icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

lussinka88
1. kvě 2016

@kajunka01 ja bych si ho taky vzala 48hodin po pozivnim testu.

maslicko
autor
2. kvě 2016

Holky berete tu některá Utrogestan od 15DC ikdyž máte ovulku později?

janule1987jk
2. kvě 2016

@maslicko podle me se ma brat vzdy az po ovulaci 🙂

rejni
2. kvě 2016

Ahoj holky.. Já dnes 12DC folik 19mm..Bez clostíku, překvápko 😀 jen jsem si při tom nedoufani zapomněla pregnyl vzít sebou tak na injekci půjdu zítra ráno.. Dr mi napsal žádanku do CAR.. Že tam zváží tu laparku..no nevím mám strach ať se to neprotahuje zbytečně.. A s tim, že mi MS přišla po pregnylu za 8 dní se nesetkal.. Prý jestli jsem nebyla nemocná nebo ve stresu..

maslicko
autor
2. kvě 2016

@janule1987jk no ja už sem o tom taky slyšela...ale mě ho doktorka nasasila 15DC-25DC kvůli srovnání cyklu..tak sem z toho teďka zmatená :(

kajunka01
2. kvě 2016

Holky v patek jsem mela 21mm folikul a ovu vycházela na víkend včera me strašně bolelo briho a levy vajecnik a byla urcitevovu test jsem v měla v pozitivní už v sobotu a v tu dobu co mebto bolelo byla čárka moc silná,a dnes teplota 36,5. ,jebto normalno??

lussinka88
2. kvě 2016

@rejni no vidis!!! 🙂) jeste ti to vyjde bez clostiku 😉) on ten clostik pry funguje jeste mesic po vysazeni. Jinak s tim ze jsi to dostala za par dni nevim, tys nebrala utros vid?

lussinka88
2. kvě 2016

@kajunka01 ja ty teploty nemam zmaknuty. Ale jestli jsi mela v sobotu pozivni ovu test tak ovu byla vcera 🙂

kajunka01
2. kvě 2016

@lussinka88 jj sto pro byla 🙂 cítila jsemvto na sobě ale co ta teplota?? ☹

kajunka01
2. kvě 2016

@lussinka88 a ještě dnesb jsemvtestovala aestovala a čárka slabší

lussinka88
2. kvě 2016

@kajunka01 na teplotu se vykasli 🙂 dulezity je ze ovu byla. Navic nekde jsem cetla ze u stimulace nema vypovidajici hodnotu. Proste ted si udelej hezkejch 14dni 🙂 a treba najdes //

rejni
2. kvě 2016

@lussinka88 Neberu utros.. Jsem ráda, že ještě jeden cyklus s pregnylem zkusíme jen si teď lámu hlavu jestli zkusit nějaký CAR nebo na to laparo 🙈

kajunka01
2. kvě 2016

a mam teda s tim duphastonem zacit zitra kdyz uz mam ovu test slaby?? skoro zadnou carku malo slabou

lussinka88
2. kvě 2016

@rejni to je mozna ta chyba. Ja jsem taky ms dostavala driv a pak se prislo na to ze mam malo progesteronu. Brala jsem 3mesice duphaston a srovnalo se to. Podle hormonalniho profilu kterej vetsina bere 2-3DC se to nepozna. Me brali progesteron kazdej 2-3den po ovu. A prej zjistili lutealni insuficienci nebo tak neco.

lussinka88
2. kvě 2016

@kajunka01 jojo 🙂

kajunka01
2. kvě 2016

dobre snad zitra bude teplota vyssi :/@lussinka88

rejni
2. kvě 2016

@lussinka88 jen mi na to Dr skoro nic neřekl :-/ ale nikdy se mi to nestalo..vždy mi MS chodila +- 14 dní po ovu..když jsem si myslela, že byla..tak teď, že bych měla krátkou LF? A jak jsi na tom teď ty? 🙂

lussinka88
2. kvě 2016

@rejni to bude treba tou stimulaci... Stejne je to driak pro telo, tak to telo trosku blazni... Snad uz to tentokrat bude v pohode 🙂

Ja cekam do ctvrtka na mereni foliku 🙂 jsem zvedava jestli neco vyrostlo a kdyz jo tak doufam, ze na te spravne strane. Nic ale necitim, ani mi neni teplo jako minule... Tak nevim ☹

lussinka88
2. kvě 2016

@kajunka01 urcite dej vedet!! Drzim palec

jitule007
3. kvě 2016

Tak dneska poslední Clostik a nic me nepicha, neboli, protivnejsi taky nejsem 🙂 tak ja nevim...doufam ze se uvnitř něco deje 🙂

lussinka88
3. kvě 2016

@jitule007 ja taky nic 🙂 ale snad tam neco je 🙂)

jitule007
3. kvě 2016

@lussinka88 no snaaad 🙂 uz aby byl pro tebe čtvrtek a pro me patek vid? 🙂 a kdyby to klaplo a ještě mi pichnul pregnyl, tak bych byla stastna...

kajunka01
3. kvě 2016

@lussinka88 teplota dnes 36,7

kuliskaa
3. kvě 2016

@jitule007 určitě ;)

lussinka88
3. kvě 2016

@jitule007 ja pocitam ze mi pregnyl vyjde na sobotu (jako minule 😃) abych si ho pichala az budu kamosce na svatbe 🙂))
@kajunka01 tak vidis 🙂)) jeste bude stoupat ;)

jitule007
3. kvě 2016

@lussinka88 Pichas si ho sama ju? A je to nake slozite? 🙂 to je dobry na svatbe...to bude chut delat deti 🙂

lussinka88
3. kvě 2016

@jitule007 no sama jsem si ho nepichla, jsem srab... 😀 pichl mi ho spoluzak co dela neurologa. No nejhorsi je asi ty lahvicky otevrit a namichat to. Pak se to pichne dp svalu. Chut mozna bude ale nejsme na pokoji sami 🙂)

jitule007
3. kvě 2016

@lussinka88 Ja mam prave strach, ze bych si to taky sama nepichla 🙂 Chi, no to je blby...Tak přinejhorším budete mit obecenstvo 🙂 Rozhodla jsem se, ze od včera se budem tulit ob den...at neminem pripadnou ovu.

kajunka01
3. kvě 2016

@lussinka88 myslis? 🙂

rejni
3. kvě 2016

Tak včelku pregnylu už jsem dostala 🙂 zítra se potulíme 😀 a dnes si ještě koupím ananas 😀

Strana