icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

rejni
4. kvě 2016

@lussinka88 Tak budu držet palce zítra 🙂 ať už je tam velký folik.. Chtěla jsem hlavně poležet ještě tak jsem je na chvíli hodila na stěnu 😀

jitule007
5. kvě 2016

@lussinka88 Drzim dneska palce 🙂 dej pak prosim vedet jak jsi dopadla 🙂 jsem zvedava co ja zítra...doufam ze ma cenu tam vůbec chodit.

jitule007
5. kvě 2016

Holky ovlivnuje nak Clostik ovu testy? Ja si dělala predevcirem...tam uz sla videt druha carka lip...ale pozitivni jako nebyl...a včera druha carka nikde...tak jsem z toho jelen...jinak bych rekla ze mam konecne tento mesic naky poznatelny plodny hlen...jen nevim kdy byva? Před ovu...nebo v při ovu?

rejni
5. kvě 2016

@jitule007 já si dělala první cyklus 3 dny před předpokládanou ovulaci jak řekl Dr ovu test, každý den z těch 3 před a ani jeden pozitivní..ale jestli to nějak fakt ovlivňuje clostik, nevím.. Pregnyl určitě.. A já ten táhlý plodný hlen nikdy nezaznamenala..jen že po clostíku v době ovu jsem víc "mokrá" 😀 ale každá to právě může mít jinak..některá před OVU nebo až ten den.. 🙂

maslicko
autor
5. kvě 2016

@jitule007 čauky já si myslím, že by neměl ne?? bere se začátkem cyklu a ovulka je v polovině.....já sem měla po prvním cyklu silnější čárky ale nebyl pozitivní, tak teď čekám na další testování,. Kolikáty cyklus ho bereš....🙂

jitule007
5. kvě 2016

@rejni Dneska zkusim zase...tak jsem zvedava. A mela si i tak ovu, ikdyz ti to test neukazal? No ja nikdy nemela snad zadny, ale tentokrát uz to mozna je on, ale taky vic mokry asi 🙂 musim se smat když to pisu,fakt .-)

jitule007
5. kvě 2016

@maslicko ja taky myslim ze ne, ale napadlo me to, když mi vychazeji takove divne ovu testy. Beru první cyklus, zítra se chystam prave na ultrazvuk, zjistit co a jak 🙂 a ty kolikaty?

maslicko
autor
5. kvě 2016

@jitule007 ja druhý a příští týden už začínám testovat ovu..ale moc velké naděje si nedávám...:(

jitule007
5. kvě 2016

@maslicko musí nam to vyjit! uz me ale taky nebavi to cekani...

maslicko
autor
5. kvě 2016

@jitule007 njn asi nám není ještě přáno 🙂 mě bude čekat ještě jeden cyklus a pak laparka :(

jitule007
5. kvě 2016

@maslicko No tak třeba se zadari a nebude třeba 🙂 ja uz zacinam premyslet ze se po lete asi objednáme do nejake CARu když se nezadaří...ale jeste porad se snazim myslet pozitivne 🙂

rejni
5. kvě 2016

@jitule007 folik narostl i když až 19DC..ale jestli prasknul, kdo ví..když v druhém už mi přerostl v cystu. Jediný pozitivní test mi vyšel minulý rok v květnu když jsem druhý měsíc pila kontryhel..ale celkově jsem testovala pár měsíců a to ještě ne po sobě..a ten vrchol muže byt tak rychlý, že ho při tom testování nestihnes.. A když Dr řekl hormonální profil je ok ale i tak nemusí folici růst nebo prasknout tak už jsem testovat přestala.. 🙂

lussinka88
5. kvě 2016

@rejni
@jitule007 holky diky, jdu tam az odpoledne po praci, takze na me myslete. Snad narostou tentokrat na spravnym vajecniku. Jinak s tim hlenem, je to blby ale ja mam ten hlen asi nejakej bilej (vzdy pred ovu se objevi mam ho i ted), pak je pruhlednej a tahlej a vodnatej (asi uz po ovu)...🙈 Kdyz jsem vypozorovala ten bilej tak jsem myslela ze mam kvasinky ale delal mi ster a vse bylo negativni. Pritel ma pravdu kdyz rika ze se moc pozoruju 😃 Jen doufam, ze si to nikdy neprecte, to by nezpracoval 😃

lussinka88
5. kvě 2016

@jitule007 ja uz taky netestuju. Jestli ti pichne pregnyl tak ty testy jsou stejne zbytecny.

