Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
@janule1987jk ja si vzala z tebe priklad a umyla okna. Kdyz jsem myla posledni zacalo prset, tak muzu zacit znova 🙂) ja myslim, ze mam zabavu na dost dlouho, diky za tip 🙂)
@janule1987jk čauky ale ani mi nemluv, 23DC přišlo špinění a dneska už jsem 2DC takže jsem opět ani nedobrala utrogestan a to už sem si myslela, že MS mám OK...už fakt nemůžu...takže zítra druhý cyklus s clostíkem.....a tak pořád dokola a co ty???
Holky, já zítra oslední clostík... dost se těším je mi po něm mizerně a ve čtvrtek na UTZ....
Napadla mě taková otázka. Ve čtvrtek mám jít na UTZ a ráda bych ve středu pojistila snažení o mimco. Nebude to dr. nějak vadit? Vždycky jsem před kontrolou pár dní abstinovala, ale to teď není aktuální 😀
@maslicko ja jeste cekam tyden a pak se uvidi... ale ocekavam ms, zadne priznaky nemam. Do srpna zkousime a pak jdu na IVF, uz jsme rozhodnuti. To cekani je hrozne dlouhe uz.
@nita1984 urcite to nevadi 😉
@janule1987jk asi se budu stydět, ale zas si říkám, ze to tam asi je normální, když se lidi snaží o mimco. Nerada bych kvůli blbosti ovulaci prosvihla
@nita1984 oni to nepoznaji, spermie nejdou videt ☺
@janule1987jk fakt? Já myslela, ze jo 😀
@nita1984 nee, ty jsou videt jen pres mikroskop, tak jako vajicka 🙂
@janule1987jk s tim IVF jsme na tom stejne. Vcera mi oznamila kamaradka ze je 3. Mesici a to mi psala v lednu ze druhy tedka nechce, ale ze pritel chce. Zadarilo se ji hned napoprve. Ja to nechapu.
holky dneska posledni tabletka utrose. Test jsem si delala naposledy v patek, uz na to pecu. Ale ted mi dochazi femibion a ted mam dilema, mam si ho objednat znova nebo zkusit treba to Fertiliti blend? Mate nekdo zkusenost?? Ten femibion je asi dobrej navic tam ma vit D3 a ten je skvelej ke kompenzaci prednisonu. Ale na ten fertility blend jsem cetla samou chvalu ale nevim jestli to jen neni reklamni bublina. Co myslite? Na cene asi nezalezi
@maslicko a nemohlo to byt hnizdeni? Ty hormony by ti to meli podrzet. Byla to urcite MS? Mela jsi ovu?
@lussinka88 my papame ferlility blend druhy mesic a uz dalsi nebudem, uz na to pecem. Nebavi me denne jist 3 tablety, to je fakt moc a chlapu dve.
@janule1987jk 3 tablety? Js myslela ze se ji 1 denne. Ma to nejaky efekt? Ja u femibionu necitila nic..., ale coz
@lussinka88 take nic nepozoruji....
@janule1987jk tak to si mě uklidnila to můžeme klidně pojišťovat 😀
Ahoj holky. Volala jsem Dr..tak si myslí, že MS to ještě být nemohla..mám přijít ve čtvrtek na krev..ale pokud nic tak tenhle cyklus zase bez clostíku.. A jak u vás?
@rejni a zkousela jsi dnes test? 🙂
@janule1987jk Zkoušela.. Mini dušík tam je, ale slabší jak v pátek.. Spíše asi Mamaduch 😀 Dnes jsem 12dni od pregnylu a 10 nebo 11 DPO.. No uvidíme ve čtvrtek.. ale už teď mě naděje opouštějí
@rejni tak doufam, ze ti reknou, proc krvacis...

@maslicko ahojky 🙂 tak jak? Ktery jsi den? 🙂