icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

jitule007
7. kvě 2016

@lussinka88 takove navstevy jsou pro me taky takove,takze te uplne chapu...pritel taky moc o detech nemluvi,ale vim ze uz taky chce moc...je to boj...musime ho ale vyhrat;)

jitule007
7. kvě 2016

@rejni ja myslim te roste,moc v to doufam;) tak hlasim ze se muzik predvedl😁 dneska mu dam pokoj a zitra rano hups na nej🙂

lussinka88
7. kvě 2016

@rejni ten muj to proste nechape... Rika ze problem je v tom ze to porad resim. 😤 Vzdycky kdyz to rekne, tak mu mam mu chut zakroutit krkem. 😀 s nim se o tomhle neda vubec bavit mozna v tom je ten problem... Kazdopadne verim ze se zadarilo. 🙂 jinak ja i potom maliniku ten lepkavej hlen nemela... :-/

jitule007
7. kvě 2016

@lussinka88 ja sem se rozhodla,ze uz o tom budu doma min mluvit...treba je to taky stresuje,jen to nedavaji tak moc najevo jako my...a mam pocit ze je ted doma vetsi klid a tuleni je mnohem hezci,kdyz oba nemyslime jen na delani deti...ja teda jo,ale pritel az tak ne,jak o tom porad nemluvim;)

rejni
7. kvě 2016

@lussinka88 Já se snažím o tom mluvit míň ale když mi chlap řekne místo pojď se pomilovat..tak pojďme dělat děti 😀 🙈 tak mě to fakt štve 😀 vše naplánované..achjo.. No ale teď už tomu nejde nechat jen tak volný průběh, bychom se nemuseli dočkat vůbec.. Jj a když už jsem to u posledního bílého TT nedala a bulela tak mi chlap řekl ať si to tak neberu, že jinak se nám to nepodaří nikdy.. Fajn co 😀 holky já dnes měla tlaky na vaječníkach..doufam, že se mrcha nechystá!

rejni
7. kvě 2016

@jitule007 Tak mužík se činil 😀 ještě zítra jo v plánu? A v pondělí taky? Uvidíš možná že ovu poznáš.. Já měla první cyklus s clostíkem takové tlaky na pravém podbříšku jakby na pánevní kosti a dokonce až pár dní po..Takže si myslím, že mě bolí až po ovu..

lussinka88
8. kvě 2016

@rejni ja mam taky nejaky tlaky. Uplne jsem si rikala jestli to neni slepak ale asi pracuje vajecnik. Jsem zvedava, snazili jsme se jen ve ctvrtek a patek... Bohuzel vcera nebyl necas a nebyli jsme sami.... ☹

rejni
8. kvě 2016

@lussinka88 Ten čtvrtek s pátkem stačí coo 😊 určitě! My dokonce jen jednou těch 28 h po pregnylu.. Já už nemám sílu to víc hrotit..ve správný čas to bylo nebo mršky ještě počkaly a pokud už teď to nevyjde tak je chyba jinde než v ovu.. Já měla poprvé jen s clostíkem větší bolesti..teď už po ovu skoro ne.. Dnes zatím podbříšek necítím..nasadila jsem ještě B-komplex s Cečkem.. Když nebudu těhu tak budu aspoň zdravá 😀 no mě ten smích přejde až na testu bude bílo nebo mrcha dorazí.. Ale zatím budem doufat!! Naděje je! 😊

lussinka88
8. kvě 2016

@rejni presne... my vcera byli kamosce na svatbe kousek od Mikulova, tak jsme se tam poradne picli moravskym vinem... 😀 takze jestli vino zanira, to vam kdyztak potvrdim za 14dni 🙂)

jitule007
9. kvě 2016

@rejni Ahoja, tak nedele neklapla...coz teda asi vůbec neva, pac mi to nedalo a udelala sem si ovu test a nic...tak snad dneska 🙂 ale je mi naky divny, ze ty testy nak nesili :( doufam ze dneska uz tam něco uvidim. Zavidim ze uz mate po 🙂 uz me to cekani na ovu prestava bavit 🙂

lussinka88
9. kvě 2016

@jitule007 neboj ono z niceho nic to vyleti 🙂

jitule007
9. kvě 2016

@lussinka88 No snad juu 🙂 ja prave podle doktora bych ji mela mit nejdriv zítra...no neda mi to a zas testu...ale pristi mesic na to kaslu 🙂 Kez by nebylo třeba ale...1.cervna mame vyroci 10 let...tak by to byl ten nejhezci darek 🙂 A jak vam je holky? Nake brzke tehu příznaky? 🙂

rejni
9. kvě 2016

@jitule007 Ahoj 🙂 jj to nevadí.. I ob den stačí 🙂 a dneska bych snažení určitě dala i když test nic neukazuje.. Ono fakt jestli se testuje jeden den a druhý za 24h tak se to nemusí chytnout.. A trochu silnější čárka byla od jiných testu? Příznaky? Asi žádné, to by bylo brzo takže žádné nehledám 😀 jsem 4 nebo 5 DPO.. Jen cítím tlaky v podbříšku..trochu mám obavy aby to nebylo na mrchu..

