icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

lussinka88
3. kvě 2016

@rejni ananas uz taky doma susim 🙂)

lussinka88
3. kvě 2016

@rejni tak tfuj tfuj at se podari 🙂)

jitule007
3. kvě 2016

@rejni tak parada,drzim place;)

rejni
3. kvě 2016

@lussinka88 Radši sušený jo? 🙂 Díky díky keeez by.. Jinač už mám v plánu zítra volat do CAR v tom Frýdku..kámošce tam její doktor udělal tu hysteroskopii..začnu tím..zakrok na 10 minut a třeba něco najde..vpustí tam tu kontrastní látku a taky dělá profuk..

rejni
3. kvě 2016

@jitule007 Děkuji 🙂 držím palce na pátek.. Ať je tam hezky folik 🙂

jitule007
3. kvě 2016

@rejni dekujiiii 🙂

lussinka88
4. kvě 2016

@rejni no on je jeste v celku, ale chci ho zajkrojit az po ovu 🙂 vubec nic na sobe necitim :-/ ani ten kontryhel. Mame ted doma nejaky dusno (jsem porad podrazdena, nebavim se a tak) tak je jasny ze se blizi OVU 😀 tak dej vedet jak jsi poridila. O tom zakroku pod utz. Me to nechteli delat (a jsem rada ja jsem stab 🙂) kvuli tomu aby pripadne odstranili srusty.

rejni
4. kvě 2016

@lussinka88 Tak snad bude mít ananas dobrý vliv 😀 Joo to znám já bývalá nejvíc hádava před OVU při clostíku 😀 Teď jsem fakt zvědavá..ovulace už 14DC a bez clostíku..minule byla až 18DC..neboj já taky nic moc necítila a rostly..kdyz mi prerostl v cystu tak jsem cítila snad nejmíň.. Tak jsem objednaná 18.4.do CAR ve FM.. 🙂

lussinka88
4. kvě 2016

@rejni tak to je rychlovka 🙂 treba uz tam nebudes muset 😉 ja tenhle cyklus mam jako bych nic nebrala- nic necitim nic me neboli, neni mi spatne. I plet mam hezkou, minule jsem byla fakt jak pubertak. 😀 a jeste jsem zhubla o 4kila.... Mam to cely jak na houpacce

lussinka88
4. kvě 2016

@rejni jsem zvedava co ti reknou! 🙂) jinak jsem byla vcera u psycholozky a ta se strasne divila ze to po roce a neco to resime pres doktory, ze se ji to zda kratka doba... Tak ja nevim jestli jeste s tim CARem nepockat. Uplne me rozhodila.

rejni
4. kvě 2016

@lussinka88 Kéž bych tam nemusela ale nějak s tím počítám 🙂 dávala mi termín už příští týden ale kvůli práce musím až v druhé půlce května..Ja mám zase osypanou bradu 🙈 ale nejvíc až teď s pregnylem..jen u clostiku tolik ne.. A zhubla jsem 3 kila za tři cykly s clostíkem 😀 taky jsem zvědavá..už po roce snažení se to řeší často co jsem četla..záleží taky věk, jestli jsou nějaké problémy..nepřijde mi to brzo..však vám taky přišli na ten imunologicky problém ne?

rejni
4. kvě 2016

@lussinka88 A já ten CAR beru spíše řešení tou hysteroskopii a co řekne jiný doktor..jinač bych ještě na IUI nebo IVF nechtěla..dřív bych nechala ať se teda podívají dovnitř 🙂

lussinka88
4. kvě 2016

@rejni spis me rozhodila tim jak se divila. On u tehle lidi clovek nikdy nevi jak to mysli. Imuno problem mame, ale to snad neni tak zasadni problem. Ja si porad pohravam s myslenkou na IUI v cervenci (pac pritel bude v cervnu na ovu pryc). Pak v cervenci bych mela vysadit prednison a v srpnu ho mam zas brat.... Tak ja nevim... To planovani je naprd.... Kdyz to nevyjde do srpna tak pujdem na IVF, ale musime to doma jeste probrat.... :-/

kajunka01
4. kvě 2016

Holky jak vám bylo 3den po ovulaci??

