Za jak dlouho se vám podařilo otěhotnět?
Holky za jak dlouho se podařilo otěhotnět těm z vás co mají pravidelnou menstruaci i ovulaci?
Povedlo se hned, ale nedopadlo to. Následovala revize a po ní, se povedlo hned po šestinedělí, ale zase to nedopadlo a museli jsme si dát půlroční pauzu a jít na vyšetření. Po půlroční pauze, se zadařilo druhý měsíc.
U obou dětí hned ten měsíc co jsme se rozhodli. U prvního jsem už asi cca 2roky nebrala antikoncepci. A u druhého taky ne.
U první dcery po 23měs, pak první měsíc - skončeno samovolným potratem, pak 14měs - druhá dcera, 6měsíců - mimoděložní s odebraným vejcovodem, a teď 13měsíců a opět samovolný potrat 🙄
Nám se povedlo hned napoprvé, co jsme se rozhodli. Dva roky jsem už nebrala antikoncepci (po 10 letech užívání) a brala jsem asi rok už kyselinu listovou dopředu. Ale kdoví, na čem všem to závisí, každý to má jinak no a na každého působí něco jiného. Držím všem palce, ať se brzy povede...
Antinu jsem 2 roky už nebrala, jen jsme si dávali pozor.
Cíleně jsme otěhotněli po 4 měsících, kdy jsem na to ÚÚÚMORNĚ myslela 🙂
Koupila jsem si kapky Gynex, po těch jsem otěhotněla za 14 dní - vlastně hned na první ovulaci. doporučuji vyzkoušet, jsou na ně dobré ohlasy, prtože je přírodní a pomáhá.
Ahoj holky, mě by zajímalo, jestli se tady najde některá, která otěhotněla i přesto, že měla styk jednou do měsíce. :(
Nám hned na první pokus dva dny po svatbě 🙂
První těhotenství hned první měsíc. A druhé druhý měsíc od "snažení". Pokaždé mě ten fofr překvapil.. Pak jsem začala vždy non stop zvracet a bylo po srandě..
Tak nám se povedlo po 3/4 roce, po třech měsících užívání Inofolicu, přesně jak mi doporučovala Dr.
První holčička hned po vysazení antikoncepce po 10letech, druhá po 4měsících po vysazení Mireny. Vždy mi pomohlo dát potom nohy nahoru 😉
Po týdnu. Byli jsme překvapení 🙂
Půl roku.
Skoro až po 3 letech...
13 měsíců u dcery (první dítě) - snažení, 1 měsíc, resp. ihned u syna - jen jsme to zkusili (druhé dítě)
Nikdy jsem si nehlídala ovulaci a vždy jsme si řekli, že jdem do toho a jak to přijde, tak to přijde..hlavně v klidu. No a první těhu ihned během prvního cyklu, co jsem po 9,5 letech vysadila HA. A druhé taky ihned během prvního měsíce, co jsme se do toho rozhodli praštit. Všem snažilkám držím palce 😉
@terezasmidrk ty jo tak to mas dobry, take bych to tak asi chtela. my uz se snazime od 01/2015 ted v lednu jsme o miminko prisli ale hned v zacatku. tak uvidime co ted. V cervnu mame svatbu tak jsem zvedavá. 😀 Byl by to ten nejkrasnejsi darek co bychom mohli dostat 🙂
@janickazabicka Takl držím moc palce, ať to vyjde!!! Já mám 2.5. termín, tak snad bude vše v pořádku 🙂
@terezasmidrk mame 4.6. svatbu tak jsem zvedava, ale presne na svatbu my vychazi Ms, takze budu muset nejak zajit k mudrovi, aby mi to nejak popostrcil, bud driv nebo dele. Nechci ve svuj den resit jeste tohle ☹
hned první měsíc 🙂
Holky já sem podcenila prášky, vynechávám na MS a pak jsem zapomněla v lékárně vyzvednout, shony a stres v práci týden se sešel s týdnem, oslava rozlučky s alkoholem a bylo zaděláno... Tak budoucí manžel to vzal sportovně, svatba se posune a těšíme se na mimčo i když to mělo být v opačném pořadí. 😀
@25jajinka tak to by jste svatbu stihli ne? a mohli to byt vse ok 🙂
Jeden nechraneny sex ..i u prvniho tehu i u druheho..
Snažit jsme se začali v 02/2012, kdy jsem po 9 letech vysadila HA....první těhotenství 08/2014, po týdnu samovolný potrat. Druhé těhotenství 12/2015, v 8 týdnu revize, nevyvíjející se plod. Třetí těhotenství 03/2016, začínáme 12.týden, tak snad aspoň jedno těhotenství dopadne 🙂
@janickazabicka svatba byla v planu v dubnu tak to nestihneme a letos jeste nebyly našetřeny penízky ☺
V lednu vysazená antikoncepce po 12cti letech užívání.. dubnu pozitivní tětu test 🙂
V 8/2015 vysazena ha po 10 letech bez vynechání na MS a v 3/2016 pozitivní test. V 4/2016 revize z důvodu zamlklého těhotenství

vidím, že super výsledky u některých...já teda bohužel 5 let nechráněného sexu, a teď od května chodím do CAR, dneska už druhá inseminace... tak uvidíme za 14 dní... 🙂