jitule007
9. kvě 2016

@rejni JJ, dneska musíme 🙂 Nechci to prosvihnout, když mam dva foliky 🙂 ona tam jako carka je, ale strasne slaba....takze test negativni. Tak to by bylo ještě na mrchu moc brzy ne? To by mohl byt zavrtavani mimiska spis 🙂

rejni
9. kvě 2016

@lussinka88 Vinecko jo 👍 Tak to je zaděláno 😀

rejni
9. kvě 2016

@jitule007 Určitě dneska jj..a mršky počkají kdyby byla ovu o něco později, třeba až zítra 🙂 no právě, že to jsem si dělala naděje minulý cyklus..8 dní po pregnylu špinění trochu i krev..a já mám MS docela slabou..tak jsem netušila je to ona tak brzo není..trvalo to 4 dny..k tomu pak TT negativní a už mi to bylo jasné, že to byla mrcha..proč tak brzo ani Dr neřekl.. Kdo ví jestli ten pregnyl třeba nestimuluje i sliznici a ta když už je hodně vysoká, tam už se neudrží.. No kéž by to teď bylo jiné jak minulý cyklus..zitra bude 8 dní po pregnylu.. Takže jsem měla minule cyklus dlouhý jen 24 dní..

maslicko
autor
9. kvě 2016

čauky holky, mám dotaz tak nějak na všechny co berete clostík, utroš apodobně..... nabraly jste něco?? přijde mi, že od té doby co beru Clostík začla sem nabírat, žádná hrůza, ale cítím to na kalhotech a tak nějak se necítím ve své kůži, chodím 2-3 týdně běhat, v jídle se hlídám a stejně...vím, že za to miminko to stojí ale štve mě to....Jsem jediná?

jitule007
9. kvě 2016

@rejni Tak to jsi ho mela taky kratky...pry by ho ale ten Clostik mel srovnat, rikal dr...pac sem mu rikala ze mam ty cykly tak 25 dni...no ale tezko rict jestli to ten pregnyl zas pak nejak nenarusi...tak snad tentokrát neprijde 🙂

jitule007
9. kvě 2016

@maslicko ahoja...ja uz zacla pribirat tak pomalu předtím...myslim ze to je i vysazenim antikoncepce a vsema tema vitaminama 🙂 ale nemam pocit ze bych po Clostiku ted nejak nabrala.

lussinka88
9. kvě 2016

@maslicko ja jsem minuly mesic taky pribrala asi 3kila. Hned po vysazeni hormonu jsem zas byla normalni - citila jsem se predtim takova "rozkydla". Myslim ze ty hormony zavodnujou, pac mi prijde ze mam otekly oblicej

rejni
9. kvě 2016

@jitule007 Ale vždycky jsem měla cyklus přes 30..nikdy tak krátký ani jen s clostíkem, tam jsem čekala 36dni a u cysty jsem musela na vyvolání..Jedině, že by se ovulace s pregnylem fakt nahodila a mám tak krátkou LF.. Ale to už jsou scénáře 🙈 snad nedorazí!

jitule007
9. kvě 2016

@rejni Třeba ti to ten hormonovy koktejl jen rozhodil...ale tak ted uz mas stopro zadelano, za par dni // carky, tak uz je jedno jestli je LF kratka nebo dlouha 🙂 Me zacalo docelo bolet v podbrisku, tak uz se mozna ovu chysta....

jitule007
9. kvě 2016

Tak jsem si ted udelala ovu test holky...davam fotku..co myslite?znasilnim ho dneska v noci?🙂podbrisek boli dost..i mam takovej celej bolavej spodek...tak si myslim ze by mohla byt ovu co nevidet;)

janule1987jk
9. kvě 2016

@jitule007 urcko jdi do toho dnes a pak i radsi zitra 😉

rejni
9. kvě 2016

@jitule007 Clostik jsem teď neměla tak třeba to tělo snese líp 🙂 vyhlídky jsou lepší 🙂 Druhé čárka už je plnější že? Není úplně pozitivní ale už je to znamení 🙂 dnes a kdyby i zítra.. 🙂 držím palce ✊

jitule007
9. kvě 2016

@rejni dekujii...jdem do toho naplno dneska;) je uz hezky videt,rekla bych ze je skoro stejna...podle bolesti bych tipla ovu na noc...

jitule007
9. kvě 2016

@rejni jo a cpem se ananasem uz ted projistotu oba 🙂

rejni
9. kvě 2016

@jitule007 Ať se zadaří 🙂 tak to je dobře..pro zichr radši oba 😀 já už celý ananas dojela..snad to stačí 🙂

jitule007
10. kvě 2016

Holky tak doufam ze mame taky zadelano na mimiska jako vy 🙂 dneska uz zadny pichani, bolesti...jen citlivej podbřišek...tak doufam ze ovu probehla v noci 🙂

rejni
10. kvě 2016

@jitule007 Tak zaděláno 😀 ✊ tak asi byla ovu fakt v noci pokud už teď necítíš 🙂 Já první cyklus cítila ještě pár dní po..teda po co určil Dr.. Teď jsem cítila jen v ten den večer a ráno už nic 🙂 přeji moc štěstí..brzo budou // 🙂

Strana