icon

Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?

carolineg1
14. čer 2022

Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
berushe14
25. črc 2022

@carolineg1 no však jo. Blee

nitii
25. črc 2022

@carolineg1 Co špinění před MS? Někdy to tak bývá..

carolineg1
autor
Autor odpověď smazal
carolineg1
autor
25. črc 2022

@berushe14 no zítra cinknu Dr vystrašilo.me to

carolineg1
autor
25. črc 2022

@nitii netuším vůbec

berushe14
25. črc 2022

@carolineg1 to bude nejlepší…ale třeba to nic není…🙏

carolineg1
autor
25. črc 2022

@berushe14 něco by to být mohlo.....🥳

berushe14
25. črc 2022

@carolineg1 no, to by bylo nejlepší….👌 kez by to vyšlo i nám. Me je na bliti, bolí me prsa, jsem nadrzena jak pes…mám kocovinu, úplně všechno jsem měla u syna na zacatku

carolineg1
autor
25. črc 2022

@berushe14 já mám stavy jak před ms normálka plus teď ten vytok ale to vypadalo na jednorázovku ale já mám teď nějaké střevní věci z nervů takže těžko soudit

spygy
25. črc 2022

@carolineg1 může to být uhnízdění, ale mě takto začínala teď poslední MS, radovala jsem se, že třeba uhnízděnía onoprd, tak snad to nebude tvůj případ. Držím pěsticky

ninibystrous
25. črc 2022

@carolineg1 my by jsme chtěli též ještě jedno babetko, máme roční holčičku ale jsme navazkach s momentálni situaci co se děje 😬

carolineg1
autor
25. črc 2022

@spygy ty jako to byla jednorázovka od té doby nic já se stejně neraduji věřím že bych mohla být těhotná ale moje tělo je už rok a půl jedno velké překvapení....😉

spygy
25. črc 2022

@carolineg1 člověk zjišťuje, jak to tělo je každý měsíc jiné a pozoruje se, ty změny různé v těle, co je to tělo vůbec schopné dělat 😁

spygy
26. črc 2022

@carolineg1 tak jak jsi na tom dnes?

carolineg1
autor
26. črc 2022

@spygy přesně každý ti řekne nesmíš se pozorovat, ale já jsem od přírody zvědavá velkém hodně, a beru to spíš ne jako že čekám že teď už budu těhotná ale jako aha to je zase zajímavé to by mě nenapadlo....dnes nic klasika břicho před ms 😁😁 na test počkám pokud do pátku nedojde tak zkusím

carolineg1
autor
26. črc 2022

Až na ten hlen teď jsme ho měla zas

markiiska
28. črc 2022

@renat23 ahoj,tak jak dopadla svatba😍gratuluju

janulejean
28. črc 2022

@renat23 Joooo jaká byla svatba, povídej, přeháněj! ❤️

spygy
29. črc 2022

Tak co holky, nějak to tu utichlo? Jak jste na tom?

janulejean
29. črc 2022

@spygy já čekám na další kontrolu až 23.8...mám pocit že se snad nikdy nedočkám 🙈.

carolineg1
autor
29. črc 2022

@spygy já ještě netestovala ms měla přijít včera tak čekám do zítra na test

hester92
29. črc 2022

@carolineg1 ty brdo obdivuju tvoji trpelivost!☺️ Ja uz bych mela x testu za sebou🙈😅 A to si samozrejme vzdycky rikam, ze testovat nebudu. Kazdopadne ze MS nedorazila to je dobre znameni!! Drzim moc palce a dej pak hned vedet

carolineg1
autor
29. črc 2022

@hester92 no já si právě řekla že už nebudu testovat před vynecháním že se tím akorát stresujuna snažím se vykoukat ducha...ale to není trpělivost já spíš zaměstnávám hlavu jinak

carolineg1
autor
29. črc 2022

Kdo ještě čeká na testik nebo ovulku?

berushe14
29. črc 2022

Já…neděle, pondělí….

spygy
29. črc 2022

@janulejean je to teda dlouhá doba 🤔 ale ono to zase uteče jako voda 😊

@carolineg1 tak doufám, že tady uvidíme//

spygy
29. črc 2022

@carolineg1 u mě by měla MS přijít ve čtvrtek, tak čekám, času dost.

carolineg1
autor
29. črc 2022

@spygy pořád mám takový pocit že by dojít nemusela...je fakt že kozy mi porostli dle toho že nemůžu zapnout své podprsenky😂 ale zas to není nic co by jasně říkalo že tehu jsem

carolineg1
autor
Autor odpověď smazal
carolineg1
autor
29. črc 2022

Ale bylo by to super holky, jelikož 15.8 máme jít na kliniku, bylo by fajn kdybychom už nemuseli

Strana