Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
@carolineg1 no, to by bylo nejlepší….👌 kez by to vyšlo i nám. Me je na bliti, bolí me prsa, jsem nadrzena jak pes…mám kocovinu, úplně všechno jsem měla u syna na zacatku
@berushe14 já mám stavy jak před ms normálka plus teď ten vytok ale to vypadalo na jednorázovku ale já mám teď nějaké střevní věci z nervů takže těžko soudit
@carolineg1 může to být uhnízdění, ale mě takto začínala teď poslední MS, radovala jsem se, že třeba uhnízděnía onoprd, tak snad to nebude tvůj případ. Držím pěsticky
@carolineg1 my by jsme chtěli též ještě jedno babetko, máme roční holčičku ale jsme navazkach s momentálni situaci co se děje 😬
@spygy ty jako to byla jednorázovka od té doby nic já se stejně neraduji věřím že bych mohla být těhotná ale moje tělo je už rok a půl jedno velké překvapení....😉
@carolineg1 člověk zjišťuje, jak to tělo je každý měsíc jiné a pozoruje se, ty změny různé v těle, co je to tělo vůbec schopné dělat 😁
@spygy přesně každý ti řekne nesmíš se pozorovat, ale já jsem od přírody zvědavá velkém hodně, a beru to spíš ne jako že čekám že teď už budu těhotná ale jako aha to je zase zajímavé to by mě nenapadlo....dnes nic klasika břicho před ms 😁😁 na test počkám pokud do pátku nedojde tak zkusím
@spygy já čekám na další kontrolu až 23.8...mám pocit že se snad nikdy nedočkám 🙈.
@spygy já ještě netestovala ms měla přijít včera tak čekám do zítra na test
@carolineg1 ty brdo obdivuju tvoji trpelivost!☺️ Ja uz bych mela x testu za sebou🙈😅 A to si samozrejme vzdycky rikam, ze testovat nebudu. Kazdopadne ze MS nedorazila to je dobre znameni!! Drzim moc palce a dej pak hned vedet
@hester92 no já si právě řekla že už nebudu testovat před vynecháním že se tím akorát stresujuna snažím se vykoukat ducha...ale to není trpělivost já spíš zaměstnávám hlavu jinak
@janulejean je to teda dlouhá doba 🤔 ale ono to zase uteče jako voda 😊
@carolineg1 tak doufám, že tady uvidíme//
@spygy pořád mám takový pocit že by dojít nemusela...je fakt že kozy mi porostli dle toho že nemůžu zapnout své podprsenky😂 ale zas to není nic co by jasně říkalo že tehu jsem
Ale bylo by to super holky, jelikož 15.8 máme jít na kliniku, bylo by fajn kdybychom už nemuseli

@carolineg1 no však jo. Blee