icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

blauen
15. dub 2016

@janule1987jk Já jenom co mi zůstalo v hlavě ze ho mám brát do odvolání, asi si budu muset zavolat dr.

lussinka88
15. dub 2016

@janule1987jk jak jinak? 🙂

lussinka88
15. dub 2016

@lussinka88 me rekl, ze mam brat 16.-27.DC. A polykat nebo zavadet je jedno. On mi rekl ze muzu zavadet az budu tehu. V nemocnici mi rikali, ze je lepsi polykat, ze to alespon nevytece. Ale je to asi jedno.

lussinka88
15. dub 2016

@janule1987jk me rekl, ze mam brat 16.-27.DC. A polykat nebo zavadet je jedno. On mi rekl ze muzu zavadet az budu tehu. V nemocnici mi rikali, ze je lepsi polykat, ze to alespon nevytece. Ale je to asi jedno.

janule1987jk
15. dub 2016

@lussinka88 no nekdo 2x denne ho bere, nekdo 3x a nekde 4x 😃

lussinka88
15. dub 2016

@janule1987jk ono zalezi. Me merili progestron a mam mirne snizenej narust. Pri vyssich davkach ti to muze posunout cyklus...

janule1987jk
16. dub 2016

Ahojky holky, tak jak se citite? Uz se nektera z Vas blizi k terminu zkouseni tehotenskych testu? 🙂)) nejake priznaky? 🙂

rejni
16. dub 2016

Ahoj 🙂 Já včera tak od 10 večer začala cítit pravý podbříšek, tlaky.. Tak snad už po ovu 🙂 do testování daleko 😀 jak "daleko" jsi ty?
@janule1987jk

janule1987jk
16. dub 2016

@rejni podle me jsme na tom uplne stejne Rejni 😃 jsem si cyklus sjednotily 😃😃

nita1984
17. dub 2016

@janule1987jk ja dnes 13DPO, poslední cyklus bez léků, ale podle teploty se jasně chystá MS. Čekám ji zítra

rejni
17. dub 2016

@janule1987jk Možná o jeden den 😀 já měla ovu v pátek..i když možná už v noci nebo brzo ráno.. Kdo ví kdy pak jde cítit bolest po prasknutí.. Bradu mám jak puberťák 😀 🙈 ty hormony!

janule1987jk
17. dub 2016

@rejni o jeden den, ja mela nejspise ve ctvrtek fakt 🙂 a mozna dnes ci vcera tu druhou, ale kdo vi, jestli dorostl 🙂 ted uz musime cekat 😀

jitule007
17. dub 2016

Tak mi byl tak predepsan Clostil, tak snad pomuze...dalsi cyklus zacinam zobat 🙂 Braly jste prosim k tomu Clostilu jeste neco? Ja si na doporuceni koupila Inofolic. Kapky gynex ted kapu druhy mesic...a jeste piju kontryhel a malinik do ovu ( tu jsem si myslela ze mam...no tak pry nemam) tak snad priste bude...jo a jeste vlastne Femibion...

lussinka88
17. dub 2016

@jitule007 ty jsi teda vybavená 🙂. Já jsem brala skoro všechno co ty, ale nakonec když to několik měsíců nepomáhalo jsem všechno vysadila na doporučení lékaře a nechala si jen stimulaci + femibion + další léky které byly potřeba 🙂 kdy začínáš?

janule1987jk
17. dub 2016

@jitule007 ahojky, ja jen beru Fertility Blend a pak uz taky se vsim koncim. Ja si fakt zacinam myslet, ze kdyby ty nase deti nebyly tak planovany, tak jsme vsechny uz davno tehotne 😃 nesmime to tak resit, ja vim, ze je to tezke. Ja jsem se rozhodla, ze si udelam kurz paraglindingu 😃 taky hodne ctu a ted jezdim na kole a bruslich. Jak nejsem doma, tak na to vubec nemyslim.

