icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

lussinka88
5. kvě 2016

@jitule007 děkujuuuu... co testík? já být tebou tak už bych se na to vykvákla, páč ti stejně zítra přesně řeknou jak na tom jsi 🙂. Mě taky nic nebolelo, nepíchalo ani mi nebylo špatně, prostě si tak potichoučku rostl 🙂. Rikal at to zkusime zitra.... jenze jsme v praci ze jo a pak jedem ke tchyni, tak nevim.... 😠 asi ho znasilnim dneska 😀

lussinka88
5. kvě 2016

@rejni myslíš? on mi říkal at to zkusime za 24hodin.... tak nevím no.... 🙂 tys to prubla ještě ten den kdy byl pregnyl?

jitule007
5. kvě 2016

@lussinka88 Testik nic...jako sla trosku videt ta druha carka, ale byl negativni...uz na to kaslu...akorat me to stresuje. No tak parada ze si tam tak hezky narostl, tak at je z nej poradny mimco 🙂 doufam ze mi tam taky folik roste, uz se zitra k dr tesim, tak doufam ze nebudu zklamana jak posledne. Jasny, znasilnit dneska 🙂 Ja se na toho svyho taky chystam 🙂

rejni
5. kvě 2016

@jitule007 jojo tak to bylo u těch starších ročníků.. Bude to věkem ale taky i teď tím životním stylem..co jíme a ta antikoncepce asi taky nepřidala..i když moje sestra jí nikdy neužívala a dočkala se prcka po 15letech snažení..Tak si říkám nešil, ten rok a cosi je zatím hoodne v pohodě proti ní.. To máš krátké cykly..nevadí to? Neříkal nic Dr? Tak to už tam bude zítra krásný folik 🙂 Já jsem s velkou pravděpodobností 1DPO.. V úterý ráno pregnyl a ovu asi v noci nebo ráno ve středu..snad byla 😀

jitule007
5. kvě 2016

@rejni presne, zivotni styl a ta antikoncepce nam nepridava...teda 15 let? To je tedy hooodne dlouha doba. No nic mi na ty cykly nerekl...ale zitra se ho na to pozeptam. joo, dyt ja jsem to vlastne cetla 🙂 tak tak ted jen cekat jestli z toho bude mrnous vid? 🙂 a jak ste se snazili?hned ten den pregnylu?nebo den potom? To je hrozny ze mame jen par dnu v mesici na to otehotnet....vzdycky si rikam, ze sme se snazili asi nak blbe a malo nebo ja uz nevim...

rejni
5. kvě 2016

@lussinka88
@jitule007 Holky, minuls cyklus s pregnylem byl folik ráno v 7, 22mm,pichnuty pregnyl a Dr říkal ovulace bude v noci nebo zítra ráno, dopo.. Tak jsme se snažili večer a na druhý den odpoledne.. Teď jsem byla v pondělí folik ráno 19mm,pregnyl pichnuty až v úterý ráno, to mohl být folik 21mm..a snažili jsme se až na druhý den ve 12 dopo..takze za 28hodin.. Myslela jsem, že ještě pojistime dnes večer..ale není nějak nálada chlap unavený..tak nic..nebudu to hrotit.. Snad to bylo ve správný čas 🙂 a Joo myslím na to, stačilo to? A tak 😀 radši bych to jistila dvakrát denně 😀

lussinka88
6. kvě 2016

@jitule007 drzim dneska palecky at je tam minimalne jeden krasnej folik 🙂 pak napis jak jsi dopadla!

@rejni tak si rikam jestli se nam nesrovnavaj cykly, nakonec bude mit cela skupinka ovulace nastejne 😃... Nebooo ten kotryhel fakt zabral nad ocekavani 😉 Jinak vcera mise s krycim nazvem "miminko" splnena 😃... Hodila jsem pod zadek polstar a jeste k tomu nohy nahoru 😀... Kdyz to pritel videl tak se malem udusil smichem 😃... Zkusime to zase az vecer, neni kdy jindy ☹ snad to bude stacit... Takze to budem mit jako vy cca po 28hodinach po pregnylu

rejni
6. kvě 2016

@lussinka88 No máme to docela blízko 😀 Tak už je zaděláno 😀 👍 no co no, zkusit se může všechno..nožky nahoru 😀 Mě chlap říká sám, lež ještě a nohy nahoru 😀 no tak my jen jednou se snažili ale snad je naděje! Jen aby MS nepřišla zase brzo..

