icon

Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?

carolineg1
14. čer 2022

Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
renat23
18. čer 2022

@carolineg1 dneska jsem 10DPO a 22 DC takze snad to vydrží. Takovou jsem neměla ani při biochemku minuli měsíc, tak fakt doufám ale zase se radši moc netesim. Pritelovi to řeknu až budou fakt dálnice, ikdyz by to byl zítra super dárek ke Dni otcu

spygy
18. čer 2022

@renat23 taky vidím ducha

renat23
18. čer 2022

@spygy ve skutečnosti je to krasna slabá růžová carka jen to nejde tak super vyfotit, ale je brzy tak uvidime zda to vyjde nebo ne

carolineg1
autor
18. čer 2022

@renat23 já jsem dnes lehce zakrvácela dvě kapky tak netuším co to 🤗 ale pokud byla teď ovulka tak asi nějaký dozvuk

renat23
18. čer 2022

@carolineg1 no na zahnizdeni to je asi brzo. Asi fakt dozvuk ovulky.

spygy
18. čer 2022

Já 4 dny po sobě takto s OT tak čekám

renat23
18. čer 2022

@spygy ja ted poznala ovu 12 DC takze přišla asi o 2 dny dřív než podle kalendáře ale ovu testy nedělám, bolel me podbrisek hodně. Tak čekej urco brzo bude pozitivní ale ja uz bych to zkoušela, ty mrsky přežijí dlouho v těle a na vajíčko si pockaji

carolineg1
autor
19. čer 2022

@renat23 já už jsem na to přišla 😂😂 měla jsem rozdrbany záděr na prstě a nějak sem to uzřela 😂😂

renat23
19. čer 2022

@carolineg1 tak to je teda dobrý 🤣🤣🤣

renat23
19. čer 2022

Ja dneska opět nevydržela 😁 carka se stále drží. Dnešní test. A porovnání fotky ze včera a dnes

carolineg1
autor
19. čer 2022

@renat23 já měla problém v tom že jsem vždy dělala oči testy do 20 DC a pak si řekla ze ovulaci nemám 😂 a bolesti už jsem připisovala přicházející ms a pak měla i týden zpoždění...

renat23
19. čer 2022

@carolineg1 tak to je zajímavý že se ti to tak protáhlo ale hlavne že si na to přišla a ovu chytila. Ted jen aby se to podařilo a za pár dní tady cekame //

janulejean
19. čer 2022

@renat23 No toje krásně pozitivní test! ❤️Držím pěsti ať vydrží 👍.
Uvažuju že to zítra zkusím taky, budu 10DPO. Ale ještě uvidím, mám strach ze sklamání. Ale ruka mě svrbět bude 😅. Nicméně včera bolely mírně bedra a občas i podbřišek jak při MS. Ale nechci si dělat zatím naděje.

renat23
19. čer 2022

@janulejean no mě taky občas boli bricho jako pri MS a občas mě pichne jinak třeba prsa mě nebolí, to byla vždy známka tehu ale je fakt ze jsem vždy testovala až v den MS a to byli vždy uz dálnice. Ja dneska 11DPO. Tak uvidíš zkus budu držet ✊️✊️✊️ jsem zvedava 🧐

carolineg1
autor
19. čer 2022

@janulejean jestli tě uklidnim my se snažíme rok a půl takže už mám těch sklamani za sebou dost, je ono v určitém bodě, to sice jeden den probrecis ale pak si řekneš co už...jedeme dál...

carolineg1
autor
Autor odpověď smazal
renat23
19. čer 2022

@janulejean
@carolineg1 holky víte co je sranda že já to mám i v tarotovem horoskopu na Cerven Lev

Zdraví – Páže pohárů: Páže je poslem dobrých zpráv, pokud například čekáte na výsledky nějakých zdravotních testů, vyjdou tak, jak doufáte. Což samozřejmě může znamenat taky pozitivní těhotenský test, pokud je to něco, co je ve hře.

renat23
19. čer 2022

@carolineg1 děkuji, ale já se stejně strašně bojím biochemka a ze MS přijde jako vždycky

janulejean
19. čer 2022

@renat23 Já jsem taky Lev 😲... To je vázané na znamení a nebo datum?

janulejean
19. čer 2022

@renat23 Já minulé těhu měla popícháváni v podbřišku a dl nidační špinění. Jestli to je ono, tak teď je to jiné. Ale dávaš mi naději 😁. Jinak já vždycky taky testovala až když měla přijít MS. Ale tentokrát jsem nedočkavá. Srovnávala jsem si 3 měsíce cyklus, tak člověk na to furt myslel.

janulejean
19. čer 2022

@carolineg1 Jej to je dlouhá doba 😲..to už musíš mít nervy z ocele. Já to mám zase začarované jinak. Zatím se povedlo vždycky hned, ale zase jednou zamlklé těhu, pak dcera a teď ukončení těhu ve 23tt...No asi to prostě nemůžeme mít jednoduché no.

renat23
19. čer 2022

@janulejean je to podle znamení ne podle datum, takže ještě třeba začneme věřit na horoskopy 😁 no já minulý měsíc to biochemko a to me bylo víc blbe ale nepichalo me a měla jsem i nadační krvácení pak i krvácení po sexu a fakt jen duch na testu a vzdy se ztratil po úplném zaschnutí, takže fakt doufám ikdyz se nechci radovat a říkat to pritelovi.

carolineg1
autor
19. čer 2022

@renat23 mě to taky říká dítě na cestě, vaše touhy se splní 🤗😂🌞

carolineg1
autor
19. čer 2022

@janulejean já tvrdím že věřit je fajn,

janulejean
20. čer 2022

Holky.... Tak dnes 10DPO a je to tam! Takový výraznější dušík. Snažila jsem se vám to vyfotit. Tak to ten horoskop asi funguje 😅. No v pátek bych to cca měla dostat... Tak teď si držím palce ❤️.

renat23
20. čer 2022

@janulejean no krásný, tiše gratuluji ❤️. Taky to neocekavam v patek nebo v sobotu a fakt se modlím aby to vyšlo. Fakt ten horoskop asi nekecá😁

carolineg1
autor
20. čer 2022

@janulejean gratuluji

carolineg1
autor
20. čer 2022

@renat23
@janulejean holky já mám pocit že u mě to zase nedopadne ....vy už to máte jasný...❤️

janulejean
20. čer 2022

@carolineg1 však ovulku jsi odhalila, tak třeba To vyjde nám všem ❤️. A ještě negratuluj, ještě není vyhráno 🙂.

renat23
20. čer 2022

@carolineg1 neztracej naději, mas ještě čas, musis myslet pozitivně. Já se taky bojím že to bude biochemko, do MS ještě pořád daleko

Strana