Ahojte..dámy co si sledujete cyklus v kt časti ste otehotneli..?
Mela jsem ovulaci hned po menstruaci, takze nějaký 5-8 DC. Termin porodu dle UZ a poslední MS se mi liší o 9 dni dřív. Podle MS měl být TP 21.7.25 a dle UZ a už to tak zůstává a mám i nastup na MD je 12.7.25.
Můžu Te ubezpecit, ze co žena to originál. Některá má dlouhé cykly, nektera kratší.. ja je mela normální těch 25-28 dni, ale ovulace se mi ruzne posouvala od doby po menstruaci a po 18DC 🤷🏼♀️ a fakt nešla vysledovat ta pravidelnost, možná bylo i něco ne úplně dobře, ale tak hlavně že jsem otěhotněla 😃
@felis keď si otehotnela bola ovu kedy?
Vím, že to nebyla otázka na mě, ale já otěhotněla 4x a pokaždé jindy. Poprvé nějaký 21dc, (a do té doby jsem mela ovulaci 14/15dc a ha, nahodicka, jeden cyklus se posunula, podruhé jsem kojila a cyklus neměla, potřetí to bylo kdo ví kdy, asi 19dc, a počtvrté se to stalo ani nevím jak a kdy....
Každá to má jinak.... Jestli chceš otěhotnět, měr bazální teplotu, dělej oči testy a uvidíš 🤞☺️
@inah91 jej 4 deti máš.. a vedela si kedy bola ovu..co máš.. dievčatá.. chlapcov?
@inah91 ja tiež kojim..cyklus ale mam..už cez rok..syn bude mať 2r..
Mám tři. Holka a kluk a v břichu další kluk. První kluk jsem věděla kdy byla ovulace, holka byla dílo naprosté náhody, jak píšu, cyklus nebyl, třetí nedopadlo a teď čtvrté těhotenství vůbec nevím jak a kdy se stalo
@inah91 prvé si otehotnela na ovu?..takže cyklus teda nebol pri dcére..
Ale ovu teda uz si musela mať.
Asi prva
Jestli zkousíš zjistit, kdy mít sex aby to bylo určite pohlaví, tak to Ti neporadím. Se synem byl sex pravidelně, ob den dejme tomu, s dcerou to byl jeden jediný sex za xy měsíců. A ty další dvě těhotenství byl sex denně, několikrát denně....
@inah91 u mňa synovia obaja tiež sex viac menej denne..takže dcéru ak sa niekedy podarí tiež asi keď sex nebude moc častý.
@inah91 to si dobra že stíhaš sex niekoľko x denne..už s detmi
Každá žena na světě otěhotněla při ovulaci, jinak to ani fyziologicky nejde. Kolikátý den cyklu to je, to už může být otázka, ale vždycky je to ovulace. A opravdu není fyziologicky možný, abys dně početí ovlivnila pohlaví, byť to můžou babský rady tvrdit, pohlaví určuje chlap, ty chromozom Y nemáš.
Nezlob se, ale tim ze se budes stale dokola ptat na to stejne,ikdyz oklikou, se nic nez to co uz vis, stejne nedozvis. A pokud ti odpovedi,ktere ti jiz v tech nekolika diskuzích nestacili, tak se zeptej sveho lekare. Snad ti da tu odpoved,po ktere tak prahnes.
No překvapivě pokaždé při ovulaci :D.
@anonym nebudu Ti dal odpovídat, protože jsem to už napsala v prvním textu a jen bych se opakovala 🤷🏼♀️
Koukám, že hledáš odpověď, kterou nemůžeš najít. Evidentně nemáš co dělat, když vymyslis dokola stále podobné diskuze 🤦🏼♀️ a není to jedno, co se Ti narodi? Ve 39 letech chápu, že skutečný dary jsou zdraví a normalni chlap pro život vedle Tebe. Ostatni jsou kraviny.
Samozřejmě, že se k otěhotnění dojde při ovulaci, popřípadě krátce na to. Ale sex může být už x dní před
@lis6 koľko max dní pred ?
Ach jo, asi nechapes jednu vec. Promiň,budu asi tvrda, ale pokud chces třetí dite a upnes se na to,ze to musi byt holka, uvedom si,ze toho chlapecka pak budes vnitrne nesnaset právě proto,ze je to kluk a ne tvoje vysněná holcicka. Takze ten nevinny chlapeček bude tvym trnem v oku a bude zbytecne trpet. A pokud mas v hlave trochu rozumu,tak prestanes resit takovou "blbost". A budes rada za zdrave dite. A pokud se nedokazes od myslenky mit pouze devce odprostit, další dite uz radeji nemej.
@mirin89 Na delce ms moc nezalezi. Zalezi na delce luteální faze, tj delka od ovulace do ms. Mela by byt minimálně 10 dnu, aby se vajicko stihlo správně uhnizdit. Navic by LF nemela prilis kolísat. Povetsinou je stejna,ikdyz kolisa cely cyklus. Meni se totiz delka pred ovulaci, folikulární faze. U jedne zeny je stabilni, pak je pravidelny cyklus. A u jine kolísá a pak je cyklus ruzne dlouhy. Menstruace je jiz součástí FF. Tedy klidne muze dochazet k ovulaci par dni po ms. Ale musi byt dostatečně dlouha ona luteální faze.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Otěhotní se vždy při ovulaci, což je zhruba v půlce cyklu.