@jitule007 Taky držím palce 🙂

lussinka88
6. kvě 2016

@rejni nadeje je velika, vic jsme pro to udelat nemohly!! A navic je dost velka pravdepodobnost ze MS uz ti neprijde, takze nad tim nepremyslej 🙂 citim ze tentokrat to vyjde! Tak doufam, ze me instikt neklame. Jinak se mi dneska nejak toci hlava, tak radsi cely den sedim 😃... To si uziju az budu doopravdy tehotna 😃

jitule007
6. kvě 2016

@lussinka88
@rejni
Holkyy moc dekuji za drzeni palecku;) tak mi tam rostou dva folici,jupiiii;) zatim 14mm,pry na 10 dc dobry;) ale pregnyl mi pichat nebude,ze pry az kdyz se do tri mesicu nezadari bez nej...a ovu rikal tak odhadem za 4 dny...myslite ze to tak vychazi?

rejni
6. kvě 2016

@lussinka88 Hlavně, že máš folik na té správné straně! 🙂 MS už nedojde!! Budu tomu věřit taky 🙂 Já měla v práci včera nějaké návaly a to už tenhle měsíc bez clostíku.. Laduju se ananasem 😀

@jitule007 Tak to je hezká velikost na 10DC 🙂 folik roste 1-2mm za den.. Od těch 20mm praskají..kdy přesně snad nevi ani Dr protože každá to může mít jinak.. Některé praskne když má 20mm některé při 25mm. Mě to Dr počítal asi kolem těch 25.. Takže za 4 dny by mohl být těch 20-22mm.Tak bych klidně dva dny ještě šetřila mršky a pak 3 den a třeba 4.. 🙂

lussinka88
6. kvě 2016

@jitule007 tak vidis!! 🙂 to je skvely mas 2x vyssi sanci 🙂

@rejni ja ode dneska taky musim zacit jist ananas. A ty grepy mam jist taky? 😃 Mam jich jeste dost. Dneska jedem zase k tchyni tak doufam, ze mi ostatni ten ananas nezbasti... Mozna koupim i ten bromelain

rejni
6. kvě 2016

@lussinka88 vitamín C je taky dobrý 😀 segre ho doporučoval gynekolog po dvou potratech..když začala zase špinit.. A zrovna grepy jedla.. 🙂 určitě si dej když ještě máš 🙂 a ten bromelin taky nic nezkazis aspoň budeš zobat delší dobu 🙂

lussinka88
6. kvě 2016

@rejni ten ted piju v sumaku pac jsem nekde nastydla a chrchlam... 🙂 diky za tip.. Ted uz jen cekat 🙂 musim rict ze takhle rychle jsem to neplanovala a je to docela fajn.... Porad si rikam jestli vydrzim alespon tech 12dni. Kdy chces testovat ty?

jitule007
6. kvě 2016

@rejni
@lussinka88
No mam holky radost 🙂 jen me trochu zklamal stim pregnylem...ale chce jeste pockat...a taky na vysledky spermiogramu...tam pujde pritel snad pristi mesic. Vy mate spermio v pohode? Vcera jsem usla, tak sme se netulili...tak to vidim tak dneska, nedeli rano a pondeli vecer...snad to bude stacit 🙂 Vy uz mate urco zadelano, tak se muzete tesit na // carky 🙂 my se musime jeste posnazit. Ja uz tak mooc chci at to vyjde, uz mam vybrany nadherny kocarek 🙂

lussinka88
6. kvě 2016

@jitule007 i bez pregnylu to prej jde 😉 hlavne ze tam mas foliky. my mame spermio dobry, mam proste doma nadsamce 😀 chichi 🙂) jakej kocarek mas vybranej? Ja mam taky jeden vysnenej, ale nevim jestli by doma prosel :-/

jitule007
6. kvě 2016

@lussinka88 no snad jooo;) moc doufam;) kez by to klaplo a nemusela jsem ho tam posilat....ja mam vybrany joolz kocarek;) vic se mi libi asi joolz day...ale vim ze poridim geo...pac mame malou prdolu jorksirku,ktera bude vsude snama a ten geo ma supr spodni kosik;) jaky mas vybrany ty?;)

lussinka88
6. kvě 2016

@jitule007 musim si ho vygooglit... Ja od ty doby co chci bugaboo ( cameleon nebo buffalo nejlepe oba 😃😃) nekoukam po jinejch 🙂 ja bych chtela nejakej co je lehkej, je na polni cesty, i do mesta. My sice bydlime v Praze ale na vikendy jezdime vzdy pryc (sumava, vysocina, apod), takze musi byt multifukni - proste bugaboo no. Ale je dost drahej a jediny minus co ma a to si myslim, ze neprojde pres pritele je ze nema polohovaci zada - zr si nelehne.

lussinka88
6. kvě 2016

@jitule007 jinak ja mam malinkyho kavalira a prave ten buffalo ma skvelej kos na 10kg 😃. Jako stacil by mi x-lander move ale kdyz uz to bude to "vymodleny" dite....

