Vyplatí se navštívit lékaře při obtížích s ovulací?
Dobrý den, s manželem se téměř dva roky snažíme od druhé miminko.
Po dlouhé době "necháme to náhodě" jsem se rozhodla jít tomu naproti. S ošetřujícím dr.jsme se dohodli na clostibelgytu 0-0-1 od 5 dne cyklu na 5 dní.
První měsíc jsem šla na kontrolní ultrazvuk 18 dne cyklu a byl vidět folikul 19mm, bohužel jsem ale neotěhotněla a menstruace dorazila 32den cyklu.
Tento měsíc mi clostibelgyt napsal znovu 0-0-1 na 5 dní. Byla jsem objednaná opět na kontrolní ultrazvuk, ale dr.onemocněl a zavřel ordinaci do konce roku, takže termín padnul.
Dělala jsem si tento měsíc ovulační testy, protože jinak absolutně nepoznám kdy k ovulaci dojde/došlo. Foto přikládám. Myslím si, že k ní došlo 16dne cyklu, podle testu.
Dnes jsem ale 19 den cyklu a začala jsem špinit a mam pocit, že se menstruace rozjede. A tak se ptám zda vyhledat lékařskou prohlídku (zástupce nemá, pouze pohotovost) nebo to nechat být a čekat co se z toho vyvrbí. Případně máte někdo stejnou zkušenost?

@abigail123 HCG je pěkná hodnota, ještě by bylo dobré si nechat vzít po svátcích, zda je tam nárůst. Tiše gratuluji
@abigail123 jak dopadla dnešní kontrola?
@abigail123 🙏
HCG kleslo, v děloze je vidět maličký gestační váček, krvácení přetrvává. Bohužel se jedná o potrat a zítra ráno nastupuji na revizi.
Jsem na dně. 😭
@abigail123 je mi to moc líto, myslela jsem na vás . Držte se,taky mě to potkalo.
@abigail123 to mě moc mrzí 😓😓😥 ale nevěš hlavu, věřím, že to příště už vyjde 🍀🍀🍀

@elennka na ultrazvuku nejde nic vidět, hodnota hcg 951.
Krvácení zatím neřešime, když nevíme zda bude těhu v pořádku nebo ne. 27.12.jdu na kontrolu a další odběr.