Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
@jitule007
@lussinka88 Moc Vam drzim palce holky, aby se brzy zadarilo a co nejprirozenejsi cestou 🙂 Mne nejvic i pomohlo mozna to, ze jsem se ponorila do prace a taky jak jsem sekla s tim Clostilem a ostatnimi leky, tak mozna ze me opadl i stres. Davejte na sebe zeny pozor a at se brzy zadari 🙂
A k tomu pribirani.. Ja sice brala jen na doporuceni lekarky ty troje leky a kyselinu listovou, ale vaha sla + 5kg.. A jak jsem otehotnela a mela jsem nevolnosti od druheho mesice az do zacatku pateho, tak jsem shodila 10 kg.. Ono to ma sve plus i minus.. 🙂
@nita1984 zalezi jak moc podlehnes... Ja beru od unora prednison a po nem se prej hodne pribira. Ja zhubla 4kila 🙂 takze zalezi
@petiet ty na sebe taky davej pozor mamko 😉 a dekujem moc za podporu! Je hezky videt, ze se nekomu v podobny situaci postesti 🙂
@nita1984 ahojky já to na sobě taky pociťuju, že mi jsou těsné kalhoty..ale co.. pro mimi se musí trpět :( sportuju a snažím se nesedět doma a kynout ještě více....nikdy sem nebyla extra hubena, ale spíš holka krev a mlíko, tak ty 4 kg nahoře už nejsou tak viditelné, je to spíše o pocitu....Já budu mít první cyklus s clostikem za sebou a ovulační testy stále negativní :( navíc vyšlo něco špatně na spermiogramu tak jdeme dneska na výsledky....mam strach
@maslicko co vam vyslo spatneho na spermiu? Nebud z toho smutna, jestli vam to kvuli spermiu nejde, tak je alespon problem nalezen. Lepsi nez nevedet nekolik mesicu/let kde je problem. Kolikaty DC jsi? Nechces zajit na gyndu jestli se ti neudelala treba cysta? Hlavne zadny depkovani!! Moc drzim palce at to dobre dopadne!
@nita1984 tak zase zachvili budes brat clostik a to se zacnou dit veci 🙂) chce to trpelivost. Ja mam ted taky nejaky depky. ☹ jsem 7DPO a mam pocit ze to nevyslo ☹( nejak tomu uz neverim
@lussinka88 já pořád věřila tomu, že poslední cyklus bez léků to klapne... ještě sice nekrvácím ale růžový výtok a břicho bolí naprosto přesně. Tak počítám, že během dne je MS tu... tím pádem bych s clostíkem začala ve středu
@lussinka88 no u nás je problém v obou.já nemam ovulaci a manžel nevím co..za chíli tam jdeme....setřička mi do telefo u řeklam, jen že se nemám ničeho děsit, že to není žádná hrůza, ale že se tam máme protáhnout..tak doufám, že to bude nějaká prkotina, třeba, že bude hraniční spermiogram..no každopádně uvidíme, jen když je problém v obou tak je ta šance zase o něco nižší :(
@nita1984 a to ti dal hned 2x denne? To se divim... Ja mam taky normalne ovu, brala jsem jednou denne a mela jsem 5folikulu.. A potom lehkej hyperstimulacni syndrom.
Holky, já má s Clostilbegytem dobré zkušenosti, dopomohl nám k první dceři a teď jsem díky němu (hned po prvním léčebném cyklu) opět čerstvě těhotná. Žádné subjektivní obtíže spojené s braním tohoto léku jsem neměla, možná mi akorát pár dní bylo tak nějak trochu více horko, ale to člověku v tomhle chladném počasí až tak nevadí 🙂) Nebojte se toho a užívejte si tvorbu dítek 🙂
Holky zadny stresy....musí nam to klapnout 🙂 musíme myslet co nejvic pozitivne 🙂
@lussinka88 Když píšeš o těch 5 folících při 1 tbl.. Myslíš, že když já mám vždy jen jeden narostly a mám 2 tbl, že jsem fakt asi ovulaci neměla? Mohla bych to tak brát? Mě vrtá hlavou, že ten můj hormonální profil ok, ale Dr říkal, že stejně ovu nemusí být..ač se mi to celý rok nezdálo.. Kéž by to bylo ti, že mi ti folici nerostli a teď to zabere 😀
@jitule007 Díky a moc držím palce i tobě 🙂 Já jsem teď v podstatě vůbec neočekávala, že to zabere hned. Dcera se povedla "až" při druhém cyklu s Clostilem, nikoliv při prvním. Navíc jsme se teď téměř dva roky nechránili a nic z toho nebylo, takže včera, když jsem na testu uviděla tu kolejnici, tak jsem myslela, že mám vlčí mlhu 🙂 Jo, tenhle lék je zjevně mocný.
@nita1984
@rejni holky tak jsme doma... Na spermiu trošku línější spermijky, žádná hrůza, ale jsou pomalejší..Jinak zbytek všechno naprosto OK množství, morfologie, všechno 🙂 tak to ze mě trošku opadlo, manžel už surfuje na netu co a jak má dělat pro to aby je zrychlil 😀 jinak užíváme Suopradyn Q10 1 tbl denně a pan doktor nám to přímo doporučil 🙂 tak uvidíme, ještě aby přišla ta ovulka

@janule1987jk @lussinka88 Ja od ty doby co myslim na mimi poprve za zivot pribiram...tak jsem zvedava co semnou udela ten Clostil...abych se vubec unesla 🙂 a to jsem vzdy vazila 51 kg...a ted uz mam tak 55 kg...radsi na vahu moc casto nestoupam 🙂