rejni
4. kvě 2016

@lussinka88 To chápu..mě by to taky rozhodilo asi.. Ale to musíš hodit za hlavu..každý ti může říct něco jiného důležité co chceš udělat ty 🙂 Tak do toho běžte pokud bude i chlap pro.. 🙂 kdyby se u nás nedařilo ani po té laparo tak tři měsíce taky bych už uvažovala aspoň zatím na IUI.. Tak je po tulení, nohy nahoře, že se mi pomalu odkrvily 😀 pokud by byla chuť tak i zítra večer 🙂 ty už zítra utz že?

makkkynka
4. kvě 2016

@kajunka01 Tak to jsem zrovna dneska třetí den po ovu - aspoň doufám. A je my vedro a občas cítím podbřišek. A to ty? 🙂

janule1987jk
4. kvě 2016

@lussinka88 Holky muj nazor na psychologa. Za prve by se mi nelibilo, ze by me v tom nechapal, prece od nej mas byt v pphode, citit porozumeni. Za dalsi, pokid je nekomu uz 30 a vice, tak to resi hold vice a ze mu k otehotneni pomuze veda, no a? Deti jsou i tak zdrave. Navic opravdu v tom muze neco byt. Takze ja hlasim, ze 13. 5. jdu na druhe IUI 😃 a tesim se 😃

kajunka01
4. kvě 2016

Tlpounatk v podbřišku ale mírně malink skoro neni poznat, žaludek celkém na vodě,chvilkama horko taky 🙂 bojím se zebsi to sugeneruju

kajunka01
4. kvě 2016

Tlak v podbřišku,jakoby kruceni nebo mírná bolest na MS
@makkkynka

kajunka01
4. kvě 2016

@makkkynka a chvilkama me bolí žaludek,už od vcerejska

makkkynka
4. kvě 2016

@kajunka01 Žaludek je ok. Jinak prostě hořím. Jsem sama zvědavá jak to dopadne. Snad si to taky nevsugerovávám.

kajunka01
4. kvě 2016

@makkkynka jj meris BT?

makkkynka
4. kvě 2016

@kajunka01 Probouzím se různě. Dělám krátký a dlouhý týdny, tak jsem ráda, že se prospím. Sem na to i líná. ☹

kajunka01
4. kvě 2016

@makkkynka aha tak tobje blbe ze nemáš čas ji merit, já jsem zvědavá jestli se tobpovede tento měsíc

lussinka88
4. kvě 2016

@rejni jojo zitra po praci jdu na mereni. Budu 9DPO, ale snad uz budou veliky abych stihla pregnyl o vikendu. Pac ve stredu jedu pracovne pryc, tak doufam, ze to vyjde tak jak jsem si to naplanovala a ovu bude max v pondeli (jako minule 14DC).... Jezis, chudaci nohy. 😃 To jsem jeste nezkousela dat nohy nahoru 😃 Ale v nejakym filmu delala zenska stojku 😂

lussinka88
4. kvě 2016

@janule1987jk a tenhle cyklus nic? Ja si myslim to co ty... Navic starneme tak na co mame cekat. I dr rikal ze jdu akorat vcas

lussinka88
4. kvě 2016

@kajunka01
@makkkynka holky to jsem mela taky ale on to prej casto dela utrogestan/duphaston... Ja mela ppcit na zvraceni 5dni v kuse, porad jsem chodila curat (2krat za noc) az jsem skoncila u dr a ten mi rikal ze za to muzou hormony. Kazdopadne hodne stesti a prubezne nas informujte

kajunka01
4. kvě 2016

@lussinka88 já duphaston beru 5ty měsíc a z toho tonemám,az budu doma posluvám graf BT 🙂

makkkynka
4. kvě 2016

@lussinka88 Já duphaston ani Utrogestan nemám jediná podpora byla 5-9DC clostilbegyt. Teď jsem 17DC. Tak uvidíme 😀 😀 😀 Naděje umírá poslední 🙂

janule1987jk
4. kvě 2016

@lussinka88 tento jsem 5DC 🙂

Strana