jitule007
17. dub 2016

@lussinka88 To teda 🙂 jen aby to k necemu bylo...pritele zas zasobuju folandrolem...selzinkem...centrumem pro muze a aby toho nebylo malo tak jeste macu peruanskou 🙂 Ted cekam na MS ta by mela prijit tak za 12 dni a pak od 3.-7 DC zacinam zobat....jak dlouho se snazite? My tak 7 mesicu...tak uz jsem si rekla ze to pujdu probrat s doktorem...no jeste ze jsem sla...celou dobu jsem si myslela ze mam ovu normalne...mela jsem ukazkovy ovu testy...no a doktor mi rekl ze vubec nic nevidi...a to jsem u nej byla hned den potom co jsem mela dve dalnice na ovu testu...

jitule007
17. dub 2016

@janule1987jk Ja na ten Fertility Blend taky koukala 🙂 kdyz se nezadari...tak ho asi taky prikoupim 🙂 Vid:?.-)ja si to taky rikam...moje mamka i babicka rikaji ze to moc resim, ze jim to proste ujelo a bylo 🙂 no tak ja teda nevim...nam to ujelo mockart a nic...my zacali stavet baracek, tak uz na to taky min myslim...ale chtela bych uz mooooc...tak na to asi jen tak myslet neprestanu uplne....ale je pravda, ze kdyz mi nasadil doktor ten Clostik tak jsem se nak vnitrne hodila do pohody, ze mi to snad pomuze....A jak dlouho se snazite vy?

lussinka88
17. dub 2016

@jitule007 teď to bude rok... 🙂 bože, vy musíte být převitaminovaný 😀 a nemohla bys být už po ovulaci - to by tam nic neviděl ne? 🙂 jinak já už bych v pátek mohla testovat, ale myslím, že MS se dostaví a ještě k tomu dříve, už cítím podbřišek :(

petiet
17. dub 2016

Ahoj, my jsme byly bez ochrany 2 roky a 10 mesicu a nic. Nijak jsme na prcka nespechali a nechavali tomu volny prubeh. Po dvou letech uz jsem si rekla, ze mimi chci a i me gynekolozce uz to prislo divne, ze v mym veku stale nic.. Nasadila mi Clostil, Ultrogestan a jeste jeden lek (z hlavy si nezpomenu), cyklus se mi srovnal skoro jako nikdy driv, ale po pul roce jako kdyz do me prasti a umanula jsem si, ze kdyz 6 mesicu nic, tak do sebe nebudu nic cpat a uvidime.. Po vysazeni jsem mela MS nepravidelnou a bylo mi silene (nikdy jsem tak na priznaky MS netrpela) a pak za 3 mesice novorocni prekvapko a jsme ted v polovine tehu. Nikomu nepreju to dlouhe cekani na mimi, ani ty zklamani z jedne carky.. Sice si nektere z Vas ted budou rikat, ze 3 roky snazeni a cekani jsou nic, ale pro me to byla dlouha doba a mimi je me vymodlene 🙂

jitule007
17. dub 2016

@lussinka88 jj, vitaminove bomby 🙂 No pry ne, jsem mu rikala, ze sem si delala ten test a jak to bylo a on ze nee...jeste me ceka hormonalni profil...tak uz chci at prijde MS at muzu na krev a zacit zobat...Tak supr, to uz je za chvilku 🙂 tak hlavne at to dopadne dobre 🙂 a kolikaty cyklus beres Clostil? A byl pritel nebo manzel na spermiogramu? nebo jste nejdriv s doktorem zacli resit tebe 🙂

jitule007
17. dub 2016

@petiet tak to moooc gratuluji 🙂 3 roky jsou az az mooc dlouha doba...ja uz zacala panikarit po 6 mesicich, tak doufam ze se neco zacne dit 🙂

