Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

@salmina no vidíš to
@carolineg1 to možné je, někdo to tak má. Proto říkají že nejlepší je ne 1 rani moč ale až 2 moč. Me taky přišlo že odpo jsem mela testy silnější než ráno
@renat23 ji ale úplně negativní už snad ne...myslím že zítra ráno už bude ok
@carolineg1 je ještě brzo ale po takovéhle odpoledne už by neměl být negativní ani ráno to uz bych pak videla spíš na biochemko
@renat23 no právě teď už je silný dost
Ahoj holky, tak ja se k vam s dovolením vracim, jestli muzu. Nedavno jsem sem davala foto testu, kdyz jsem si nebyla jista jestli ryska nebo carka. Dalsi den uz byla carka krasne videt, nasledujici den opet zesilila a obden byla uz uplne jasne ruzova, do dalnice chybelo opravdu malicko. Rekla jsem to manzelovi, ten mel neskutecnou radost! Po 2 dnech uz jsem si jen tak ze zvedavosti udelala test znovu, cekala jsem uz opravdu tu dalnici a najednou slaba carka. Bylo mi smutno, hodne smutno. Rikam si, treba jen vadny test. Ale dva dny na to jsem zacala krvacet takovym zpusobem, ze mi z toho bylo az blbe. Vse odeslo, test bily a jedeme odznovu…☹ Tak budu moc rada, kdyz to tady s vami budu moct zase “prozivat” at v tom nejsem uplne sama. Jenom posilam foto testu, nikdy by me nenapadlo, ze i z takoveho stale siliciho testu muze byt nakonec biochemko ☹ Drzim vsem co tu stale cekaji moc palce az se brzy zadari!
@carolineg1 no uvidí se zítra pokud bude i ráno pozitivní tak bych tomu asi už věřila pokud negativní priklanela bych se biochemku
@hester92 ty jo ale mělo to tak být ty dušičky vědí co dělají...❤️ Budeme rádi když tu s námi zůstaneš
@carolineg1 ja jedine co jsem si vsimla tak ráno mivam moče hodně a beru vždy ten vrchní a to moč bývá světla odpoledne tmavší....ale proč to netuším
@salmina tak hlavně ať je vše v poradku🙂zatím to je na dobré cestě, super.
@hester92 to mě mrzí...snad se brzy zase zadaří. Držím palce.
@carolineg1 a ty si kup test,z těch ovulacnich testu nic nepoznas🙂
Ja teda tento týden nemůžu. Je mi zle,včera migréna, neskutečná únava. Denně spim po obede😀 zatím teda první těhotenství a tohle se nedá srovnat. Navíc teda 5.den krvácím. Sice to není nějak moc,ale intimku mít musim. Jedeme o vikendu k moři,tak doufám ze nebudou žádný komplikace. Doktora bych tam řešit nechtela.
@markiiska mě je teď taky brutálně zle ale já sem náchylná na vedro, mám nízký tlak . z ovu testu chci poznat pouze jestli nebude ovulace později ale ty testy nějaká nesili takže si nemyslím že ta ovulace bude teď....nic víc se z toho vyčíst nesnážim
Jen k vám přidám zkušenost s testováním - já taky měla silnější čárku během dopoledne, než z první ranní moči 🙂 V noci chodím na wc a většinou se i napít, tak asi byla víc naředěná.. Když jsem ráno vstala, došla si na wc, pak se snažila nepít a mezi 10-11 testovala, měla jsem čárku výraznější 😉
@salmina
@carolineg1 tak jak to s vámi vypadá holky dneska?
@renat23 já nevím zda mám testovat....zkoušela.jsem poslední ovu test a je nepatrně silnější u ovulace mi to tak nedělá ale tu na sobě už myslím poznám. Jsem dnes 24 dc. Výtok nic moc a břicho a záda klasika jako před ms. Jeden TT ještě mám
@carolineg1 zkus to
@carolineg1 zkusittt🙂
@janulejean jak je tobě? Me je trochu divně myslím že z toho tepla a trochu uz stres že svatby jinak mi nic neni 🤷♀️
@renat23 to bude to horko já jsem taky furt jak přejetá
@carolineg1 no já si myslím je to úplně umorne. A v sobotu u nás má asi pršet zrovna v době obřadu a focení me asi trefí 😔😭
@renat23 fotky v dešti jsou náhodou fajn jen bych sehnala průhledné deštníky 😉 věř mi jako fotografka na to mám oko
@carolineg1 teď už asi nemám kde. Mame zařízené focení na zámku kdyz bude pršet ale skupinovku tam asi neudelame
@renat23 a není na tom zámku třeba podchod nebo velké schodiště?
@salmina jak jsi na tom?
@renat23 u mě klasická únava, jinak nevolnosti nemám, což se divím. Do jídla se musím nutit, ale to bude i tím horkem. Jinak ty nervy ze svatby si pamatuji, ale neboj..všechno klapne. Je to den o vás dvou ❤️. Mě vedro takové nevadí, jsem teplomilná 😅. Ale doma máme celkem chládek a jinak jsem stejnak furt ve stínu krom koupání v bazénu.

@renat23 děkuji ❤️😊