo....ale skutečně jsem test držela křivé...nechtěla jsem překračovat limit 🙂udělám až zítra anmby mě testy vydly až do neděle kdy má přijít menses 😃 budu se za tebe modlit jsem věřící a už jsem za tebe prosila a jeste poprosím ❤️🤗
@salmina děkuji já ve víře nevyrůstal ale cítím teď nějaké spojení takže v něco určitě věřím. Posílám lásku ať se tomu maličkému u tebe líbí
@salmina ono to přijde i mě, vím to
@carolineg1 Moc ti děkuji a snad vše bude v pořádku....a tobě posilam světlo a určitě se ti brzy zadaří❤️🤗
@carolineg1
tak vzhledem k tomu,ze uz je cervenec ztraci tahle diskuze smysl ne?
@zelenaesmolda Nechápu tvůj komentář... Když ti vadí naše diskuze, tak sem nechoď.
@zelenaesmolda aby ses nepo....😂😂😂
@carolineg1 přesně tak 👍🤣
@janulejean krásné zprávičky, moc moc gratuluji 😊
@carolineg1 nebudeš sama, taky ještě nejsem těhotná a nějaký hlen jsem pocitiladbes dopoledne
@spygy já zatím TT nedělá čekám jestli nedojde ovulace teď ale přikláněla bych se k tomu 12 dc
Tak se k vám holky vracím po týdenní dovolené s přítelem v Bulharsku, tam byl sexík každý den, ale jsem teprve 13 DC , tento měsíc nechávám náhodě, žádné OT a sexik nejlépe každý dennebo obden.
@spygy já ho taky nedělala myslím že jsem už ovulaci měla 12 DC ale včera mě začalo šíleně bolet břicho a bylo mi zle, tak jsem udělala ovu test včera a dnes, podle hlenu který nemám si ale nemyslím že ovulace bude my taky sexujem dle nálady ...
@spygy jak já bych jela na dovolenou...
@salmina teď jsem si dělala Pepino a je tam duch zkusím vyfotit
@carolineg1 supeeer vyfoooť 😍🤗
@carolineg1 tak tento víkend už snad vyjde, je krásné počasí, dovolená, snažím se na to moc nemyslet, je to hodně o hlavě, ale je zase těžký na to nemyslet
@carolineg1 opravdu člověk na chvíli vypnul od všeho, od domova, práce
@salmina na fotku to nejde tak snad bude sílít ale prý Pepino falešné dělá
@carolineg1 ja pepino mela jeden den slabou čárku druhy den negativní a pak nějaké duchy na mamatestu a bylo z toho biochemko. Každopádně ne všichni na pepino nadávají a někdo si i chválí. Uvidíš další dny. Držím ✊️✊️✊️

@carolineg1 tyjooo tak ted si to čtu že to má hodně holek takhle ...tak to jsem vůbec netušila..protože já to dělala po půlnoci ten první....však uvidím