icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

lussinka88
8. dub 2016

@janule1987jk nedalo mi to a zavolala jsem znamymu gynekologovi... A ten mi to trosku vysvetlil... Mas pravdu je to do 36hodin, ale trva to 24hodin, takze cajk 🙂. Jen pry picha pregnyl az kdyz jsou foliky 25mm....

broucziyk
9. dub 2016

@lussinka88 páni 5 folikulů to je mazec...já měla dva a čekám dvojky...to mi pak napiš jestli se zadařilo jedno anebo vícero 🙂

janule1987jk
9. dub 2016

@lussinka88 az 25? Ale nekomu do takove delky ani nedoroste. Je to hold vse individualni. Ale tobe to krasne vyjde, uvidis 😉

rejni
9. dub 2016

@janule1987jk Hezkou sobotu holky 🙂 a jak to jde teda zjistit fakt přesně kdy folik praskne? Já byla u Dr když měl ráno 17mm a říkal zítra pozítří ovulace.. A co když byla za 3-4 dny? 🙉 já vkládám naději do pregnylu, že ovu bude do 36hodin že fakt přesnější určení..ale záleží teda od velikosti kdy které v jaké velikosti praská.. No to je 🙉🙈😀

rejni
9. dub 2016

@lussinka88 Takže pregnyl v sobotu večer a v pondělí ovu jj? Držím palce 😉

lussinka88
9. dub 2016

@rejni no prej to tak mam udelat... Tak to zkusim. Dneska nic necitim, tak doufam, ze uz to neprobehlo :/ boze to jsou veci 😂... Zavidim tem co tohle nemusi resit. Potrebuju se nejak zabavit abych na to nemyslela. Co delate vy?

lussinka88
9. dub 2016

@janule1987jk ten pregnyl s ovulaci jsou pro me zahada 😃 Mozna proto jsem jeste neotehotnela 😃😃

rejni
9. dub 2016

@lussinka88 Už jsem rezignovala na to nemyslet.. Snažím se to jen tak moc nebrat, myslet pozitivně.. Jde to o něco líp i tím, že přes neúspěchy už člověk tolik neočekává a to zklamání není tak velké.. Ale jsou dny 🙈 ale těch je míň.. Nabíjí mě teď jaro a myšlenky na léto, dovolená..ale to přišlo samo..Chtít zahnat myšlenky, že si najdu nějaký koníček činnost..nuceně by to šlo ještě hůř..Prostě u mě musí to období přijít samo kdy více řeším něco jiného 😊 a cysta mi taky pomohla 😀 rezignovala jsem a tím se i víc uvolnila 😊

janule1987jk
9. dub 2016

@rejni to se prave zjistit neda, jedine kdybys chodila jeden cyklus denne na folikulometrii, ja byla co 2 dny, tudiz vim, ze kdyz byl ve stredu a v patek uz nebyl, tak praskl nejspise ve ctvrtek. Takze kolem 20 mm mel. Denne prej roste o 1-2 mm. Ale jak pises, ze Pregnyl.ti to zajisti, ze se na nej muzes spolehnout, ze do 36 hodin urcko ovu probehne 😉

janule1987jk
9. dub 2016

@lussinka88 neboj, ver, ze to mas super naplanovano 😉 stejne pritel bude az v pondeli ne? Tak to neres 😉 ja se zabavuji hlavne ctenim, ted jsem se zazrala do Jo Nesba a pak i chodim cvicit, at nemam 80 kilo, jak budu tehotna 😀

maslicko
autor
9. dub 2016

čauky holky, kdo semnou bude testovat ovu?? 🙂

lussinka88
9. dub 2016

@rejni ježiš já zapomněla - můžu plánovat dovolenou 🙂 díky za tip 😉. Před 3týdny jsem začla chodit obden běhat cca na 40min. Je pravda, že to člověku hodně provětrá hlavu a ještě jsem si dneska říkala, že když nebudu těhotná, tak alespon budu kráááááásná 🙂. Ty dny kdy je to na pytel znám moc dobře myslím, že je to ovlivněný taky těma hormonama páč nejhorší to je před MS (teda alespon u me).

