Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
@rejni ten muj to proste nechape... Rika ze problem je v tom ze to porad resim. 😤 Vzdycky kdyz to rekne, tak mu mam mu chut zakroutit krkem. 😀 s nim se o tomhle neda vubec bavit mozna v tom je ten problem... Kazdopadne verim ze se zadarilo. 🙂 jinak ja i potom maliniku ten lepkavej hlen nemela... :-/
@lussinka88 ja sem se rozhodla,ze uz o tom budu doma min mluvit...treba je to taky stresuje,jen to nedavaji tak moc najevo jako my...a mam pocit ze je ted doma vetsi klid a tuleni je mnohem hezci,kdyz oba nemyslime jen na delani deti...ja teda jo,ale pritel az tak ne,jak o tom porad nemluvim;)
@lussinka88 Já se snažím o tom mluvit míň ale když mi chlap řekne místo pojď se pomilovat..tak pojďme dělat děti 😀 🙈 tak mě to fakt štve 😀 vše naplánované..achjo.. No ale teď už tomu nejde nechat jen tak volný průběh, bychom se nemuseli dočkat vůbec.. Jj a když už jsem to u posledního bílého TT nedala a bulela tak mi chlap řekl ať si to tak neberu, že jinak se nám to nepodaří nikdy.. Fajn co 😀 holky já dnes měla tlaky na vaječníkach..doufam, že se mrcha nechystá!
@rejni ja mam taky nejaky tlaky. Uplne jsem si rikala jestli to neni slepak ale asi pracuje vajecnik. Jsem zvedava, snazili jsme se jen ve ctvrtek a patek... Bohuzel vcera nebyl necas a nebyli jsme sami.... ☹
@lussinka88 Ten čtvrtek s pátkem stačí coo 😊 určitě! My dokonce jen jednou těch 28 h po pregnylu.. Já už nemám sílu to víc hrotit..ve správný čas to bylo nebo mršky ještě počkaly a pokud už teď to nevyjde tak je chyba jinde než v ovu.. Já měla poprvé jen s clostíkem větší bolesti..teď už po ovu skoro ne.. Dnes zatím podbříšek necítím..nasadila jsem ještě B-komplex s Cečkem.. Když nebudu těhu tak budu aspoň zdravá 😀 no mě ten smích přejde až na testu bude bílo nebo mrcha dorazí.. Ale zatím budem doufat!! Naděje je! 😊
@rejni presne... my vcera byli kamosce na svatbe kousek od Mikulova, tak jsme se tam poradne picli moravskym vinem... 😀 takze jestli vino zanira, to vam kdyztak potvrdim za 14dni 🙂)
@jitule007 neboj ono z niceho nic to vyleti 🙂
@lussinka88 No snad juu 🙂 ja prave podle doktora bych ji mela mit nejdriv zítra...no neda mi to a zas testu...ale pristi mesic na to kaslu 🙂 Kez by nebylo třeba ale...1.cervna mame vyroci 10 let...tak by to byl ten nejhezci darek 🙂 A jak vam je holky? Nake brzke tehu příznaky? 🙂
@jitule007 Ahoj 🙂 jj to nevadí.. I ob den stačí 🙂 a dneska bych snažení určitě dala i když test nic neukazuje.. Ono fakt jestli se testuje jeden den a druhý za 24h tak se to nemusí chytnout.. A trochu silnější čárka byla od jiných testu? Příznaky? Asi žádné, to by bylo brzo takže žádné nehledám 😀 jsem 4 nebo 5 DPO.. Jen cítím tlaky v podbříšku..trochu mám obavy aby to nebylo na mrchu..
@lussinka88 Vinecko jo 👍 Tak to je zaděláno 😀
@jitule007 Určitě dneska jj..a mršky počkají kdyby byla ovu o něco později, třeba až zítra 🙂 no právě, že to jsem si dělala naděje minulý cyklus..8 dní po pregnylu špinění trochu i krev..a já mám MS docela slabou..tak jsem netušila je to ona tak brzo není..trvalo to 4 dny..k tomu pak TT negativní a už mi to bylo jasné, že to byla mrcha..proč tak brzo ani Dr neřekl.. Kdo ví jestli ten pregnyl třeba nestimuluje i sliznici a ta když už je hodně vysoká, tam už se neudrží.. No kéž by to teď bylo jiné jak minulý cyklus..zitra bude 8 dní po pregnylu.. Takže jsem měla minule cyklus dlouhý jen 24 dní..
čauky holky, mám dotaz tak nějak na všechny co berete clostík, utroš apodobně..... nabraly jste něco?? přijde mi, že od té doby co beru Clostík začla sem nabírat, žádná hrůza, ale cítím to na kalhotech a tak nějak se necítím ve své kůži, chodím 2-3 týdně běhat, v jídle se hlídám a stejně...vím, že za to miminko to stojí ale štve mě to....Jsem jediná?
@maslicko ja jsem minuly mesic taky pribrala asi 3kila. Hned po vysazeni hormonu jsem zas byla normalni - citila jsem se predtim takova "rozkydla". Myslim ze ty hormony zavodnujou, pac mi prijde ze mam otekly oblicej
@jitule007 urcko jdi do toho dnes a pak i radsi zitra 😉
Holky tak doufam ze mame taky zadelano na mimiska jako vy 🙂 dneska uz zadny pichani, bolesti...jen citlivej podbřišek...tak doufam ze ovu probehla v noci 🙂

@lussinka88 takove navstevy jsou pro me taky takove,takze te uplne chapu...pritel taky moc o detech nemluvi,ale vim ze uz taky chce moc...je to boj...musime ho ale vyhrat;)