icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

michalelka
6. dub 2016

Ahoj, taky tento cyklus poprvé začínám brát Duphaston a Clostibegyt a jsem zvědavá!!

lussinka88
6. dub 2016

@blauen 😃😃😃😃... Kdyz jsem tam byla pred 14dny tak mi sestry rikali, ze uz od ledna ma byt v duchodu a ze mu reditel zakazal vstup do budovy protoze se jinak upracuje. A nez jsem odchazela na odber tak uz byl v ordinaci 🙂)

lussinka88
6. dub 2016

@michalelka a kdy jdes na folikulometrii? 🙂

blauen
6. dub 2016

@lussinka88 ten nás přežije všechny 🙂 on svou prací žije...jde vidět že ho to baví....

michalelka
6. dub 2016

@lussinka88 na tu nejdu vůbec, doktorka mi ji ani nenabídla.. ☹

lussinka88
6. dub 2016

@michalelka on je to asi doktor od doktora....

michalelka
6. dub 2016

@lussinka88 to asi určitě, já mám, alespoň dle testů, ovulaci jako víno, jde jen o vyzdvyhnutí a pomocí D. případnému udržení. Dám tomu měsíc a pak uvidím! 🙂

janule1987jk
6. dub 2016

@lussinka88 Ja na pregnyl nijak nereagovala 🙂 ale z utrose jsem pekne unavena a tento cyklis mi oddalil MS o 2 dny.

maslicko
autor
6. dub 2016

Holky koukám že tu hodně píšete o Pregnylu on se dává na co?

rejni
6. dub 2016

@janule1987jk jako nijak, že folik neprasknul? Nebo že jsi po něm neměla nějaké vedlejší účinky? 🙂

@maslicko pregnyl je na vyvolání ovulace..folik i dozraje (někdy se píchá menší dávky na zrání) větší dávka je, že folik praskne do nebo přesně za 36 hodin nastane ovulace 🙂

lussinka88
6. dub 2016

@rejni no já myslela, že na tech dávkách moc nezávisí.. Zavisi? Mě dal 2baleni po 5000, ale nevím jestli píchnout obe nebo jen jednu ampulku.... :/

rejni
6. dub 2016

@lussinka88 jen píšou v příbalovém letáku, že je balení buď těch 5000 jednotek nebo i jen 1500..to 1500 se může podat v cykly až třikrát na dozraní ale nejčastěji se asi dává asi jen ten 5000 na vyvolání ovu.. Já myslím, že píchne jen jednu ampulku 5000. I když některé holky psaly, že měly i 10 000 jednotek. Mě řekl ať přinesu jedno balení 🙂

lussinka88
6. dub 2016

@rejni me prave tata rikal ze picha jen 10000j tak jsem z toho zmatena.... :-/ podle me ten muj dr myslel taky jedno baleni pac mi daval leky na dva cykly

lussinka88
6. dub 2016

@rejni jinak ode dneska si davam pohov od cviceni (snad to vydrzim 🙂) doktorka ktera mi rovnala panev mi rikala, ze v dobe ovu by se nemelo delat nic namahavyho... Tak snad 😃

lussinka88
6. dub 2016

zitra jdu na mereni, tak jsem si rekla ze to jeste podporim 🙂 tak na nás - budoucí maminky 🙂

rejni
6. dub 2016

@lussinka88 Správná podpora 😀 👍 zítra už utz jj?

