Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

@janulejean ja bych jela v pohodě, můžete si dělat přestávky kdy chcete a jak říkáš preci nebudeš sedět doma jen proto že jsi těhotná, to není nemoc.
@renat23
@janulejean mě gratulovalo k těhotenství už před měsícem 😂😂😂
Díky holky 🙂 ... tak snad vše klapne. Už se těším až si budeme s dcerou užívat a stavět hrady z písku. Navíc jedeme přes noc, takže horko v autě nehrozí.
@carolineg1 Si děláš srandu :D ... tak to prostě musí klapnout.
@carolineg1 ted by to mohlo být uhnizdeni. Fakt držím palečky
@spygy paráda jsem ráda že nebudu čekat na TT sama 🌸❤️
@renat23 to bylo spíš takové debilni psiknuti kdy mě zaujalo dole....tak v neděli ráno se uvidi
@carolineg1 me tam taky píchá kdyz si odkašlu nebo kychnu. Neděle uz bude brzo, snad to uteče. Ja čekám že bych připravila testik pritelovi až přijde v sobotu z odpoledni že by měl překvápko, pokud to do té doby nedostanu 🙃😊
@renat23 hehe no nemyslím že to dostanes já totiž zjistila že kdo je semnou v kontaktu tak se mu daří...😂😂 I lidi v okolí tehotni jen mě vidí 😂 tak já věřím že se to jednou otočí
@carolineg1 no tak jejej, tak to jsem rada ze jsem na tebe narazila 😘
Ahoj holky, ráda bych se přidala do skupiny, pokud by to nevadilo, vykoukla na me vaše diskuse 🙂
Obnovila jsem si profil, naposledy jsem tu brouzdala,když jsem se s manželem (už tedy bývalým) snažila o syna. Tomu je teď 5 a pul roku. No a teď bysme rádi miminko s přítelem, který dite ještě nemá.
Nějak to neřešíme, ale že zvědavosti jsem zkoušela OT a řekla bych, že dnešní je pozitivní.
U syna to vyšlo hned na první pokus, tak jsem zvědavá co teď. 😀
Jinak všem držím palce, ať je vše, jak má.😊🙂
@renat23 aha ale teď jsem už taky na řadě já ne? 😀
@renat23 jen ten podbřišek bolí akorát to může být i PMS tak uvidím
@carolineg1 jsi na řadě a hned v neděli nebo o den dyl to zjistíš a pak zalozime skupinu Breznatka 2023. Na PMS je to brzy ne? Mě bolí břicho taky snad od 5 DPO a normálně me boli vzdy až 1 den MS. Prostě to vyjde a na nic jiného ani nemysli, přeci nás v tom nenechás samotné pokud to vyjde i nám
@renat23 Joo ta skupinka by bylo fajn ❤️ holky to bude strašný vydržet
@renat23 no tak ale bolí to celkem dost....já moc PMS nemám vypozorovanou... No na by měla a dojít až někdy 12 DPO ne?
@carolineg1 normálně se ovu v půl cyklu tak nevím jak to budeš mít ty kdyz to mas posunutý. To by mohlo být fakt uhnizdeni to bývá 5-9 den myslím někde píšou i dyl. Me fakt bricho boli vzdy až první den MS jinak mi nic nebývá. Jj to čekání je vždy nejhorší a pak vidíš jak rychle ty deti rostou a to letí až až
@renat23 Eli měla dva a půl jak se Míša narodila
@renat23 ty jo já vydržím tak do sobotního rána 😂😂😂
@carolineg1 ja taky testovala od 9Dpo ale to byl fakt jen stín 10 DPo uz byla slabounka čárka takze hlavne neztracej naději kdyz budes testovat fakt moc brzy. No Eliaskovi by bylo 2 a 2mesice no byl by to asi zahul hlavne to těhu ale jsme zensky takze zvládneme všechno
@spygy já mám holky taky s bývalým 😇

@janulejean já bych normálně jela pokud se budeš cítit a nebude to zle