Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

@carolineg1 tak vidíš...zítra uděláš další a už určitě na fotku bude👍🥰😊
@salmina jo tenhle duch ještě beru jako negativní
@carolineg1 ja jsem zvedava na zítra jestli duch nezmizí 🙂ale asi budu dělat až odpoledne...
@salmina já zkusím asi tu raní moč akorát já si to už tolikrát říkala a pak jdu ráno rozespalá na WC a zapomenu
@carolineg1 však 7vidis zítra a ja také...ale popravdě dnes tmavší je tak snad zítra bude taky ... přeji i tobě at zitra je tmavší ❤️
@carolineg1 četla jsem ze druhá ranní je lepší...guglila jsem ze když ráno tak z druhé ranní lepší tam psali
@salmina já to asi tak hrotit nebudu pořádně nevím kdy a jestli byla ovulace....
@janulejean
a co na nem nechapes?cervnove snazilky postradaji v cervenci smysl 🙂
je treba honem zalozit novou diskuzi na cervenec 😀
@zelenaesmolda Zde se na název nehledí... Zde si zakládáme na našem fajn kolektivu.
@zelenaesmolda nepotřebujeme novou diskuzi, podporujeme se dál. Pro nás to má obrovský smysl
@salmina testujes dnes nebo až zítra?
@carolineg1 ráno ks testovala z te první moči a zase nic ...udělám test odpoledne jako včera ....ale jsem připravena že tam nic nebude😔
@salmina to je ale zvláštni už by tam mělo být dle mě i ráno
@carolineg1 myslím si ale že jsem teprve 9DP0..o ty dva dny později....a I to zahnizdovani jsem cítila až v pondělí...takže kdo ví....však uvidím ...ale našla jsem to v diskuzích...ze skutečně někteří to mají až večer....z toho začátku...
@carolineg1 odpoledne budu buď zklamaná nebo na tom něco je 🙂
@salmina možná už nad tím moc přemýšlíš
@carolineg1 a co ty zkoušela si tt?
@renat23 nevím ale sílí mi ovulační mi přijde TT nemam
@renat23 něco mi říká že mám s TT ještě počkat
@carolineg1 myslíš že by si měla uvu až takhle moc pozdě, kolikátý den si ji měla minule? Ovu muze silit i díky těhu
@renat23 je to v prizpevku nahoře ta fotka, jinak nevím od rána mě bolí hlava a teď jsem zvracela, včera jsem měla maraton focení a jak mám na krku foťák tak druhý den mám namoženou krční páteř. Ale jak jsem psala nemyslím že bych měla mít teď ovulaci hlen není a břicho jako před ovu taky necítím spíš jako při menzes, takže nemyslím že bude ovulace tak pozdě. Mívám před ní cca 3-4 dny hlen narůžovělý a ten sem teď neměla vůbec
@renat23 ale dnes je mi tak blbě že si jdu spíš lehnout
@renat23 jsem 24 dc
@carolineg1 bez si lehnout odpocivej at se z toho dostaneš ani to vedro tomu nepřidá. Podle me byla ovulace předtím jak si psala to tomu nasvedcovalo nejvíc. Takze tfuj ftfuj tfuj uz to vyjde
@renat23 no to teda nepřidá, hnusný vedro akorát.ja teď měla celkem zimnici
@carolineg1 tak aby si neměla nějaký upal nebo uzeh

@renat23 ja sem Pepino právě moc nepreferovala nikdy pořád je to buď a nebo