Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
tak jsem dneska skoncila u doktora. Porad me boli podbrisek zrejme mam zanet :-/ rikal ze to mam z toho utrogestanu. Praskli 2folici byly krasne videt. Ale rikal mi ze ta sliznice rozhodne neni tehotenska tak ani test nemusim zkouset ☹ pry je jeste nejaka sance ale ....
@lussinka88 tak to ja se zeptam, jestli mi to taky nebude chtit pichnout 🙂
@lussinka88 jeee...tak to me mrzi...tak kdyz ted ne...tak to priste urco vyjde 🙂
@lussinka88 tak to me mrzí, no právě me po tom utrogestanu taky poboliva podbrisek a vaječníky, nevím co jsi o tom myslet a k dr nemůžu jsem na pracovni cestě.
@lussinka88 To mě mrzí. A který DC jsi? Že by sliznice byla nízká pro uhnízdění nebo že asi ještě uhnízděné není? Asi to první když ty foliky ještě viděl co? Folici jdou vidět ještě ve vejcovodu při utz?To už nee? No nevěs hlavu..nemusí to vůbec tak vypadat a ještě to může vyjít 🙂
AHojky holky, mohla bych se k vám přidat?? Po roce opět jedu na clostíku a proverce.. Doufám, že tentokrát to bude úspěšnější než naposled.. 🙂 Jinak co vím tak mě po clostíku folikulíci rostli jak měli.. teď mám sníženou dávku ať to nenavalím hned do těla a nemělo šok... 🙂 Tak snad zabere i ta snížená dávka 😉
@rejni no prej je ta sliznice nízká. Prý už by měla být daleko vyšší. jsem 9DPO-10DPO... foliky už tam nebyly - už byly jen žlutý tělíska. říkal, že se to někdy stane... Tak jsem se ptala jestli je ještě nějaká šance, že se podařilo tak mi bylo řečeno, že občas se i zázraky stávají, tak nevím... ale prý s tím nemám moc počítat. Už by museli být zahnízděný a sliznice by musela být vyšší.
@martinkamoj jasný - vítej v klubu 🙂 Minule se ti to podařilo hned na poprvé?
@lussinka88 Minule se to povedlo skoro na poslední pokus kdy bylo možné užívat clostík- to je cca po 4 nebo 5 měsících užívání... Teď přesně nevím.. Ale doufám, že teď to bude rychlejší 😉
@martinkamoj maximum je myslim 6cyklu. Ikdyz ten muj dr rika ze kdyz se to bere rok tak se nic nestane, jen ze vetsinou po pul roce uz to nikoho nebavi 🙂 snad se zadari!!! nasli vam nejaky problem?
@martinkamoj ahojky můžu se zeptat jakou dávku užíváš? 🙂
Tak u nás nic, dneska razantní pokles teploty a mimčo se nekoná 😖
@lussinka88 já měla minule mimoděložní... Odebraný vejcovod a nefunguje mi cyklus jak by měl ☹ bohužel..
@maslicko užívám clostík 1 ráno 3-7DC ale předtím sem měla 1-0-1 a taky 1-1-1
@maslicko jj, ona mi to dr říkala, ale tím, že jsem "stará" se prý sice vajco tvoří, ale to kvalitní, z kterýho může být mimino, třeba jen jednou za rok...takže tím, že podpoříme růst třeba dvou nebo třech, zvýšíme šanci. U syna jsem to měla stejně, po nevydařeným IVF, kdy jsem nezareagovala na Menopur, se mi ze "zbytkáče" hormonů další měsíc vytvořily tři vajca a zrovna tam bylo to pravý 🙂
@rory_g vajco 😃😃😃😂
@martinkamoj tak to jsme na tom dost pobodne. Ja mela mimodelozni pred 2rokama od ty doby mi nefungoval levy vajecnik. Mysleli si ze jak vyndavali vejcovod ze popalili i vajecnik a ten proste odumrel. Ale ted po prvnim clostiku se rozjel a mel hned dva foliky (bohuzel na opacny strane nez mam vejcovod)
@lussinka88 Tak mě vaječníky fungují po clostíku super, bez něj mám velikost folikulu max 13mm... Jinak neházej flintu do žita, doktorka mi říkala, že si zdravý vejcovod může natáhnout vajíčko i z té strany kde chybí.. produkuje údajně nějakou látku,která ho přitahuje..
@martinkamoj chemotaxe 🙂 taky mi to bylo receno 🙂 tak snad dalsi cyklus 🙂
Tak prisly vysledky z imuna. Zas nic moc... Pokud do 4 ovulaci neotehotnim musim vysadit prednison a prijit na kontrolu. To je des
Holky, tak zítra mě čeká krev a pozítří první clostík.... tak jsem zvědavá.
@jitule007 já se na ní taky původxně těšila, pak to zpoždění a vysoká teplota mě namlsala, že snad... a ono nic. Tak zítra jdu na tu krev, a pak začnu. Na jednu stranu když čtu jak je holkám po clostíku, tak se moc netěším na druhou stranu jsem po té dlouhé době ráda, že se něco děje

@rory_g me jel 2roky jen pravej a ted se po clostiku rozjel jen levej...