Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
@rejni tak tfuj tfuj at se podari 🙂)
@lussinka88 Radši sušený jo? 🙂 Díky díky keeez by.. Jinač už mám v plánu zítra volat do CAR v tom Frýdku..kámošce tam její doktor udělal tu hysteroskopii..začnu tím..zakrok na 10 minut a třeba něco najde..vpustí tam tu kontrastní látku a taky dělá profuk..
@rejni no on je jeste v celku, ale chci ho zajkrojit az po ovu 🙂 vubec nic na sobe necitim :-/ ani ten kontryhel. Mame ted doma nejaky dusno (jsem porad podrazdena, nebavim se a tak) tak je jasny ze se blizi OVU 😀 tak dej vedet jak jsi poridila. O tom zakroku pod utz. Me to nechteli delat (a jsem rada ja jsem stab 🙂) kvuli tomu aby pripadne odstranili srusty.
@lussinka88 Tak snad bude mít ananas dobrý vliv 😀 Joo to znám já bývalá nejvíc hádava před OVU při clostíku 😀 Teď jsem fakt zvědavá..ovulace už 14DC a bez clostíku..minule byla až 18DC..neboj já taky nic moc necítila a rostly..kdyz mi prerostl v cystu tak jsem cítila snad nejmíň.. Tak jsem objednaná 18.4.do CAR ve FM.. 🙂
@rejni tak to je rychlovka 🙂 treba uz tam nebudes muset 😉 ja tenhle cyklus mam jako bych nic nebrala- nic necitim nic me neboli, neni mi spatne. I plet mam hezkou, minule jsem byla fakt jak pubertak. 😀 a jeste jsem zhubla o 4kila.... Mam to cely jak na houpacce
@rejni jsem zvedava co ti reknou! 🙂) jinak jsem byla vcera u psycholozky a ta se strasne divila ze to po roce a neco to resime pres doktory, ze se ji to zda kratka doba... Tak ja nevim jestli jeste s tim CARem nepockat. Uplne me rozhodila.
@lussinka88 Kéž bych tam nemusela ale nějak s tím počítám 🙂 dávala mi termín už příští týden ale kvůli práce musím až v druhé půlce května..Ja mám zase osypanou bradu 🙈 ale nejvíc až teď s pregnylem..jen u clostiku tolik ne.. A zhubla jsem 3 kila za tři cykly s clostíkem 😀 taky jsem zvědavá..už po roce snažení se to řeší často co jsem četla..záleží taky věk, jestli jsou nějaké problémy..nepřijde mi to brzo..však vám taky přišli na ten imunologicky problém ne?
@lussinka88 A já ten CAR beru spíše řešení tou hysteroskopii a co řekne jiný doktor..jinač bych ještě na IUI nebo IVF nechtěla..dřív bych nechala ať se teda podívají dovnitř 🙂
@rejni spis me rozhodila tim jak se divila. On u tehle lidi clovek nikdy nevi jak to mysli. Imuno problem mame, ale to snad neni tak zasadni problem. Ja si porad pohravam s myslenkou na IUI v cervenci (pac pritel bude v cervnu na ovu pryc). Pak v cervenci bych mela vysadit prednison a v srpnu ho mam zas brat.... Tak ja nevim... To planovani je naprd.... Kdyz to nevyjde do srpna tak pujdem na IVF, ale musime to doma jeste probrat.... :-/
Holky jak vám bylo 3den po ovulaci??
@lussinka88 To chápu..mě by to taky rozhodilo asi.. Ale to musíš hodit za hlavu..každý ti může říct něco jiného důležité co chceš udělat ty 🙂 Tak do toho běžte pokud bude i chlap pro.. 🙂 kdyby se u nás nedařilo ani po té laparo tak tři měsíce taky bych už uvažovala aspoň zatím na IUI.. Tak je po tulení, nohy nahoře, že se mi pomalu odkrvily 😀 pokud by byla chuť tak i zítra večer 🙂 ty už zítra utz že?
@lussinka88 Holky muj nazor na psychologa. Za prve by se mi nelibilo, ze by me v tom nechapal, prece od nej mas byt v pphode, citit porozumeni. Za dalsi, pokid je nekomu uz 30 a vice, tak to resi hold vice a ze mu k otehotneni pomuze veda, no a? Deti jsou i tak zdrave. Navic opravdu v tom muze neco byt. Takze ja hlasim, ze 13. 5. jdu na druhe IUI 😃 a tesim se 😃
Tlpounatk v podbřišku ale mírně malink skoro neni poznat, žaludek celkém na vodě,chvilkama horko taky 🙂 bojím se zebsi to sugeneruju
@rejni jojo zitra po praci jdu na mereni. Budu 9DPO, ale snad uz budou veliky abych stihla pregnyl o vikendu. Pac ve stredu jedu pracovne pryc, tak doufam, ze to vyjde tak jak jsem si to naplanovala a ovu bude max v pondeli (jako minule 14DC).... Jezis, chudaci nohy. 😃 To jsem jeste nezkousela dat nohy nahoru 😃 Ale v nejakym filmu delala zenska stojku 😂
@janule1987jk a tenhle cyklus nic? Ja si myslim to co ty... Navic starneme tak na co mame cekat. I dr rikal ze jdu akorat vcas
@lussinka88 já duphaston beru 5ty měsíc a z toho tonemám,az budu doma posluvám graf BT 🙂
@lussinka88 Já duphaston ani Utrogestan nemám jediná podpora byla 5-9DC clostilbegyt. Teď jsem 17DC. Tak uvidíme 😀 😀 😀 Naděje umírá poslední 🙂
@lussinka88 tento jsem 5DC 🙂

@rejni ananas uz taky doma susim 🙂)