Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

@berushe14 negativní volala jsem k dr
@carolineg1 objednala té hned?
@carolineg1 A já byla přesvědčena že jsi v tom :(
@janulejean aj já...nevím no co to ...nevadí když o tom tak přemýšlím asi si dám od snažení pauzu...mám teď ten ateliér a chci víc žít...
@spygy ahojky tak co ty? Abych tu nakonec nezůstala sama netehule
@berushe14 ne až na 9.8 říkala že pokud budu mít bolesti ať se zastavím zítra ráno jako akutně
@carolineg1 to bude tím, jak teď litas kolem toho ateliéru a fotis jak blázen…máme svoji fotografku, ale nemít žádnou jdeme k tobě hned. Děláš tak krásné ty fotky❤️
@carolineg1 já dnes 2 DC
@berushe14 jako mě to neskutečně sere já tomu fakt dost dávala a proto sem si ho nechtěla dělat protože na sem věděla co to semnou udělá
@carolineg1 cos měla za test?
@spygy taky už bych chtěla aspoň ať dojde
@berushe14 nějaký z dm ka nevím ale je úplně bilo
@carolineg1 jenže taky je otázka, kdy si měla ovulaci, což tento měsíc nevíme…takže kdo ví…třeba je brzo na testy. Proč bys jinak krámy nedostala, když je mas pravidelně?
@berushe14 tak zas jak byl ten hlen kdybych to brala jako ovulaci a ne jako zahnízdění tak možná....
@berushe14 mi říkala i sestra že mám ještě zkusit v neděli ráno
@carolineg1 tak uvidíme v neděli…
@berushe14 nefandim tomu
Pěkný večer zvu vás do skupiny ohledně snažení o miminko rada vám tam poskytnu veškerou pomoc a útěchu sama vím co je to snažit se o vysněné mimčo🙏🏻
Zanechavam odkaz https://www.facebook.com/groups/688537282184461...

Tak mi začíná krvavý hlen, MS mám mít zítra, takže počítám, že se to rozjede 😔