Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
@maslicko urcite a kdyby se nahodou stalo ze se nepovede tak za ni zajdi 🙂
@janule1987jk dneska uz me obcas nekde pichne 😂🙈 tak jsem zvedava 🙂 beru vitaminky, mam to nakazany. Beru zatim femibion, tak jsem zvedava jestli zabere. Jinak Gynex mi nepomohl, spis mi rozhodil cyklus mi prislo ale cetla jsem na nej hodne pozitivnich recenzi, tak treba to pusobi jen na nekoho. Jinak jeste toho beru okolo dost, pripadam si jak fetak. Beru jeste anipyrin na redeni, dostinex na prolaktin a prednison na imunitu 😃... Jsem po 2zamlklych a jednom mimodeloznim - vzali mi vejcovod... To bylo pred 2lety a ted se rok intenzivne snazime a nic... ☹ co ty?
@broucziyk
@janule1987jk holky ja chci taky dvojcata 😉 jak ze se to dela? 🙂)
@lussinka88 no já se mám dostavit v pondělí to budu 11 DC na folikumetrii a uz a pak další dny jak to bude s vajíčkama a ovulkou bude probíhat IUI....do toho ještě piju kontryhel na zvýšení sliznice + femibion....jinak clostík beru od 3DC - 7 DC - 1-0-1. tak jsem zvědavá co na mě v pondělí vybafne Dr. :o)
@blauen a myslis ze ten kontryhel pomaha? Ja kdyz ho pila tak jsem to nedostala 2mesice ☹ a tehu jsem nebyla. Tak nevim. Ja s tim mam nejaky spatny zkusenosti, tak jsem si rekla ze na to kaslu a budu brat co mi rekne doktor. Taky beru femibion, ale zobu ho vecer pac me prijde ze jsem po nem vzdycky hladova 😃... To bude asi tim vit B
@lussinka88 no od té doby co beru prednison jsem hladová, taky i jsem nabrala vodu cítím to nic neobleču a to ani nemluvím jak píšeš ten femibion a clostík to jsou kombinace...mě vždy kontryhel pěkně pomáhá při bolestivé menstruaci a pěkně mi roste sliznice jinak mi chodí pravidelně MS tu mě naštěstí nerozhodil....
@lussinka88 Já mám po prvním IUI, ale něco bylo zle, protože mi prsa vůbec nenatekly. A to přítel vždy zaručeně pozná 😀 takže, kdo ví, jestli bylo nějaké vajíčko no :( Jsem fakt zvědavá na ten Clostík.
Jinak se snažíme kolem roku. Rozhodně už nevěřím na žádné příznaky, protože já už měla snad všechny a nic 😀 takže vždy čekám jestli příjde či ne ta mrška 😀
@blauen ja prednison s femibionem beru vecer nez jdu spat protoze jsem hladova a unavena. 😃 Proc vlastne beres prednison? 🙂 chodis taky do podoli?
@janule1987jk tak u me nema moc co natyct 😃😃😃, tak jsem musela vzdycky testovat 🙂)
@janule1987jk a kde ti delali to IUI?
@lussinka88 já beru ráno prednison s clostíkem a večer clostík s femibionem 🙂 jj prednison jsem vyfasovala taky v Podolí, ale toho beru nejdřív jsem brala 6 týdnu jednu tabletku a ted beru půl tabletky až do 14 týdne těhotenství kdyby se zadařilo a kdyby se nezadařilo tak ho musím vysadit na měsíc..prednison jsem nafasovala na sníženou buněčnou imunitu
@blauen tak koukam stejnej postup akorat ja beru uz 2,5mes jednu tabletu (taky az do 14tt). A delali ti znova testy? Me se to totiz moc nezlepsilo... Asi jen o 3% u spermii a trofoblast uz pry mam na spodni hranici normy
@lussinka88 popravdě je to pro mě samotnou záhada, protože mi bylo i ze str dr řečeno že ta možnost tam sice je ale je údajně malá :D pro nás doma o to víc šok že to vyšlo hnedka po prvním clostiku a nejnižším dávkování a jednak proto, že jsme celkově plánovali jedno dítě ...teď to berem jak to je, těšíme se, plánujem a smějem se tomu co nás může s dvěma potkat...beru to jako štěstí a osud že jsme chtěli jedno - teda každý jedno :D
@lussinka88 ty spermie mam asi 40% ted 43% ale norma je 65-120 myslim... Nevim co si mam o tom myslet. A jeste mam pozitivni anexinn V
@lussinka88 já chtěla dřív radši už 12DC ale to je sobota že ☹ a v pátek jsem 11DC a doktor tam bývá čtvrtek, pátek už ne.. To si myslím, že by bylo brzo..no doufám, že nepreroste jak minule..
@lussinka88 Ve Fertimedu... Ale jsem ráda, za svoji gyndařku. Můžu k ní kdykoliv a měří mi ty folíky každý cyklus.
A první druhý cyklus s clostíkem po 2 tbl a vždy jsem měla jen jeden folik dozraly..a to třeba PCO nemám.. I když u druhého cysta tak ta stimulace byla asi už silnější, nevím.. Ale dvojčata se zatím nekonají 😀 jj radši dvě než žádné 🙂 určitě šok ale bude to dvojitá radost 😀
@broucziyk no to je skvely!! Kazdopadne moc gratuluju. Urcite budete mit doma spoustu radosti!
@lussinka88 no po tom prednisonu už jsem neměla žádnou kontrolu tak nevím....musím jen věřit dr. snad ví co dělá....
@rejni tak to si stejne na tom jak ja. Me rekl, ze mam prijit 10DC +/-2 dny. Ale ty to beres nejak jinak vid 🙂
@blauen a u koho jsi byla V tom podoli?
@lussinka88 myslím že Madr
Holky a jak je to po tom pregnylu. Mam brat utros do 27DC. Co vy? Pozval si vas pak dr na krev nebo jak to je? A oddali utros ms?
@blauen jooo Madar 🙂 to je dobrej řízek 🙂)
@lussinka88 ty jsi byla taky u něho, no my k němu jeli až ze severní moravy 🙂 ale při tom sezení jsme se nasmáli docela hodně...
@blauen jojo 🙂 ted jsem byla u nejaky doktorky co se s nim strida... Taky je docela dobra, ale on byl fakt ftipnej. Rikal ze v prosinci nejpozdeji do brezna pristiho roku budu rodit o patro niz tak at si uzijem jeste svobody 🙂)
@lussinka88 to samé říkal nám 😀

@broucziyk Ahojky, jak to popisuješ, tak se v tom úplně vidím. Tak uvidíme, třeba budeme dvě, co čekají dvojčátka :D