Za jak dlouho se vám podařilo otěhotnět?
Holky za jak dlouho se podařilo otěhotnět těm z vás co mají pravidelnou menstruaci i ovulaci?
Při prvním miminku jsem čekala více než rok, ale nebyla tam pravidelná menstruace, byly tam nějaké rozhašené hormony, které jakmile se vyřešily Utrogestanem, tak 2. měsíc jsem byla těhotná (a vyšlo to).
Už jsem pak nikdy HA nezačala brát, takže když jsme chtěli druhé miminko, tak se povedlo za 2 měsíce (za chvíli termín porodu).
Snažili jsme se celý dloooooooooouuuuuuuuhý rok.
S bývalým manželem se nám mimčo nepovedlo za celé 4 roky ani jednou.mám hodně rozsáhlou endometriozu, tak jsem to přisuzovala ji, nakonec asi byla chyba v maželovi... Nebo jsme spolu prostě mimčo mít neměli, byť jsme se moc milovali 🙂 protože... S nynějším partnerem se nám zadařilo při prvním pokusu o mimčo.. Bohužel mimísek dezertoval, ale hned po další ms se zadařilo znovu a za pár dnů máme TP 🙂)
Pri prvnim po dvou měsícich-nedopadlo to. Ted jsem těhotná po měsíci od "snažení", takže hned 🙂
No pravidelnou MS teda nemam vetsinou 32-37dni nekdy vic vyjmecne min. U 1.ditete se zadařilo 3.mesic snazeni u 2.ditete 2 mesic snazeni(z toho 2.mesic jsem chtela zkusit merit teplotu+ovu testy-hned to vyslo ale taky jsem se diky tomu trochu naucila poznat kdy se ovu blizi a kdy cca je) ted u 3.tehu jsme uz mimčo nechteli no zafungovala velka nahoda a muj nejkratsi cyklus tak 1xza 2 roky 28dni kdy vim ze se zadařilo 10DC kdy musela byt spermie superman a vydržela ty 4dny. Takze 3 deti nejdelsi snazeni 2 mesice 3.mesic uz to vyslo
U mě se po vysazení HA (brala jsem ji 13. let v kuse) v květnu 2015 podařilo hned na první pokus. Bohužel v srpnu 2015 samovolný potrat. Od té doby se stále nedaří ☹
U prvni jsem dobrala anti v cervnu a v srpnu jsem otehotnela. Byl to 3 cyklus. Udruhe jsem dobrala zacatkem lrosince a v lednu mela posledni ms.. takze po 2 mesicich
u prvního jsem otěhotněla neplánovaně,u druhého za 7 měsíců snažení a teď u třetí jsem otěhotněla přesně po 4 letech.akorát za tu dobu jsem měla 8x biochemické těhu a 1x potrat teď v lednu ☹
Tak mile maminky ci budouci maminky. Za 3 dobiram antikoncepci a manzel si mysli ze otehotnim tak za rok, ja doufam ze driv :D,
já vysadila antikoncepci v srpnu, od října jsme se začali snažit (ale nepočítali jsme plodné dny ani nic takového) a v únoru jsme měli pozitivní těhu test 🙂 Takže po 4 měsících
Vysadila jsem HA a hned otěhotněla.. Až mě to překvapuje že to hned vyšlo.Antikoncepci jsem brala cca 10 let..zatim nemam potvrzene od doktora, jdu v pátek

@taao Když se nám zadařilo tak to bylo v měsíci kdy jsme se milovali jen dvakrát. Dva dny po sobě. Pak odjel pryč a zadařilo se. Bohužel jsme o to přišli