Vlaštovičky se rozrůstají
tak vlaštovičky moje, šup sem 🙂
kači,
ale že se ta tabulka změnila krásně 😀
JJ, mě dělá dr. UTZ pokaždé 😉
To teda 😵
mě taky dělá utz pokaždý, jsem ráda, prej ho dělá všem pacientkám, teď má doktorka nový 2d + 3d utz, kde se dá nahrát i video tak jsem ráda že jsem u ní. a hlavně za fotku chce jen 50 kč, to můj bývalý dr. chtěl za 2d fotku 110 kč 🙄
tak já mám UZ za celou dobu dělaný ten asi počtvrté
Strouzi, tak to byl pěkný vyděrač 😒
Evi, vidíš a to bych řekla, jak bydlíš ve velkém městě, že je to tam samozřejmostí...
kači,
on se ale asi nemá dělat moc často 😉
Evi, mě dr. vždy rychle zkoukne srdíčko a ty ledviny a změří čípek, je to celkem otázka cca 3 minut, tak doufám, že to ublížit nemůže.
kači,
to by ti ho musel dělat půl hodiny v kuse 🙂 🙂 🙂
evi no o tom se mluví jeslti neškodí, a nikdo to zatím nedokázal, jedině co tak může být nepříjemný mimču. ale já si říkám radši často utz a mamina být v klidu že je vše okej, protože zrovna mám čestvý případ od nás z práce, holka stejně stará jak já,č ekala první mimi, byla tu u účetní já ještě jako netěhu tak jsem jí koukala mlsně na bříško a záviděla jsem jí, no a pak se dovím že šla do nemocnice že jí otékají nohy, no a při příjmu jí udělali utz a zhrozili se, tak okamžitě na sál, malá se narodila v 7 měs. a nebylo jisté zda to zvládne a ta holka přišla o dělohu. došlo k tomu tak že její gyndař, mimochodem k němu jsem chodila v 18 letech jí za celé těhu udělal jen 2 utz, takže to vlastně zanedbal, protože udělat ho častěji zjistí že placenta je přirostlá a jiné problémy. díky němu nebude moci mít další dítě a tak tak že zachránili tu malou.
jinak kači no vyděrač nebyl to spíš nemocnice je vyděrač, ten můj bývalý gyndař byl v nemocnici a tam si nasadili strašné taxi přitom péče no neříkám že špatná ale s mojí současnou dr. se to nedá srovnat.
strouži,
no preeklapsii je dost težké poznat... to co asi bylo té známé, podle toho, co popisuješ 😔
jinak já minule koukala na zvůj tlaj, před těhu jsem měla tak 90/55, v těhu 110/60 a minule 130/75... a pak se divím, že mi otíkaj už i nohy
na svůj tlak, co jsem to napsala 😀
Strouzi, chuděra ta tvoje známá 😔
Evi, to si mi připoměla, že bych se zase mohla změřit, dlouho jsem se neměřila 🤐
My to pochopily, neboj 😀
ahoj zzlaticka moje, dakujem vam vsetkym velmi za palecky, ale budem to potrebovat az zajtra, az za jtra idem totiz...Takze este musim vydrzat jeden den. dufam ze je vsetko ok, v sobotu som sa potrapila s teplotou, ale v noci som sa vypotila a preslo to.Myslim, ze to malo nieco spolocne s tym kravacnim-ze to telo reagovalo na to.....neviem.....Este trosku spinim, ale len malinko, ked vela chodim , alebo idem na toaletu...Inac sa citim celkom fajn.....
