Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
@rejni ja jsem na tom byla v pondeli ve stredu me pustili domu a dalsi tyden v utery jsem si nechala ukoncit neschopenku. Me stacil tyden, navic ten den co me pustili jsem byla v praci a nic mi nebylo, jen jsem byla trosku unavena. Ale nesmis zvedat tezky veci, tak taky podle toho ti to doporuci. A teda musim rict ze me tp vubec nebolelo, za celou dobu jsem nemela nic proti bolesti a to jsem fakt cita. Fakt bych to neodkladala, navic ti "profouknou" cesty a 2-3mesice mas vyssi sanci ze se povede! 🙂 a budes vedet na cem jsi...
@rejni no akorat je to baracek na samote u lesa 😃 Doslova.? Ale je krasnej. Museli bychom udelat podlahy a vybavit ho... Ma krasnou terasu s vyhledem. Ted jak je pekne jsem si predstavovala jaky by to bylo skvely s kocarem na terasce 🙂
Ja mam po tom kontryhelu vyschlo v krku 😃... Piju 2 sacky denne co ty? Co je ten femigrad?
@rory_g jedno zraly staci!! 🙂 hlavni je aby bylo zraly a zdravy!
@rory_g jinak ja mela dva dominantni a praskly dve a nic z toho... Tim te nechci strasit, jen tim chci rict ze je jedno kolik jich tam je hlavni je ze je tam alespon jedno a uz jen doufat ze je to pravy!! 🙂
@blauen
@lussinka88 no právě, mně se jedno tvoří každý cyklus, ale nedaří se. Nejsem nejmladší a kvalita vajíček věkem klesá, proto jsme chtěly s mudrou podpořit víc. Když se povedl syn, měla jsem 3 folíky. Tak pokud nevyjde ani tento cyklus, zkusíme Clostil ještě jeden a potom případně IVF :-/
Jinak holky grep před ovu - dělá hodně plodného hlenu a ananas po ovu, pomáhá žlutému tělísku a uhnízdění (bromelin) 🙂
@rory_g je fakt ze chce na to moc nemyslet. A kolik ti je jestli to neni tajny 🙂
Myslis ten zlutej grep nebo muze byt i cervenej? Ja ten cervenej zboznuju 🙂 dneska si nejaky koupim 🙂
@lussinka88 já měla džus 😀 grepy nemusím, ale podle mě je to jedno, základ mají stejnej 😀 Je mi 36, určitě to není tajný a děkuju za podporu 😉
@lussinka88 Tak to jsi mě potěšila.. Vím, že to každá může mít asi jinak ale musím doufat, že bych byla brzo ok, nemůžu si teď dovolit nemocenskou.. A něčemu těžkému bych se pak vyhybala.. 🙂
@rory_g jako muj pritel 🙂 jen doufam ze se po tech grepech neosypu 😃
@rejni ten tyden bych ale doma byla. Ono to neni nikdy na skodu si odpocinout. Uvidis taky co ti rekne doktor. Jen pak si musis natirat jizvicky kvalitnim opalovakem kdyz pujdes ted v lete 🙂
@lussinka88 jeee to z ní hezky 😊 na samotě u lesa 😀 pokud se líbí a cena i s rekonstrukcí je přijatelná tak bych do toho šla 🙂 kontryhel si už dám dnes večer..a mám sypaný 🙂 Mě chutná.. Femigrad je něco jak Gynex.. Ale třeba po laparo nebude nic třeba 🙂 jojo ten týden určitě doma..
@rejni uvidime jak si to rozmysli hlava rodiny 😃sypanej je lepsi, priste si ho taky koupim. Ted jsem nemela cim ho zcedit a mela jsem jeste nejaky zbytky z drivejska 🙂)
@lussinka88 tak ja nakoupila v albertu grepy a ananas;) navic jsem ted byla u nasich...a mamka zrovna krajela ananas tak uz sem ho zbastila;) no ja bych rekla ze je lepsi normalne cerstvy...ne z te konzervy...
@lussinka88 jo a mamka na me koukala proc ho tak moc jim,pac vi ze na nej moc nejsem...no nastesti se nevyptavala😁
@jitule007 prave ze jsem premyslela jestli jsem ho ted v lidlu videla. Zavitam do alberta. Me mamka dala grep jestli ho prej nechci 😃... Uplne vidim ty titulky v novinach: tento mesic zmizeli grepy a ananasy z pultu nasich prodejen 😃... Tohle bude bude plodnej cyklus 😄
@lussinka88 Videla jsem je i v kauflandu 🙂 viiid....vsechno to vykoupime 🙂 zitra pujdu do kaufu, vim ze tam prodavaji i ananas v tabletkach...tak si jeste koupim 🙂 to uz se ztrati...o jednu tabletku min nebo vic 🙂
@jitule007 ja byla dneska v kaufu a u nas ho teda nemeli :-/ ani v tescu. Tak mam alespon 2kila grepu 😃
Holky, výborný ananas mají v Lídlu 🙂
@blauen u nas ho tam zatim nemeli ☹
Tak uz jsem koupila i ananas v tabletkach 🙂 a dneska po tretim clostiku me picha v podbrisku....tak snad se neco deje🙂
Holky myslite ze kdyz mi vcera vysel ovulacni test a dnes byl taky pozitivni ze zitra muzu zacit brat duphaston?? mam ho brat 16DC a to je zitra :/ tak nevim jestli nepockat,bricho uz me neboli tak si nejsem jista jestli uz treba ovulace neprobehla ja to na sobe nepoznam byla to moje prvni ovulace po stimulaci clostilu
@kajunka01 já počkala 48 hodin od pozitivního OVU testu a pak nasadila Duphaston (dnes.. 🙂 )
takze si myslis ze ho zitra muzu nasadit jak mam??🙂
@michalelka
@kajunka01 pokud jsi si jistá, že ovu 100% proběhla, tak proč by ne.. 🙂
@michalelka to ja prave nejsem :/
@kajunka01 mě doktorka nasadila Duphaston 17DC a podle OVU testů mi vyšla až na 20DC, tak jsem hold všechno posunula.. a psala jsi, že jsi testy měla pozitivní, tak v čem si nejsi jistá? 🙂
ja nemam vubec zkusenost s ovulacnima testama a ovulaci vubec ,5mesicu jsem nemela ovulku az ted po clostilu tak nevim jak ji poznam sama na sobe pocitove,trochu me v tom podbrisku jakoby kruci :D
@michalelka
@kajunka01 ale psala jsi, že jsi měla pozitivní ovulační test.. a od té doby je max 48 hodin, kdy má proběhnout.. tak bych se řídila podle toho..
@michalelka děkuji tak to bude dnes nebo zítra

@lussinka88 Tak já ten ananas zkusím taky 😀 aspoň pár dní ten kontryhel.. Další měsíc bych možná zkusila třeba jeřáb ptáci nebo femigrad nebo něco takového..Me třeba nikdy Dr neřekl jestli mám sliznici ok :-/ Ženo, a jak dlouho jsi byla po té laparo doma? Myslíš že bych mohla po týdnu do práce? Nebo po dvou max? Jojo lepší o něco větší baracek ne? 🙂 nebo se brzo něco najde 🙂