lussinka88
9. dub 2016

@janule1987jk vrací se až v pondělí ráno... Už to radši řešit nebudu, jinak mi z toho hrábne. Každopádně jsem si pro jistotu vzala v pondělí půl dne dovolenou 😀 co cvičíš? 🙂 a co čteš od Nesba? Já teď chodím docela často běhat a říkám si jestli nemám přestat, ale nějak nevím co jinýho bych dělala, takže u toho zůstanu 😀

nita1984
9. dub 2016

Ahoj, natě někdo zkušenost s tím, ze by s clostikem bylo více četné tehu? Mam ho brát tenhle cyklus a.dvojčata fakt nechciiiii ☹

lussinka88
9. dub 2016

@nita1984 může způsobovat vícečetné těhu.... Ale tak pak poznaj na UTZ kolik máš dominantních folikulů a když bude víc jak jeden tak se dá stimulace přerušit a zkusit to s menší dávkou... 😉 ale ikdyby jsi měla 2dominantní, tak to neznamená že budeš mít dvojčata ani to neznamená že se uchytí jedno z nich

nita1984
9. dub 2016

@lussinka88 jasné. No uvidíme. Pokud to tenhle měsíc neklaplo, tak od 3DC jdeme na to..

lussinka88
9. dub 2016

@nita1984 jasný, držím palce 🙂

jasmina44
9. dub 2016

Ahoj holky, taky bych tu ráda napsala moji zkušenost: Clostil jsem užívala od 3. dne na 5 dní, první cyklus jednou denně, druhý měsíc dvakrát denně, musím říct, že jsem na sobě nic necítila, možná trochu bolest břicha při ovulaci? 3. cyklus jsem mela ( po druhém cyklu to klaplo) jinak užívat taky dvakrát denně, pak 3 měsíce pauzu a pak tři měsíce zase jako ty první 3 mesice

lussinka88
10. dub 2016

@maslicko testovat nebudu, už mám v sobě pregnyl... ale budem te podporovat 🙂 jak jsi vlastne na toM? 🙂

rejni
10. dub 2016

@lussinka88 Tak folik už se chystá na cestu jj 😀 držím palce 🙂 Já už zítra ráno utz, jsem zvědavá..vaječníky moc necítím..

janule1987jk
10. dub 2016

@rejni ja jdu taky zitra, budu mit 11DC. Tak si zitra napisemeee 🙂)))

lussinka88
10. dub 2016

@rejni
@janule1987jk napiste jak jste dopadly!!! Kolik je foliku a taaaak 🙂 Ja taky vajecniky necitila a kdyz jsem to pak na utz videla, tak jsem se uplne lekla kolik jich tam je 😀 jinak si myslim, ze uz ovu probehla v patek protoze me docela dost bolelo bricho a v sobotu a dneska nic... No kdyztak jsem to radsi ve ctvrtek pojistila 😀 rekla jsem si ze test zkusim az 22. A pak 24. Dr rikal ze pregnyl by mel byt cca do tydne pryc, ale ze mam testovat az PO vynechani MS! 😀 myslim, ze to stejne nevydrzim 🙂)

maslicko
autor
10. dub 2016

@lussinka88 ahoooj 🙂 no dneska 11DC začla sem dneska testovat a na OVU testu zatím jen lehoučký dušík :( tak uvidíme jak to půjde dál :(

maslicko
autor
10. dub 2016

@rejni s tím rezignováním jsem na tom asi stejně 🙂 raději si říkám dopředu, že to zase nevyšlo a neřeším to 😀 slíbíla sem si v květnu tetování pokud nebude mimi, tak se teď těším na něj 🙂

lussinka88
10. dub 2016

@maslicko 11DC je jeste brzo! Doprej tomu cas a testuj dal. Oni ty bublinky taky musi jeste dozrat 🙂 uvis po par dnech jak ti vylitne LH. Prubezne informuj 🙂 a tys brala jednu tabletku clostiku vid

broucziyk
10. dub 2016

@maslicko já když testovala tak to byl 12DC nemohla jsem to vydržet a bylo už vidět že jsou dvě // ale to bylo kvůli tomu že tam byly dvě mimča...u jednoho se má testovat cca 15-16DC ono stačí jeden den - kolikrát pár hodin a všechno je jinak

lussinka88
10. dub 2016

@broucziyk ty spis myslis 12 DPO den po ovulaci ne? @maslicko bude teprv ovulku testovat - alespon takhle jsem to pochopila ja

maslicko
autor
10. dub 2016

@lussinka88 jop brqala sem 3-5DC jednu ráno 🙂 jak sem byla u Dr. na ultrazvuku než mi jej nasadila tak folikul byl 13DC 9mm ttakže roste, ale bylo to na tu dobu málo..říkala mi že by měl být tak těch 16mm aspoň...tak uvidiíme 🙂

maslicko
autor
10. dub 2016

@broucziyk já testovala ovulku 🙂

broucziyk
10. dub 2016

@lussinka88 jo takhle tak to já špatně pochopila..já to myslela po ovulce 🙂

Strana