lussinka88
17. dub 2016

@petiet taky moc gratuluji!! čekání i zklamání moc dobře znám. Sice jsme s clostikem ted začali, ale řekla jsem si že tomu dám čas do září a kdyžtak půjdeme do IVF. Tak jsem nás tam objednala a od tý doby mi to utíká trošku líp - vím, že když to nevyjde je další krok a vím kdy to kdyžtak přijde 🙂 snad jdeme tou správnou cestou 🙂

janule1987jk
17. dub 2016

@jitule007 v cervnu to bude rok. Clostik mam prvni cyklus. Mam ho na 3 cykly a pak uz nechci vubec nic. Rekla jsem si, ze tomu necham volny prubeh do srpna. At se nestresuji kazdy cyklus zvlast. Ted je krasne, tak jsem vice v pohode, nez pres zimu. Mame pred sebou spoustu zabavy a ja se tesim. Uz ani lidi kolem me se nevyptavaji, tak je to fajn.

lussinka88
17. dub 2016

@jitule007 beru ho zatím první cyklus. My to začali řešit už v listopadu - byla jsem na laparoskopii a tam nic nezjistili. v prosinci jsme byli na imunologii tam nam zjistili snizenou bunecnou imunitu na spermie a trofoblast - tak beru prednison. Spermiogram pritelovi taky delali a ma ho vic nez dobrej - je to kanec 😀 a ted mi nasadili ten clostik, tak jsem na to zvedava. proc nemuzu otehotnet nikdo neví a to je nejvíc ubíjející.... 😖 ale já se jen tak nevzdám 😠 abych to líp snášela tak jsem tomu dala 6mesicu s clostíkem, že kdyžtak nás objednám do CARu. Když jsem tam volala tak si paní tukala na celo proc se chci objednavat na září, že všichni tam chtěj jít nejlépe druhý den :D tak jsem ji to vysvetlila ze chci mit nejakej zachytnej bod a zaroven tomu dat jeste cas. tak mi rikala at se zastavim 28.6. ze mi tam udelaj komplet vsechno znova a pripravi to kdyztak na IVF ktery by mohlo byt treba v to zari.... tak jsem na to zvedava. Jak jsem mluvila s tou sestrickou tak se mi strasne ulevilo... a konecne nekdo ze zdravotnictví u koho jsem mela pocit ze to chape 🙂

janule1987jk
17. dub 2016

@lussinka88 my taky pujdeme v zari do IVF... ale pevne verim, ze to zvladneme pres leto 🙂 asi tisic lidi mi reklo, at vubec nic neresim, ani testy. No je pravda, ze ja vzdy neco testovala a nikdy jsem to nebrala uplne free.

janule1987jk
17. dub 2016

Boze holky, ja mam porad hlad 😀 musim se krotit 😀 to ten clostik mozna no 😀

lussinka88
17. dub 2016

@janule1987jk o hladu mi nepovidej... 😀 já jsem včera snědla zelnacku a na to výpečky s 3knedlíkama.... takovýho jidla jsem nikdy v zivote nesnedla... a ted mam chut na zmrzlinu, asi zachvili neprojdu dverma :D

lussinka88
17. dub 2016

@janule1987jk jinak odpovědi typu: "at to neřeším" "ať na to nemyslím" "ať se nestresuju" ty prostě miluju 😀 někdy si říkám že je lepší mlčeti 😀

jitule007
17. dub 2016

@janule1987jk Ja ho mam na 4 mesice...tak to se nam vsem preci musi povest 🙂 hlavne kdyz bude hezky, tak po jarnich prochazkach pracovat na mimcu musi jit samo 🙂

jitule007
17. dub 2016

@lussinka88 Tak nas ty vysetreni jeste cekaji...tak jsem zvedava, jak dopadneme 🙂 ale uz jsem to chtela zacit resit, pac pritel je starsi nez ja, tak uz neni na co cekat. Pokud to nepujde do podzimu prirozene, tak taky pujdem do IVF. ale taky to nechci vzdat a verim ze se zadari 🙂 jen doufam ze z clostilu nebudou rovnou dvojcata 🙂

Strana