icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

jitule007
11. kvě 2016

@rejni dekuji 🙂 nakonec jsem ještě během dne citila trosku tlaky ale jen trochu, tak snad byla v noci 🙂 Ja taky moooc drzim palecky 🙂

makkkynka
11. kvě 2016

Tak já asi nic děvčata. Tři dny mě bolí bradavky a mám tlaky v podbřišku jako by měla přijít mrcha. Tak snad další cyklus ☹(((

janule1987jk
11. kvě 2016

Holky mam dotaz, rekl Vam nekdy gynekolog, ze po Pregnylu je sice ovulace do 36 hodin, ale trva jen 6 hodin? To je silene 😃😃

jitule007
11. kvě 2016

@janule1987jk Jenom po pregnylu nebo obecne? 🙂

janule1987jk
11. kvě 2016

@jitule007 jenom po pregnylu, jinak je tech 12-24 hod

rejni
11. kvě 2016

@janule1987jk Faaakt 😲 to mi Dr neřekl ani jsem nikdy nic takového nečetla.. Že by po tom pregnylu žil folik jen 6 hodin? A čím to? Tak jestli jsme se trefili tak to bude zázrak 😩

janule1987jk
11. kvě 2016

@rejni taky mi to prislo malo 😡tak se zkuste holky taky zeptat, at mame vice nazoru.

rejni
11. kvě 2016

@makkkynka a který DC jsi? A nemůže to být i třeba příznak těhu? Taky cítím dnes píchání jednou nalevo pak napravo..před 2-3mi dny jsem měla ještě takové tlaky..ale prsa nic..

rejni
11. kvě 2016

@janule1987jk Nechce se mi tomu věřit.. Já teď se svým Dr asi mluvit nebudu, příští týden jdu k jinému Dr..tak uvidím jak moc bude on mluvený, prý moc není 😀

makkkynka
12. kvě 2016

@rejni Dnes jsem 25DC a dneska podbřišek nic, ale bradavky citlivý furt. TT negativní. Ale vím, že na test je ještě brzo. Co myslíš? Naděje umírá poslední viď?

jitule007
12. kvě 2016

@makkkynka Jasanek, nadeje umira poslední .-) drzim palce at klapne! Ja teda po clostiku mam citlive bradavky porad...snad od prvního prasku 🙂

makkkynka
12. kvě 2016

@jitule007 Tak to já naštěstí ne. Je to otrava 🙂 Děkuji. Já Vám všem taky držím pěsti 🙂

rejni
12. kvě 2016

@makkkynka Já jsem 22DC ale už 8 DPO.. Dnes necítím ani podbříšek, nic, fit 😀 Tak už si říkám..tak nic ☹ ale jak není mrcha naděje je pořád..i když je TT negativní..některé se ukáže až po zpožděne MS.. Tak neztracej naději! Já zkusím test asi v neděli..to budu 11dpo..

makkkynka
12. kvě 2016

@rejni Já bych měla být 10 DPO. Tak uvidíme. Moc bych si // přála, ale to každá z nás 🙂 Zkusím test zítra.

lussinka88
12. kvě 2016

Ahoj holky poslušně hlásím, že jsem na nemocenské.... Se zánětem průdušek 😀 jsem týden po pregnylu, příznaky žádný ani prsa mě nebolí. takže asi nic... Asi z toho čekání začnu vyšívat 🙂

martinkamoj
12. kvě 2016

@lussinka88 já sem říkala, že háčkovat 😀

rejni
12. kvě 2016

@makkkynka Držím palce ✊ dej vědět.. A tys měla teď jen clostik nebo i s pregnylem? 🙂

rejni
12. kvě 2016

@lussinka88 😀.. Tak ať jsi brzo fit.. Aspoň si odpočineš doma 🙂

makkkynka
12. kvě 2016

@rejni jen Clostik 1x1 a pokud se to nepovedlo tak zas clostik1x1 a už mám k tomu i Pregnyl kdyby náhodou 🙂 Zejtra pátek 13týho tak udělám TT a doufám, že nepřijde mrcha. Budu referovat 🙂

rejni
12. kvě 2016

@makkkynka Já 2 cykly jen s clostíkem, pak clostik a pregnyl a teď bez clostíku jen s pregnylem.. Jestli už to teď nevyjde 🙈 Moc štěstí při té zítřejší 13 🙂

lussinka88
13. kvě 2016

@makkkynka tak jak? 🙂

jitule007
13. kvě 2016

Ahojte holky, tak jak? Nake novinky? Kdy budete testovat? 🙂

rejni
13. kvě 2016

@jitule007 Já planuju v neděli..Budu 11 DPO.. Možná brzo ale pak zase dva dny pracuju..zkusím to 🙂 kdy ty?

jitule007
13. kvě 2016

@rejni ty se mas;) ja az tak nejdriv tu dalsi nedeli;) tak moc drzim palce a doufam ze budes mit povzbudivou zpravu;)

rejni
13. kvě 2016

@jitule007 Děkuji 🙂 Možná, že bude ještě brzo.. A žáden příznak.. :-/ Ty až za týden? Který DPO jsi? Budu držet palce, to musí vyjít 🙂

jitule007
14. kvě 2016

@rejni To nevadi, ze neni zadny priznak...i tak to muze klapnout 🙂 Ja jsem 5 - 6 DPO. Me teda picha v podbrisku a tak celkove mi pne bricho, a mam i takovy bílý vytok....ale je mi jasny, ze to nejsou zadny tehu priznaky....spis to pricitam vse Clostilu, ze jsem ho brala prvne. Ale vis co? Moje mala jorksirka se semnou extremne zacla mazlit a pusinkovat 🙂 Mazliva byla vzdycky, ale ted je to extrem 🙂 ale na druhou stranu semnou uz dva dny nespi v posteli, ale spi v pelisku, coz se nikdy nestalo....tak kdyz nevyjde mimi, tak mam aspon vic mazlive chlupate miminko 🙂

rejni
14. kvě 2016

@jitule007 Mě taky popíchává..ale výtok nic..no uvidíme uvidíme 😀 jsem s tím srovnává, že to vemu líp jak minulý cyklus kdyby nic a ve středu CAR ve FM.. Se segrou taky nechtěl spát pejsek když byla těhu ale jak už měla bříško větší.. Spala jen v nohách.. 🙂

jitule007
14. kvě 2016

@rejni tak to je parada,kdyby to nahodou nevyslo,tak to vyjde v caru;) to uz je jasny;) to za chvili budes mit mimi bud tak nebo tak;)

rejni
14. kvě 2016

@jitule007 Zatím nemám myšlenky na umělé.. Ale ten Dr už tam může zjistit průchodnost a taky zda najde v děloze spermie na druhý den po styku.. No zase to půjde dál 🙂 jen nevím kdy mrchu čekat..teď poslední měsíce s clostíkem 36DC,45 a minule 24.. Jestli má mrcha přijít doufám, že až po strede.. 🙂 Takže čekáš s testováním na ten 12-13dpo jj?

jitule007
14. kvě 2016

@rejni jasny,aspon se pripadne zas zacne neco dit;) ale doufam ze ti to klapne a nebude treba;) jj,chtela bych to vydrzet...tak uvidim;)

Strana