Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

@janulejean
@renat23 u mě negativní
Holky ale já fakt nevím kdy byla ovulace 😂😂
Takže zatím negativní dokud nepřijde menzes.
@carolineg1 Dnes takto a už mi bylo ráno trochu blbě dnes😃
@salmina vidíš to já ti věřila
@carolineg1 jsi úžasná a zasloužíš brzy taky //❤️😊
@carolineg1 dnes jsem brala z ranní moči že středního proudu...dříve jsem brala vrch...tak jsem se dočetla že má brát střed...😊
@salmina já se s tím míň pididuchem na pepinu můžu jít zahrabat
@carolineg1 a mas nafoceno??že bychom to zkoukly tady s holkama??a je dnešní??
@salmina Renat to viděla taky ho tam vidí ale já počkám jestli bude sílít dozvíte se to 😉
@carolineg1 ahaaa tak přeji ať sílí 😊🍀
@salmina a co ty dnes už by to mělo být vidět i ráno
@carolineg1 ten včerejší jsrm ti psala ze byl z rána.... jen jsem brala střední proud moče...nevěděla jsem ze se má brát střední proud... ..
@salmina super a budeš ještě testovat?
@carolineg1 bud zkus test nebo počkej. Ale me bolelo bricho hodně pár dní než měla přijít ms ale uz jsem věděla že nepřijde. Uvidíš co z toho bude ❤️
@carolineg1 nemám už testy...a jsme dovolené u pritelove tety na chatě a do města pojedeme v úterý..chci si koupit ten digitální pak zkusit 😊
@renat23
Ještě nevím vůbec nic
@carolineg1 pokud je to ten mokrý tažný bilkovy tak supeeeer ...vlitni dnes na to😃
@salmina mám to v plánu
Ahojky, jsou tu ještě nějaké snazilky? 🥰
@berushe14 já
@carolineg1 Mužů se pridat i když to mám jinak než vy?
@berushe14 jak jinak? Ale jasné že jo
@markiiska
@carolineg1 Dekuji holky…ve čtvrtek jsem píchala ovitrelle, od soboty progesteron. Zítra kontrola, zda proběhla ovulace…a ve čtvrtek si jdeme pro druhého sněhuláka….

@janulejean ja taky moc nejim občas si něco dám protože mě je pak blbe ale to stačí pul rohlíku. No nám tu bazen zatím chybí , Eliasek ma malinký zatím ale včera jsme vylezli jen pred 8 rano a až o půl 7 večer. Bylo tu hnusně vzduch se nehnul a 35 ve stínu. Eli je hned rudy rozpálený jak ještě neumí teplotu regulovat takze jsme s ním radši doma a já jsem i rada protože to ani já nějak nedávám. Máš pravdu je to o nás den tak si ho užijeme ikdyz bude prset ❤️