Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
@makkkynka tak to moc gratulujuuuuuu!!!! 🙂)
Děkuji. Snad to dopadne dobře. Bojím bojím. Zítra testuju hned ráno. Snad bude silnější.
holky ja jsem neponaucitelna, 10DPO a ani fň.... 😀 přemýšlím, že si dám měsíc dva od snažení, hormonů a nervů pohov... nebo zkusim jeste ten třetí cyklus s IUI..... jsem fakt nalomena to vzdat. Pritel tvrdi, ze problem je jen v my hlave, já nevím - nevěřím, že by to byl jen psychickej blok... a kdyz jsem tak nad tim premyslela, tak jsem proste na to vsechno sama - přijde mi, že přítel mě moc nechápe a není mi takovou podporou jakou bych si představovala.... a za poslednich půl roku jsem si "neužila" protože jsem pořád něco musela počítat, plánovat nebo tak něco....
@lussinka88 Ještě výdrž. Já měla taky fň. A teď ducha. Naděje umírá poslední. A já bych ještě šla do třetice.
@lussinka88 jak bych četla o sobě 😀 U mě taky ani fň..nejsi sama..zkusím ještě ve středu ale to už jen proto, že jdu do toho CARu.. Už tomu nevěřím, že by tam něco bylo..taky mám sto chutí to vzdát..mě už to normálně nebaví 😀 snažit se, doufat a zase nic.. Aspoň ten můj chlap to bere normálně, spíš o tom nemluví radši..ale mě už taky pěkně štve, že ten náš milostný život je tak plánovaný! Nevěřím, že je to v hlavě..kdyz jiné plánuji, testují a vyjde to..třeba po roce..a taky na to určitě musely myslet.. No fakt nejlíp vypnout a nechtít..ale jak!
Holky, držím pěsti všem a doufám, že už taky budeme moc brzy začít... chjo...
@rejni ten muj to taky bere normalne - teda nebavi se o tom.... ale vzdycky kdyz jsem smutna tak se pta co se deje a kdyz mu vyleju srdce, tak zacne moralizovat, poucovat a tak... a to mam chut ho prohodit oknem, kor kdyz nejednou rekl, ze pokud bych na to nemyslela, tak uz bych davno byla tehotna a ze pokud na to budu myslet tak mi nepomuze ani sto doktoru - to jsem fakt mela chut ho vzit panvickou po hlave... 😀 taky nechapu ty lidi co planujou, testujou a vyjde jim to maximalne napodruhy. takovych mam kolem sebe hafo... Jinak kdybych vedela ze to takhle funguje, tak jsem nikdy nebrala antikoncepci 😀 clovek kdyz na to mysli ji ani nepotrebuje 😀
@makkkynka díky moc za podporu... ještě uvidím. Budu muset za měsíc/za dva stejně vysadit medrol, tak nevím jestli tu pauzu nehodim po tomhle cyklu. test teda jeste zkusim ve stredu... a zkusim se dostat do toho CARu....
Tak zitra v 9hodin jdu do CARu si domluvit IUI. davam tomu posledni mesic!!! 😎 😀
@lussinka88 Moc často to můj chlap neříká ale minule když už jsem to nedala a spustila mi říká neber si to tak nebo to dítě nebudem mít nikdy.. 😮.. 😀 🙈 tak mě to zamrzelo co řekl ale nic jsem mu na to neřekla a už jsem to i vypustila.. No já potřebovala upustit no 😀 takže chápu jaké to je.. Oni to holt tak neprozivaji a když už to začnem rozebírat berou to že už se v tom moc pitvame.. Správně ještě jedna šance s IUI 🙂 supr.. Šance je pořád..může vyjít zrovna tenhle 🙂 Já zítra ten CAR v 11 a mrcha ještě nikde, tuuk tuuuk 😀
@rejni já mam pocit ze to dostanu zachvili.... porad mam takovej divnej pocit v podbrisku. tak doufam, ze do rana ta mrcha nedorazi.
@rejni dáme si zitra vedet! 🙂
@lussinka88 Naděje umírá poslední. Taky jsem tu hlásila, že nic, že potvora dorazí a zatím nic 🙂 A duch na testu 🙂
@lussinka88 Mám stejný pocit.. Už druhý třetí den.. Jak před mrchou..ať vydrží do zítřka odpoledne! Dej zítra vědět 😊 já ráno zkusím ještě test..
@makkkynka dobre zprávy 🙂
@lussinka88 já už ani test nekupovala viděla jsem to v háji někde na prvních stránkách dočtete ... A ejhle 🙂
Holky tak uz to mam zasebou. Doktorka mi doslova rekla ze mam cystu jako prase. Ma pres 30mm. ☹( Mam prijit 2.-3. Den cyklu na odbery a kontrolni ultrazvuk. Jestli nepraskne tak zadna stimulace. Domluveny jsme na inseminacich az budu chtit. Plus mi daj pichat fraxiparin na redeni. Ach jooo ☹(
@lussinka88 jejda...tak to je spatna zprava...jak se ti to projevuje? To je mi lito...a rikala ze bys mohla byt i tak tehu? No drzim palce at je to zas v poradku....
@lussinka88 To me mrzi. Určitě cysta odejde s MS a budete se moc snažit znovu. Mysleme pozitivně.
@lussinka88 achjo.. Taky jsem měla cystu po clostíku 30mm..zmenšila se na 20mm ještě před MS.. Neboj určitě zmizí.. 🙂 už jsem na místě a za 20 min jsem na řadě..
Holky diky moc za podporu 🙂
@rejni drzim palce! A kdyz jsi mela tu cystu tak se ti posunul cyklus? Je mi divny ze se mi udelala cysta i s pregnylem.... Jeste jedu do toho trombocentra. V patek uz bych mela jit do prace....
@jitule007 rikala ze tam tehu byt muze, ale sliznici mam jen 9mm to je snad min nez minule a to jsem pila kontryhel.
@makkkynka diky 🙂
@lussinka88 tak aspoň ze není nic ztraceno 🙂 No ja taky mam sliznici nizkou a to jsem se prolivala kontrylehelem co to slo :/
@jitule007
@lussinka88 Holky díky za podporu 🙂 už to mám holky za sebou.. Dr chce zase HP, mají tam i cosi víc než běžný profil u svého gynekologa..taky za něho dáme 1650,-..pak na folikulometrii 12DC jestli je folik o bez hormonů, pregnyl, přijít po styku na druhý den jestli tam najde spermie..a když nic další cyklus hysteroskopii..prý by to mohlo stačit, nepriklani se k laparo.. No tak dobri 😀 chtěla jsem hned ty hystero..ale do července počkám 🙂
@lussinka88 čekala jsem na MS 40 dní pak šla k Dr dal mi vyvolavačku, mrkl se na utz, cysta se zmenšila a já tudíž mohla clostik nasadit po MS protože už to bylo ok i před ní.. MS dorazila 45 den.. Takže spozdeni bez ovu.. Ale měla jsem lehké špinění kolem 25 DC 2,3 dny.. Tak jestli už to cystu nezmensilo..
@rejni a co ti budou delat v tom profilu? Ja snad nikdy za to neplatila... Max za AMH se plati co vim... 😳 Takze tam jdete zitra znovu?
Jsem v tom trombocentru vypada to tu na dlouho.... 😤 Sla jsem na blind pac moje doktorka u ktery jsem bxla pred 3rokama je na matersky.... Snad me vezmou a daj mi ten fraxiparin... At uz mi kdyztak vsechno... 😃 Snad se ze me nestane fetak.... 😃

Jjo je to mamatest. Tak uvidíme. Zítra zkouším z první ranní moče.