Doufam, ze grepy, ananas, kontryhel a malinik zabraly jak mely 😃 Je to fakt veda tohle to 😃...

rejni
5. kvě 2016

@lussinka88 Držím palce 🙂 ✊
Já se teda smála jak jsem koukala na ten velký ananas na kuchyňské lince 😀 no co no to nezkusit 😀 k tomu zobu B6.. Je k prodloužení LF ač si myslím, že jí mám dlouhou tak minulý cyklus to tak nevypadalo :-/ i když účinek má při dlouhodobém užívání..ale už pro ten pocit 🙂

maslicko
autor
5. kvě 2016

@jitule007 no já bych právě před tou laparkou chtěla, aby nás doktorka poslala do CARu, tam nás vyšetřili podle svého a kdyžtak už od tama by se děl zbytek

jitule007
5. kvě 2016

@rejni to je uplna veda, to je hrozny...nikdy by me nenapadlo, ze je takovy problém otěhotnět...asi taky prestanu testovat...uz toho mam dost...stejne mi to ukazuje divne...minuly mesic jsem mela uplne krasnej test a ovu nikde, tak na to prdim...

jitule007
5. kvě 2016

@lussinka88 jj, budu na tebe myslet 🙂 ten hlen je proste zapeklitej, clovek nevi co si ma myslet 🙂 🙂 taky si rikam, ja mu radeji nerikala ze něco jako modry konik existuje 🙂

jitule007
5. kvě 2016

@maslicko Tak tam se preci muzes objednat sama...a ne cekat na doktorku, ne? Ja teda zatím nemam zkušenost, ale rekla bych ze když uz clovek chce jit na naky zakrok tak to resit přes CAR, kde pak pomůžou s mimcem...

maslicko
autor
5. kvě 2016

@jitule007 no právě to chci..já teď dobírám ten clostík víš? a řekla sem si, že počkám až potom...takže do konce června mám čas a pak hurá na to....🙂

jitule007
5. kvě 2016

@maslicko Tak to joo 🙂 to je dobře...ja mam clostik na 4 mesice a když nic tak do toho pak taky jdem 🙂

maslicko
autor
5. kvě 2016

@jitule007 já ho mám na 3 měsíce

kajunka01
5. kvě 2016

@lussinka88 tak dhes 37,0;🙂

lussinka88
5. kvě 2016

@jitule007 ja jsem mu to musela rict, pac jsem se jednou smala ze se me ptal kvuli cemu... Kdyz jsem mu to nadsene vysvetlila tak mi rekl neco v tom smyslu jestli jsem se nezblaznila 😃... A od ty doby slychavam: "a co na to holky na foru?" "Tohle taky psali na foru?" "Uz jsi tam dneska byla?" 😀

lussinka88
5. kvě 2016

Holky tak hlasim ze mam sobe pregnyl. Dneska 9DC, folik na spravny strane 23mm. Domluvili jsme se s Dr ze zkusime jeste jeden cyklus stimulace, pak IUI a po dovolenych srpen/zari IVF. Vubec jsem necekala ze tam neco bude

jitule007
5. kvě 2016

@lussinka88 juchuu,tak mooc gratuluji k takovemu foliku;) doufam ze tam budu taky neco mit;) jdu teda zkusit jeste jeden ovu test...jestli se tam carky neukazou...ale jako nic me neboli,nepicha...no nevim;)

jitule007
5. kvě 2016

@lussinka88 a rekl ti kdy bude nejlepsi se snazit?;)

rejni
5. kvě 2016

@lussinka88 Supeeer krásný folik na pravém místě 👍😀 to už by se chtělo snažit..ovulace může být už večer nebo přes noc coo? Tak máš to hezky naplánované 🙂 to už brzo vyjde 😉

rejni
5. kvě 2016

@jitule007 Je to věda! Taky vzpomínám na své mladí kdy se rodiče báli abych nebyla moc mladá maminka 😀 to testování jen stresuje a fakt je v tom věda jak to ukazuje.. A ty jdeš zítra na utz ? Který DC budeš?

jitule007
5. kvě 2016

@rejni opravdu veda...moje babicka ani nevedela kdy jsou plodny dny a sup mela mamku...a mamka me taky hned...tak ja nevim...ale obe byly mladsi nez ja...je mi 27 a uz je to asi problem...zitra jsem 10 DC...cykly mam tak 25-26 dni...tak snad uz na utz bude neco videt;) ty si na tom jak?

Strana