Farmi: velmi gratulujem a drzim palce !!!!!!!!!!!!!! krasna sprava!!!!!!! 🙂 😉 😉
Mar: mas krasnu fotecku s Natinkou 🙂
evi nevím jestli to byla ta preklamsie ale přijde mi divný že to v té nemocnici poznali hned při příjmu, kdyby tam šla s tím že má problémy s bolestí břicha nebo něco jinýho tak okej, ale šla tam kvůli otékání nohou, ještě že doktora napadlo udělal utz no a hned jela na sál takže oni to poznali hned že je zle. přitom den předtím byla u toho svýho gyndaře a ten jí opět utz neudělal, byla v 7 měs. a poslední utz prý dělal někdy v první půlce 4. měs. takže síla. Ono to fakt asi bude chyba doktora, protože já k němu chodila a děs běs. jediný co ho furt zajímalo kam chodí moje kámošky a rodina ke gyndaři proč nechodí k němu, když jsem měla kvasinky tak mi nechutně řekl že miluje tyhle princezny co si jedou k moři a pak ho s tím otravují, když jsem měla měsíčky 3 týdny a chtěla jsem po něm injekci na srovnání hormonů a pak i vyšetření tak mě vyhodil jak hypochondra o co mi jde, vždyť s mrchou sexovat můžu a na dovolenou či služebku nejedu atd. 😠
Když jsem pak od tady toho „experta“ přecházela jinam tak se ten nový dr. podíval na sestřičku a řekl aha tak to je mi jasný. Z toho jsem pochopila že nejsem jediná která od něho utekla
Papu, neboj i na zítřek platí naše pěstičky 😵
Holky děkuju, ale já tomu už fakt nevěřím. Prostě se to ve mě nějak otočilo.. Myslím, že zítra ani ty folíky nebudou dorostené. Dnes jsem 15DC a na ovu testu ani stíneček..
jaspi ahoj moja, neboj a nezufaj, ovu testy nefunguju u kazdeho, mne raz ukazovali a raz nie....a pri tom som podla bolesti a utz mala ovu vzdy.....neboj sa, costil zaberie, ak nie teraz tak na buduci mesiac urcite!!!!!!
tfujtfujtfuj-drzim palecky!!!!!!!!!!!
okrem toho ked beries clostil, vacsinou mas ovu neskor, ja obidba razy az na cca. 18Dc-19dc 😉 .
ahoj holky, přišla jsem vás jen pozdravit, na skok, bo za chvíli musím jít vařit oběd-bude buřtguláš 🙂
papu hlavně se letím kouknout na tebe a ty jde až zítra! 😕 😨 😀
no co, tak přineseš dobré zprávy až zítra 🙂 🙂
jinak děkuju za gratulace 😉
jaspi i tobě držíme palečky!!! 😵 😵
Jaspi, ale když si děláš ovu testy dopoledne, tak to není ono. Správně se dělají pozdě odpoledne nebo navečer a uvidíš co zítra UTZ, hlavně neházej flintu do žita, jsme tu s tebou 😉
Farmi, kdy budeš volat dr.?
kači dnes jsem tam volala 😅 😅
ale objednávají prý až na polovinu listopadu 😝 a nebo že mám přijít zítra, pže uterky jsou bez objednání a na vyčekání 😝 tak tam asi půjdu 😅 potřebuju duphaston, ale asi budu za debila, že se tam ženu tak brzy 😎 bo stejně ještě nic nepozná, leda z krve
Ale z krve pozná, neboj a ať ti nasadí duphaston raději dřív než později 😉 Tak na tebe budu moc myslet 😵 A jak to máš v práci?
já jsem ted tejden na neschopence se zádama 😅 a mám mít ještě rehabilitace, tak taky nevím jak to bude..
ten duphaston mám právě už z toho druhýho nepodařenýho těhu a tak jsem si ho hned nasadila,ale mám ho právě že málo, tak na 4dny, takže tam asi fakt zítra pomažu 😉
to budou zase nervy 😝 😝 😅 😅 já mám stres jen když už chytnu za kliku tý čekárny 😔
holky musím jít vařit, tak zatím, pozdějc ještě najuknu 😉
Farmi, tak ať se dílko podaří 😉
A zítra se nemáš čeho bát, jediné co se stane je to, že ti těhu potvrdí 😵
Děkuji holky, jste hodné! Já věřím - nebo spíš doufám, že zas bude líp... Akorát teď je to najednou prostě všecko takové černé.. Ale to je blbé období - to zas pomine..

marti,
33 😀
kači,
minule mi dělala UZ kvůli té plodovce, jestli jí mám dost