Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
@nita1984 v rybach? 🙂 to bys mela spis vodnare ne?
@lussinka88 joooo, už na to koukám, ža v tomhle cyklu by to byla ještě vodnářka.... no neva, tak tenhle nebo příští 🙂 Juch to je fajn, že mám ještě dva cykly 😀
@nita1984 ja bych chtela kluka to jde taky nejak vypocitat?
@nita1984 😂😂
@rejni ahojky, tak jak? Nejake pocity? U me asi nic 😃
@janule1987jk Ahoj 🙂 no zrovna dneska mě od rána poboliva břicho, začalo víc jako bych to dostala..jdu na záchod a hnedočervený výtok, ale břicho bolí jak první den MS.. Nechápu :-O jsem 6 DPO.. To je brzo na MS co? Nebo žeby clostik pregnyl nějak působili? Ale jinač žádné jiné příznaky..
@rejni mozna nidacni krvaceni. Hnedocervenej nevadi 😉
@janule1987jk dnes 10DPO a snehobilo. Stejne jsem doufala ze to je nejaka nadeje ☹
@rejni to muze byt opravdu to uhnizdovani!!!! Holka drzim palecky, beres utrogestan?
@lussinka88 ja radsi nebudu zkouset, porad se nejak zamestnavam, at jsou myslenky jimde
@lussinka88 nezoufej, Já jsem na tom stejne dnes 8 DPO a zesrandy se testla a taky snehobilo, už i pregnyl vyprchal. 😉 ani žádný dušík po nem na testu
@lussinka88
@janule1987jk Holky tak mě napadlo zahnízdění ale až po šoku, že je MS tady tak brzo, bolest jak při ní..no nic silného ale taky ne málo..ja nevím..spíš to bude MS ale že tak brzo!
@lussinka88 třeba je 10 DPO ještě brzo, může být fakt..
@janule1987jk Nene neberu utrogestan.. A ty jsi teď jak já že 6-7dpo? Držím palce!
Já jsem 2DC, první den clostíku, neska proběhly odběry v CAR. Příští čtvrtek na UTZ.... takže u mě do příštího čtvrtku nuda po MS zas začnu měřit teplotu.
@nita1984 já myslím, že nemá smysl měřit teplotu. On ten clostik teplotu ovlivnuje....
A co zkusit podpořit ovulaci a otěhotnění Mojžíšovou nebo hormonální jógou? 😉
@rejni ono je to různý... může to poranit nějakou cévku nebo tak a ty krve je víc. Hlavně že není červená čerstvá.... 🙂 za pár dní třeba budeš mít // 🙂 držím palečky!!!
jinak já už nedoufám, objednala jsem se na úterý k psycholožce, takhle to dál nejde. jak jsme se nemohli snažit, tak to bylo dobrý a teď se mi zase vrací stavy ČEKÁNÍ A ZKLAMÁNÍ... třeba je to jen v mý hlavě. z imuna mi napsali, že pokud neotehotním do 4cyklu mam vysadit lecbu na 5týdnů a pak se zas začít snažit. Samozrejmě sex s kondomem mimo ovu - to už mě taky štve. žijem podle toho jaký je den, nic spontálního, jen plánování a plánovaní. Přítel je teď často pryč a tak mi přijde, že jsem na všechno sama.... asi z části za to můžou ty hormony....
@lennus mojžíšovou cvičím ale pod vedením doktorky.... o tý hormonální joze jsem cetla... mas s tím nějaký zkušenosti?
@lussinka88 vážně? Aha, to jsem netušila ☹
@lussinka88 Díky za podporu..dnes už jen hnědé špinění.. No ale nevím..po nezdarech tomu nevěřím, že by to mohlo vyjít.. Tak vím jak se cítíš..na mě to spadne až na testu nebude nic.. No zatím můžu ještě doufat a neztrácet víru, že to jednou vyjde.. A to i ty! Ale přesně vím jak se to lehce řekne a těžko je být nad věcí..po takové době čekání,nadějí, snažení a zase zklamání to prostě nejde! Jojo to hormony určitě dělají svoje! Drž se 🙂 A s tím plánováním! Ani nemluv..☹
@rejni no asi 8 den dnes. Nic nepocituji, jenom unavu z utrose.
@lussinka88 Ahoj 🙂 ty jsi psala o tom pregnylu jak rychle vyprchá z těla.. Při 10000 už po 5,5 dne není? Není to brzo? Takže u 5000 ještě později? Jak se cítíš? Nějaká změna?
@rejni prej polocas rozpadu je 33hodin. Myslim ze mi to vychazelo na 5,5dne.ale asi taky zalezi na vaze. Dr mi rikal ze za 7dni je pryc urcite. Ja 8. Den mela snehobilo. Dneska test uplne cisty a to jsem 11DPO, sice mi dr rekl ze s tim nemam pocitat ale ve skrytu duse jsem doufala 😉. Jinak asi se mnou cloumaj hormony. Dneska mi pritel rekl ze se mam kouknout na takovej ten vysavac co jezdi sam, ze tam mame chlupy od psa (vysavam 3x tydne) a ja se hned rozbrecela ani nevim kvuli cemu. Jsem rada ze na vikend odjel s klukama protoze semnou asi clouma PMS. Co u tebe?
@lussinka88 Četla jsem o tom rozpadu a někde to někdo rozpočítal na 13,5 dne u 5000! A Dr říkal, že za 7 dní je pryč? No mám ducha,test až teď večer..ale je to mamatest! Takže buď falešný nebo pregnyl ještě.. Špiním pořád :-/ břicho bolí jak u MS.. To ty hormony ☹ i když já jsem teď v náladě nějak v poho.. Takže jsi teď bez chlapa jj.. No aspoň zrelaxuješ 🙂
@rejni ahojky holky, taky mam zkusenost z Pregnylem a careckami. Me ukazal carku jeste 10 den. Kazdy to ma fakt jinak. Takze proto ani nebudu testovat drive nez v den MS. Uz to zklamani dobre znam. Rejni zkus za 2 dny a jestli sili, tak je to jasne 😉
@janule1987jk Ahoj. Jj beru to s rezervou.. Zkusím v pondělí to budu 12 dní po pregnylu. Pokud nic stejně budu muset volat Dr, pořád špiním, přijde mi to jak MS a právě v pondělí bych teda byla už 5DC a měla bych zase zobat clostik a nevím zda jo nebo ne.. A co u tebe? Nějaké pocity? 🙂
@rejni tak uvidis co ti rekne.... Kazdopadne dej vedet!
@rejni ja na to asi nejak nemyslim... trochu boli bradavky, ale to neni nic noveho 😂 dnes jsem gruntovala cely byt a ted myju okna. Nejak se musim zabavit. 😂

@nita1984 to verim...je to zklamani...ale myslim ze je opravdu dulezite myslet pozitivne...ja se prave tesim a doufam, ze se zacne neco dit 🙂 co jsem cetla, tak spoutu holkam pomohl...tak proc by nemel nam preci 🙂