Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
@rejni já být tebou tak před CAR zkusím tu laparku..... budes alespon vědět na čem jsi. Určitě tam budeš mít alespon jednoho folika - moc bych ti to prala!! ja od vcerejska piju kontryhel, tak doufam, ze to bude mit nejaky efekt alespon ta sliznice by se mohla zlepsit.... 😠
@lussinka88 To uz by tam naky byt mohl 🙂 ja taky doufam ze tam něco bude...minule jak jsem byla poprvé tak me uplne zaskočilo ze nic...pac sem byla presvedcena ze je všechno jak ma, jen se nedari...jinak se taky od včera prolivam kontryhelem a dneska pridam malinik...jo a doktor mi ještě poradil tem Inofolic, tak ho od včera piju 2x denne....
@jitule007 a malinik je na co a kdy se ma pit?
@jitule007 tu kontryhel piješ na sliznici, někde jsem četla že je dobrý i ananas, resp. ta štáva že obsahuje nějakou látku prospěšnou k otěhotnění jedla jsem ho před IUI celý týden a dr. prohlásil, že mám exluzivní sliznici tak nevím co tomu dopomohlo víc jestli ten ananas nebo kontryhel
@blauen moc gratuluji 😇 a mela si nejake priznaky, krom nedostaveni MS? Nebo byly podobne PMS? 🙂
@lussinka88 No spíš mě napadlo to ještě skonzultovat tam.. Zase názor odborníka.. Každý klasický gynekolog ordinuje skoro jinak.. Ale zase se to protáhne.. Kontryhel jsem už zkoušela ale asi ho začnu pít i když dnes už jsem 9 DC a jen do ovu by se měl pít že? Ten maliník je hlavně na plodný hlen co jsem se dočetla a na ovulaci.. O tom ananasu jsem četla..ze prý po ovulaci na zahnízdění..Tak nevím, možná se může už před ovulaci.. obsahuje bromelin.. Jsou i tabletky.. A před OVU grepy.. 🙂
A k Dr jdu už v pondělí.. Budu 12DC..no hlavně si s Dr promluvim co teda dál..
@rejni tak ja asi vykoupim ananas. Boze to jsou vychytavky🙂
@rejni jinak kontryhel se pije pry jen do ovulace. Takze si jeste skocim pro malinik 😂... asi se ucajuju 🙂)
@nita1984 cetla jsem ze chodis do Pronatalu. Jaky to tam je?
@lussinka88 psala jsem ti do fora o Pronatalu. Já jsem moc spokojená
Ahoj holky Clostilky, take si radíme a vyměnujeme zkušenosti ve skupince https://www.modrykonik.cz/forum/jdeme-na-to/pomohl-vam-duphaston-a-clostilbegyt-k-otehotneni/
@lussinka88 Něco zkusím ale nevím jestli už teď není pozdě.. Jestli kontryhel jen do ovu.. To jen pár dní.. Jestli ovu bude 🙈 ale ananas trn bych mohla po 😀 já ten maliník jeden měsíc pila..
@rejni koupime 5 ananasu a bude 🙂 my jsme se dneska byli podivat na baracek. Tak nevime jestli ho koupime pac jen pro nas dva by byl fakt velkej. :-/ ach jo to je peklo.
@janule1987jk dekuji moc, první co mi přišlo divne manželovi jsem vypila hrnek octove vody do tlačenka 😀 a přestalo mi chutnat kafe a natekla mi prsa 😀 a bolesti břicha jak pises jako by me MS mrcha dorazit
@lussinka88 Ten malinik je pry dobry na plodny hlen...tak jako kontryhel by se mel pit do ovu...a po ovu piju zeleny caj, ale to jen tak pro chut...pac uz nevim co bych pila 🙂
Holky tak dneska nakoupim zasobu grepu a ananasu 🙂 a budu se z toho delat smoothie 🙂 jinak mam v sobe prvni dva clostiky a zatim zadne vedlejsi ucinky nepozoruji, ale je mi jasne ze je brzy 🙂
@lussinka88 A neboj baracek velkej nebude...za chvili budete nejmin tri 🙂 my ted domecek stavime, tak snad ho taky zaplnime 🙂
Ahoj, tak na mě bohužel Clostil nezabral, mám pořád to jedno vajco, co se mi tvoří i bez něj. Navíc mi o týden zpozdil ovulaci 😒
@rory_g A kolikaty jsi DC? On ti to vzdycky nejak posune. A jestli je tam dominantni folik tak je to dobre! Hlavu vzhuru!! ;)
@jitule007 taky mam 2 den clostik. Vcera mi bylo spatne od zaludku (i minuly cyklus jsem to tak mela) tak jsem si koupila colu a bylo mi dobre 🙂. Kde jsi kupovala ananas? Myslis ze muzu i ten v konzerve? Dneska jedem ke tchyni a ta by ho urcite nakrajela pro vsechny, nevim jak bych ji vysvetlovala ze je to pro moji sliznici 😀 nebo mozna koupim ten bromelain
@jitule007 tak prej ten ananas az po ovu... Teda alespon to pisou na netu...
@lussinka88 ovu bude podle mudra 18DC. Ono to vypadalo, že budou vajca dvě, ale to jedno přestalo růst...

@lussinka88 Dělám v obchodě prodavčku..skoro 12tky, 1-2 dny pak zas den dva volna.. Takže na nohou celý den :-/