icon

Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?

carolineg1
14. čer 2022

Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
hester92
29. črc 2022

@carolineg1 ja se snazim taky vzdycky zamestnat hlavu, ale vetsinou se ani tak nezadari😀 Ale tentokrat nebudu mit ani nehodlam kupovat testy, tak je sance ze to snad vydrzim😀 Ja cekam teprve na ovu, mela by byt o vikendu, coz zrovna bude chlap pryc, takze tenhle mesic to s nejvetsi pravdepodobnosti stejne neklapne.

carolineg1
autor
29. črc 2022

@hester92 no tak já sem si řekla že nebudu utrácet za testy vždy mě to jen deptalo tak jsem zaměřila pozornost jinde

spygy
29. črc 2022

@carolineg1 tak to já mám s břichem, ze některé kalhoty nedopnu a prsa dnes bolely, ale zase minulý PMS byl fakt super, když jsem si myslela, že jsem určitě těhotná a ono prd

carolineg1
autor
29. črc 2022

@spygy a právě proto ještě čekám

markiiska
1. srp 2022

@carolineg1 tak co?🙂

carolineg1
autor
1. srp 2022

@markiiska zítra dělám dokud nedojde jsem dnes 36 DC takže zítra

spygy
1. srp 2022

@carolineg1 a jak se cítíš?

carolineg1
autor
1. srp 2022

@spygy no prsa nebolí, břicho občas jediný co mě sere a nevím jestli to může být příznak ale je mi tak nějak zle, jako bych měla knedlík v krku pak je chvíli klid a pak jako by znovu pocit na zvracení a prostě nevím jak to popsat. Ale pořád bych případě tehu čekala nějaké příznaky ....jela jsem z focení a cítila že že mě něco teče tak jsem myslela že došla a byl to jen bílí výtok...ale ten hnus v tom krku mám často. V životě mě.nepalela Zaha nemůže to být to???

spygy
1. srp 2022

@carolineg1 hele já u prvního tehu kdyby mi nerostlo břicho, tak nevím, že jsem těhotná, může to být různý, ale po pravdě ten knedlík v krku mám dnes taky, ale nikde jsem nachladnout nemohla

carolineg1
autor
1. srp 2022

@spygy já jo v sobotu na svatbě co jsem fotila ale pozoruji to jen někdy...po jídle nebo když jsem dnes tankovala

carolineg1
autor
1. srp 2022

@spygy u mě tedy 36 DC byl vždy hraniční termín pro mě takže zítra dokud nebude dělám

spygy
1. srp 2022

@carolineg1 ty máš stejně trpělivost, už bych dávno testovala

carolineg1
autor
1. srp 2022

@spygy tak já jsem vždy chtěla testovat když má nedošla a než jsem koupila test tak na druhý den došla....

carolineg1
autor
1. srp 2022

@spygy a ty už máš po ovulaci? Já už sem se ztratila kdo jak

spygy
1. srp 2022

@carolineg1 já už mám asi dávno po, nynima prijitve čtvrtek MS tak snad nepřijde

carolineg1
autor
1. srp 2022

@spygy tak to už teoreticky můžeš taky testnout zítra ne?

spygy
1. srp 2022

@carolineg1 asi počkám až do pátku ráno

carolineg1
autor
1. srp 2022

@spygy zkus já se teď hodně učím být trpělivá, dneska jsem si narazila ruku takže mám celkem i jiné starosti navíc mám moc focení takže na to ani není čas a když přijedu z focení jsem většinou unavená , je dnešní modelka a na zítra mám první novorozeně do nového ateliéru takže furt je a bylo co dělat☀️zítra pošlu fotku miminka 🌞 jak se to povedlo a pak všechny budete chodit fotit ke mě 😂

carolineg1
autor
1. srp 2022

@spygy ale tak nějak možná cítím tam někde ze by to třeba i vyšlo konečně....

spygy
1. srp 2022

@carolineg1 krásné fotečky 😊 tak to je skvělá ztráta času a nemyslet těhotenství a zda to vyjde nebo ne, taky se snažím na to moc nemyslet. A fotecky určitě pošli, ráda koukám na fotky miminek 🤩

carolineg1
autor
1. srp 2022

@spygy jasně, já ten ateliér teď rozjizdim takže musím hodně pracovat abych to utáhla ,😂 rozhodla jsem se právě kvůli tomu ať tak moc nemyslím na to miminko

janulejean
Autor odpověď smazal
janulejean
1. srp 2022

@carolineg1 Pálení žáhy je běžné na začátku těhu... Já to mívám. Plus teda strašně špatně trávím...něco sním a pak to půl dne krkám. To je taky tou žáhou.

berushe14
1. srp 2022

@janulejean fakt? To krkani?

janulejean
1. srp 2022

@berushe14 Jojo...zrovna v pátek jsem o tom hledala. Protože toho prostě sním málo a strašně dlouho krkám. Tak jsem se dočetla, že tím jak stoupá hladina estrogenu tuším, tak z toho může pálit ta žáha a způsobovat to špatné trávení..tj, pálení, krkání, pocit plnosti a std.

carolineg1
autor
2. srp 2022

@janulejean jo tak tohle je pálení žáhy?? Pro mě je to nový pocit ségra říkala že to bývá po vinu běžné tak jsem asi do té doby pila kvalitní víno 😂😂😂

janulejean
2. srp 2022

@carolineg1 pálení žáhy má různé projevy. Nejčastější je pálení žaludku a nebo trubice.

carolineg1
autor
2. srp 2022

@janulejean já to nikdy nezažila teď mám celkem motáka ale tehu test se pořád nějak bojím udělat ..

miaelle90
2. srp 2022

@carolineg1 Ahoj, chápu, že se bojíš, ale alespoň budeš vědět, na čem jsi. To pozdvižení kolem, zakládání diskuzí, hledání příznaků a čeho všeho, mi přijde už trochu mimo. Tak seber odvahu a udělej test. Vsadim se, že se Ti uleví. Držím palce! 🙂

hester92
2. srp 2022

@carolineg1 sup sem konecne s testem! Bud to tam bude nebo ne, hele nic horsiho se stat nemuze 🙂)

Strana