lussinka88
6. dub 2016

@rejni jj, napsal mi 10DC plus minus 2dny. Tak jdu presne na 10DC jsem zvedava co mi rekne... Od stredy uz mam zacit brat utros :/ takze to vyjde asi fakt na vikend 😤.... A ja budu shanet nekoho kdo mi to bodne

lussinka88
6. dub 2016

@rejni jeste k tomu je pritel do pondeli ve svycarsku..., takze to snad vyjde jen tak tak 🙂 uvidime zitra. Jinak v pondeli se jdem kouknout na muj vysneny byt, tak alespon chvili na to nebudu myslet

janule1987jk
7. dub 2016

@rejni folík prasknul, jen že jsem neměla vedlejší účinky 🙂

lussinka88
7. dub 2016

Taaaaaak uz mam vsechny foliky zmereny! Mam jich tam asi 5 😂. Doktor se smal ze jsem jak kralik 😂 2 maj 17mm takze pregnyl v sobotu vecer. To by bylo aby nebylo. 😄 Blby akorat je ze se mi udelali vsechny na levym vajecniku kde nemam vejcovod, ale to by pry nebyl takovej problem. Kazdopadne mi rikal, ze mam byt trpeliva ze se to na prvni pokus se to vetsinou nepovede. Jinak si mam bodnout 2davky pregnylu tzn. 10000.

janule1987jk
7. dub 2016

@lussinka88 Ahojky, co to tedy znamená? že když nemáš vejcovod tak se nemají jak dostat spermie k tomu vajíčku?

lussinka88
7. dub 2016

@janule1987jk no prej si to natahne ten druhej vejcovod, ale je asi mensi sance... Rikal mi ze to nemusi vadit, ze telo si poradi

janule1987jk
7. dub 2016

@lussinka88 to je silene, co vse nase telo umi 😎

lussinka88
7. dub 2016

@janule1987jk no uvidime... Ja se fakt desim trojcat to uz se nedaaaa 😃

rejni
7. dub 2016

@lussinka88 Tak to je fajn, že jdi jak velikonoční zajíček 😀 Teda to slyším poprvé, že si to natáhne ten druhý vejcovod? To je fakt možné? Každopádně přeji jedině úspěch tfuj tfuj tfuj 🙂 takže pregnyl 10 000? A budeš píchat sama jj?

lussinka88
7. dub 2016

@rejni no prej jo... Je to rizeny chemotaxi - ze vejcovod vydava nejaky latky co laka vajicka 🙂) slysela jsem to vickrat, tak snad to klapne a budou max. Dvocata 🙂) jojo rekl mi ze se bude pichat vzdy 10000jednotek. Noo sama ne, injekce mi nevadi, ale sama se nedobnu. Nakonec jsem zavolala kamaradovi co je neurolog 🙂) takze v sobotu ve 22hodin je to tam 😂😃

lussinka88
8. dub 2016

Dneska me uz docela boli bricho jako bych to mela dostat nebo nevim k cemu to porovnat. Kdyz vcera byly foliky 17mm tak neni na pregnyl zitra vecer pozde? Nevite? Co kdyby praskly uz predtim nepokazil by neco?

janule1987jk
8. dub 2016

@lussinka88 no to je otazka... jelikoz nevis, kdy ti praskne. Nekdy praskaji pri 20 mm a nekdy i 22 mm. Kdyby 20mm, tak by ti mohl i dnes vecer prasknout. To uz by zacala ovulka. Ja bych pichla asi dnes vecer. On to ma podporit.

lussinka88
8. dub 2016

@janule1987jk blby je ze pritel se vraci az v pondeli rano ☹ takze sobota by byla idealni. Jen by me zajimalo jestli mi to nerekl jen ze soucitu 😃 A jeste me nejde do hlavy jedna vec. On praska teda treba pri tech 20mm a to je to kdy vylitne LH? Protoze kdyz si pichnes pregnyl tak ovu mas az za 36h... Takze to znamena ze nejdriv blokne ovu na tech 30-36h a pak to necha prasknout nebo jak to mam chapat?

janule1987jk
8. dub 2016

@lussinka88 ja to mela takto. Folik byl 19,3 mm, pichli mi Pregnyl, to byla streda a v patek mi rekli, ze ovulace uz probehla. Takze z toho usuzuji, ze ovu je do 36 hodin, ale nevis, kdy presne.

Strana