Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
Holky mam si zitra udelat test? Budu 27 DC, 13DPO. Ale trochu se obavam snehobila 😯
@janule1987jk počkala bych do vynechání.... já na to lovení duchů moc nejsem...
@lussinka88 utrouš to dělá rád, že odsouvá utrogestan proto chci vysadit utrogestan minimálně dva dny před očekávanou MS když bude na testu sněhobílo
@janule1987jk
@blauen posledni utros jsem mela v sobotu tak myslite ze nejpozdeji zitra by se mela mrcha dostavit jo? Diky 🙂
@janule1987jk nene není chodí do gyncentra v ově..tak uvidiíme jak jim to půjde :(
@lussinka88 a boli te krize?
Ja to nechapu, 6DC jsem mela na ovulacnim testu silnejsi carku ale ne uplne silnou a ted nic :/ a podle BT ovulace predtim neprobehla, tady je muj graf mrkni se @oliii http://www.womenzone.cz/…ajunka/grafy?…
jsem 10DC a clostil jsem brala od 3DC 5 dni ,zitra jdu na ultrazvuk
@lussinka88 aha tak to asi ne :o) tak to bud si tehotna a test je brzy, nebo se vyskytl nějaký problém. Já utrogestan beru do dne kdy má přijít MS
@blauen to spíš je nějaký problém 😠 na testu ani Fň, ikdyž jsem chtěla tak tam nebyl náznak ničeho... Takže doufám, že pokud nejsem těhu se to rozjede co nejdřív. ted odpoledne mám takový divný špinění - ale jako krev to nevypadá, zajímalo by mě co se tam děje... jinak necítím vůbec nic. Vlastně se cítím skvěle oproti té době co jsem brala utroš (ten mi fakt nesedl)...
@janule1987jk myslis v kříži? Ne, nebolí mě nic... až mi to přijde divný.... cystu určitě nemám pác jsem minulý týden byla na UTZ a Dr říkal, že se mi žádná cysta neudělala.... tak nevím 😒
@blauen to vypadá nadějně!!!! 🙂 😎 😎
@lussinka88 vím, že je to brzycko, dnes je zítra nemusi ale po tech letech snažení a hned první IUI
@blauen ja tam teda vidim //... Ale chapu. Drzim palecky!! A tak trosku tise zavidim 😉
@blauen a kde ti delali IUI? Taky nad tim zacinam premyslet 🙂 jen dr me od toho zrazoval, ze hodne CAR na to pece a chtej aby to nevyslo a lidi si zaplatili IVF. Doporucoval at si kdyztak pockame a pak do toho jdem naplno, bez ohledu na penize.
@lussinka88 my jsme po podstupovali IUI v CAR Frýdku Místku. Věřila jsem doktorovi hodně a ani nelituji, že jsme za to platili 3.000,-.Každý říkal, proc to platíme když je to 6x v ČR zdarma., ale dr. Se mi věnoval každý den peclive plánoval a pak dva dny za sebou IUI ted pomalu začínám verit, že to všechno něco má do sebe. Jinak moc děkuji.
@blauen moc drzim palecky, aby carecka silila. Je super, ze aspon nekomu z nas se podari a ppstupne nas bude pribyvat. Ja tento cyklus nic, jsem zklamana, ale co delat ze... verim, ze pristi cyklus zase nekdo z nas do toho zapadne 😃 tak kdo si vytahne cerneho Petra tentokrat? 😃 spis andela 😃
@rejni chodíme k MUDr. Čaplygynovi, abych byla upřímná, četla jsem na něho hodně recenzí a byla jsem znepokojena, ale jeho přístup je fakt profesionální. Na první IUI jsme čekali cca 7 měsíců, chtěl mít všechny výsledky dřív nám to nechtěl udělat. Poslal nás i do Prahy na imuno, kde nám říkali že je to špička. Občas působí jako psí čumák, ale profesionál je. Hodně vysvětlí, a v týmu má moc symaptické sestřičky. I když se nám to IUI nepovede tak bych napsala to samé!
@janule1987jk děkuji uvidíme, mám z toho dušíka obavy, nechce se mi moc tomu věřit! Každopádně děkuji! Snad bude sílit i když se bojím...
@blauen Já si tak trochu myslela, že tam..i když jsem netušila, že se to tam bere už jako CAR.. Kdysi k němu začala chodit moje sestra, po delší době co nemohla otěhotnět, udělal jí nějaký profuk, a myslím, že tam měla 3x IUI..A teď moje kamarádka tam chodí, snaží se přes rok.. Už jí udělal testy, asi Hor.profil a přišla na druhý den po styku jestli tam najde nějaké spermie a teď je posílá taky do Prahy na imuno.. Jj a ještě hysteroskopii jí dělal.. Možná že bych mohla začít taky tím, místo hned laparky.. 🙂
@rejni přesně tak začal hormonálním profilem, po styku zkoumal jestli jsou ve mě spermie, pak následovala hysteroskopie, imuno v Praze, genetika - genetiku ještě testy nemáme je hrozná čekací doba až 4 měsíce, ale to už tak nevadí jak to imuno, a hned po tom všem jsme šli na IUI. Mezi tím ještě manžel chodil se spermiemi jednou za čtvrt roku, kolik jich je atd. Pak ještě následovala urologie....tak kdyby došlo na IVF stimuluje si sám i odběr vajíček dělá ale zavádí se v Ostravě myslím v Gyncentru
@blauen a proc ti delali hysteroskopii?
@blauen a spermie po skytu v tobe byly? U nas to vyslo hur ten postkoitalni test
@janule1987jk to je šetrnější než laparka a dr. bez toho IUI nedělá. Zkoumal jestli je vše průchozí. Právě že jak zkoumal jestli je po styku ve mě nějaké spermie tak žádné nenašli.
@blauen aha a oni neco nasli u te hysteriskopii i tebe? Nebyla jsi pruchozi? Asi bych na to mela take zajit.
@janule1987jk na hysteriskopii mi nic nenašli, to bylo v pořádku až na imunu.

@lussinka88 me to taky oddaluje... ale tak o 2-3 dny