rejni
6. kvě 2016

@lussinka88 Já budu testovat..pokud mi to mrcha nepřekáží 😀 dřív jak 12DPO ne.. Po pregnylu jsem měla 9 DPO krásného ducha a 12dpo tam byl minipidi,asi bych ho neviděla kdybych ho neprilozila k tomu z 9dpo. Jsem zvědavá jak to dopadne ale kolikrát mám spíš strach jak se blíží testování..tak je aspoň pořád naděje.. Ale co, teď to vyjde!!! 😀

rejni
6. kvě 2016

@jitule007 Neboj i bez pregnylu je velká šance.. Taky jsem měla dva cykly bez.. A asi hlavně kvůli té cyste kdy ten folik fakt neprasknul už dal pregnyl.. My máme spermio taky dobré.. Chlap pochyboval ale pak měl nos nahoru.. 90mil/ml..průměr je 60-80.. Po 5ti denní abstinenci.. A teď před snažením jsme měli taky pauzu 5 dní.. Tak se dušoval čím mě obdařil jo😀 🙈 no hlavně aby mrškam nestalo nic v cestě..

jitule007
6. kvě 2016

@lussinka88 ja taky koukala na bugaboo,ale joolz je pry mnohem lehci a lepe se ovlada i jednou rukou;) a taky jsou celkem dost drahy,ale jak rikas...vymodleny deti budem mit,tak proc si nedoprat krasnej kocarek,kdyz na nej cekame tak dlouho;) ta moje psi prdola ma 1,6 kg,tak mi ten kosik ani neprosedi;) tak koukam ze taky pocitas,ze bude vsude svami;) jeee,uz aby to bylo;)

jitule007
6. kvě 2016

@rejni tak to je parada,tak to ted urco vyjde,kdyz te tak obdaril;) ja si rikam,ze kdyz sou tam dva a minule zadny,ze by to taky mohlo klapnout;) jen mi rikal ze mam sliznici 6 mm,k tomu se teda nijak nevyjdaril,ale prijde mi to malo...

rejni
6. kvě 2016

@jitule007 no on taky obdaroval dřív..😀 ale pořád nic 😞🙈 taky si říkám, že teď bez clostíku a ovu 14DC! což poprvé tak brzo..tak by to teda mohlo vyjít! 😊 mě nikdy Dr neřekl jakou mám sliznici.. I s 6mm jsem četla, že to vyšlo.. Třeba ještě pořád roste do ovu? Co? S tím zkušenost nemám no..

jitule007
6. kvě 2016

@rejni chi, tak ja jsem zvedava jak me obdaruje dnes 🙂 kdyz to vcera nevyslo...Ja byla minule u dr vic jak 10 DC...myslim ze 13 DC a mela jsem ji 7mm a to rikal ze to ujde...tak snad roste 🙂 prolivam se kontryhelem jak diva, tak by sakrys mela 🙂

lussinka88
6. kvě 2016

@jitule007
@rejni holky a myslite ze je vajicko dozraly kdyz budu mit ovu 10DC? Vzdycky jsem ji mela kolem 16DC, minule s clostikem 14DC a ted 10DC.... ☹ mam zas nejakou depkoidni naladu. dneska jsme u tchyne a je tu i tehotna kamoska ☹ ja to asi proste nezvladam... :-/

lussinka88
6. kvě 2016

@jitule007 ja koukala ze cameleon ma neco malo pre 9kilo... Kolik vazi ten joozl?

jitule007
6. kvě 2016

@lussinka88 Ja myslim ze ju...podle me to delaji ty hormony, ze rostou a zdraji rychleji...Ja minuly mesic nic a ted rovnou dva...takze je to asi celkem drijak 🙂 No to verim, me depta kazda zminka o nekom ze je tehotny....tenhle tyden sem se dozvedela o dvou tehotenstvich a zname se narodilo mimco...ne ze bych jim to neprala, ale vnitrne me strasne mrzi ze ja porad nic.... Ty s tou vahou je to asi podle typu toho joolz...koukala jsem ted na google a u nektereho pisou 11, nekde 10, nekde 12 kg...tak ja nevim...asi lehci neni...ale jsem na fb ve skupince joolz manie a tam ty maminy pisou, ze se jim po zkusenostech s bugaboo mnohem lip ovlada joolz...

lussinka88
6. kvě 2016

@jitule007 my dneska jeste byli u znamych, pritel si tam hrat s jejich detma pak tu nejmladsi houpal - vypadal stastne. v tu chvili jsem si uvedomila ze opravdu moc chce deti ikdyz se o tom moc casto nebavi. A ja jsem od ty doby spatna, ze mu ty deti nemuzu dat. Pak se me pta proc jsem smutna a ja nevim co rict...

rejni
6. kvě 2016

@jitule007 Takže ještě roste do ovu že? Tam snad ještě něco naroste 🙂 jj kontryhel je dobrý na ni 🙂 Tak snad se mužík předved 😀

@lussinka88 narostly je, to je hlavní takže myslím, že vůbec nevadí jestli 10DC nebo 15..hlavní je že vyrostl a praskne.. A určitě! Mě to taky sem tam veme.. Mrzí to, že stále nic..to zklamání z toho snažení a z těch velkých nadějí.. Ať už to vyjde! Nebojte holky, dočkáme se! 🙂

Strana