Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
@kajunka01 Já už dávno BT měřit přestala..ale teplota mi šla dolů i 2-3 dny před MS.. O hodinu později může taky ukázat o něco víc.. Asi nezbývá než čekat.. Já si taky vždycky říkala takové zpoždění jsem nezažila nebo tak brzo MS mi ještě nepřišla..ale to tělo si někdy hraje..vlivem clostíku a pregnylu jsem zažila takové cykly jako ještě nikdy..ale stále nic. Držím palce ať se // objeví později 🙂
Tak zatím nic. TT negativní. Uvidíme pozítří. To budu 28DC.
Holky míváte taky při utrogestanu chute? Uz minulý cyklus jsem pozorovala ze mám zvýšený apetit, ale dneska to vygradovalo úplně 😀 ne že se budete smát 😀, ale udělala jsem si 4 palačinky s tvarohem a borůvkama a zachvili jsem snedla docela velkej kus slaniny. Já jsem snad nikdy nic takovýho nezažila. Zachvíli budu obrovská, ale je to silnější než já ☹
@lussinka88 Tak já utrogestan nemám.. Ale včera jsem měla takové chutě, že jsem jedla chipsy a prokládalo to oříšky v čokoládě 😀 dřív v práci jsem snědla čokoládu a půl balení hroznového cukru 😀 no chutě na sladké mívám před MS 🙈
@rejni taky jsem to občas mívala před MS, ale Ted jsem 8DPO, takže do MS daleko. 😀
U nás 11 DPO bílo ☹ asi taky pojedem od znova..
@kajunka01 určitě budeš brát 3-7DC 1 ráno a 1 večer.. Když jsi ho měla už minulý měsíc tak ti jen zvýšila dávku, nebo zjistila že to třeba nedozrává jak by mělo... Já brala jednou i 3 tablety.. ale nesmíš je sníst najednou prostě jedna ráno a jedna večer a stejný den dávkování jako minule.. 🙂
@kajunka01 většinou se od 3 DC dává když jsou cykly kratší.. Určite tím nic nezkazis jestli od 3 DC nebo 5 DC.. A pokud už jsi poprvé brala od 3 tak i teď..jen 1-0-1.. Po po 1 tbl folici nerostli? Většinou se zvyšuje na 1-0-1 pokud moc nerostli.. Ale každý Dr jinak.. Začne 1 tbl a další cyklus už dá 2.. Nic fakt nezkazis od 3DC-7DC 1-0-1.. 🙂
@rejni 11DPO je jeste brzo. Zkus to spis za dva dny. Ja budu testovat az ve stredu, ale nic necitim, takze asi nic...
@lussinka88 Já si říkám, že některé mají už třeba duchy 🙈 může být brzo tj.. Taky nic moc necítím..píchání..klasika i před MS..Tak buď zkusím v úterý nebo středu 🙂
@rejni nekdy si rikam co delam spatne ze se nedari. Urcite na to myslim min nez kdy jindy... A stejne to neprichazi. Jak to ty lidi delaj? Kdy jdes do CAR? Jestli ve stredu nic na testu nebude, tak uz to taky predam vyssi moci. 😀
@lussinka88 Tak stejně.. Myslíš nemyslíš.. Zatím to nejde..prostě příjde trn správný čas! 🙂 ve středu jdu do CAR.. Je to taková pobočka spíš, Dr spolupracuje s gyncetrem v Ostravě..
@lussinka88 Taky drzim ve stredu palce 🙂 Ja az o vikendu...chtěla bych vydrzet do nedele...no uvidim jak na tom budu v sobotu....
Holky u me je tento mesic něco jinak....uz tri dny me poboliva podbrisek a picha ...v sobotu to bylo nejhorsi, to jsem sla radeji spat, at to zaspim. A porad mam husty bily vytok...mela ste to taky nektera po prvním mesici brani Clostilu?
@jitule007 ja jsem mela neco podobnyho minuly mesic. Dokonce jsem byla u doktora jestli nemam zanet a nic tam nebylo. Je to prej hormonama 😉 tak uvidis..
@lussinka88 Ja si myslim, ze je to prave tema hormonama :/
@makkkynka neco tam je! 🙂 ale jestli je to mamatest tak ten dela falesnaky....

Ahoj moc Vás prosím poraďte mi,dnes jsem měla dostat MS.Ovulace byla 2.5 a duphaston jsem dobrala ve ctvrtek a vzdy jsem to dostala do dvou dnu. Včera a dnes jsem bohužel měřila teplotu o hodinu dřív a měla jsem 36,7 a nevím co to znamená.Myslela jsem že přijde ms ale ta mi chodí vždy při 36,4
a níže.Test negativní ,z dálky jsem něco viděla ale to jsem měla asi vidiny protože můj chlap nic neviděl.Prsa mě bolí už od pár dnů po ovulaci tak nevím. Co myslíte podle grafu?? už jsem zoufalá akorát se vše prodlouží :/