icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

lussinka88
10. dub 2016

@broucziyk to nevadí 🙂 a už víš co čekáš? 🙂

lussinka88
10. dub 2016

tak hlavní je aby nějaký rostl! ted jsi to podporila tim clostikem takze to bude dobry 🙂

broucziyk
10. dub 2016

@lussinka88 právě že se prckové nechtěj ukázat, snad se do čtvrtka umoudří a nebudou nás napínat...taky bych už ráda výbavičku v nějakých barvičkách ne jen bílé a neutrální 🙂 ale myslím si že to budou spíš kluci :D

lussinka88
10. dub 2016

@broucziyk proč si to myslíš? 😀 kluci by mi taky nevadili 😀

broucziyk
10. dub 2016

@lussinka88 no nejspíš proto, že jsem vždycky chtěla jedno mimčo a hlavně holčičku :D tak proto vím že když jsou dvě tak to budou kluci :D ale v závěru to je jedno, kluci sice lumpačí, ale zase celkově s nima je asi míň starostí...vidím holčičky od známé a sem tam si říkám že to je docela síla :D

lussinka88
10. dub 2016

@broucziyk dobrá dedukce 😀 tak to já budu mít jedno a bude to holka 😀 ty sis taky píchala pregnyl? Mě se zdá, že mám nějakej nízkej tlak a pachut v puse :D tak nevím jestli to je tím nebo něčím jiným... 😒 snad to zítra bude dobrý

broucziyk
10. dub 2016

@lussinka88 fakt čekáš holčičku? anebo si to plánuješ ? :D jj dostala jsem pregnyl, hnedka první cyklus a vyvedly se dvě mimča :D

lussinka88
10. dub 2016

@broucziyk no jestli to bude fungovat podle tvy dedukce, tak budu čekat holku 🙂) chtěla bych dvojčata - dva kluky... to mě napadlo až když mi Dr. říkal, že podle počtu foliku by to mohli být i trojčata tak mě dal brouka do hlavy 😀

broucziyk
10. dub 2016

@lussinka88 juj trojčata? páni tak to už je něco teda...a kolik žes měla folikulů? a jak dlouho se snažíte? já si zpětně říkám - ačkoli samozřejmě ani jednoho prcka nelituju a těším se na ně neskutečně - říkám si že když mi řekla dr dva folikuly proč jsem neřekla že počkáme až bude jeden .... ale pak zas stačí chvilka a řeknu si že co je žen co nemůžou mít děti, co když bych časem druhý chtěla a třeba by to nešlo apod....takže jsem zase děsně ráda že budou hnedka dvě hlavně aby byli mimča zdraví 🙂

lussinka88
10. dub 2016

@broucziyk měla jsem dva dominantní stejně veliky, ale jeste tri o něco menší tam byly.... jako trojčata si neumím představit, uplně mě Dr. vyděsil. Přítel je do večera v práci, mamka ještě pracuje a druhá "babička" je daleko... navíc jsem po operaci páteře, tak nevím jestli by to záda snesli. A já bych se pravděpodobně brzo zcvokla. 😀 Ale jak říkáš, člověk když po tom touží, tak už něřeší kolik jich je a jakýho pohlaví. Ono je to v podstatě jedno, hlavně že budou zdraví.
No jinak my se snažíme něco přes rok (dali jsme si pauzu po mimoděložním, který jsem prodělala před 2 rokama - to mi vzali jeden vejcovod).

broucziyk
10. dub 2016

@lussinka88 no tak snad budou jen dvojčátka, s třema už by to fakt jako bylo o nervy...a i finančně...já nakupuju postupně abych pak nešílela z těch výdajů....a na iui jste už byli ? nám se zadařilo 13.tý měsíc...už jsem si připadala jako porouchaná že to pořád nejde a hele najednou dvě :D

lussinka88
10. dub 2016

@broucziyk nebyli. ale pořád to zvažuju jako variantu v následujících cyklech 🙂 Mám za sebou laparku a imunologii (na lapace nic nezjistili a na imunu se léčím...) nejhorší je, že cyklus, ovu a všechno mám normální a nemůžou přijít na žádnej problém proč by to nešlo... tak v tenhle cyklus vkládám velkou naději 🙂

broucziyk
10. dub 2016

@lussinka88 No tak folikuly rostou takže to je na dobré cestě...a co muž a spermio?

lussinka88
10. dub 2016

@broucziyk na spermiu uz byl chudak dvakrat a ma ho krasny.... je to proste nadsamec :D

nita1984
10. dub 2016

@lussinka88 koukám, stejné jako u nás... manžel spermio perfektní... já dle dr. v ořádku a rok a půl snahy a nic.... minulý pátek prvně v CAR, mám na dlaší cyklus clostík..... a případně hned dáme IUI.... v mém věku už prostě není víc na co čekat ☹

lussinka88
10. dub 2016

@nita1984 to je proste strasny kdyz na nic neprijdou.... nekdy si rikam ze kdyby nekdo rekl proc to nejde tak se s tim lip srovnam....

nita1984
10. dub 2016

@lussinka88 jojo, vnímám to stejně.... kdyby řekli že je nějaký problém... ale dle dr. krásně ovuluji, sliznice super, žluté tělísko taky.... manžel spermio bez chybičky.. ovulaci trefujeme dost přesně.... no vkládám naději v IUI.... snad se zadaří...

lussinka88
10. dub 2016

@nita1984 taky jsem to chvili zvazovala a pak cetla ze sance s IUI je jen 10-15% tak si rikam, ze to necham na pozdeji.... davam tomu 3 pokusy a objednam nas na IVF a než se tam dostanu to bude cca 2měsíce tak zkusíme IUI....

nita1984
10. dub 2016

@lussinka88 Já se IVF bojím, tam až dojít nechci.. chci zkusit všechny pokusy na IUI.... věřím tomu, že kdy6 není žádný "viditený" problém, mohli bychom se vejít do těch pozitivních procent....

lussinka88
10. dub 2016

taky si rikam 🙂 uvidime, každopádně držím palečky!!

nita1984
10. dub 2016

@lussinka88 I tobě

rejni
10. dub 2016

@janule1987jk Já jsem zítra už 14DC, vyšlo to blbě s víkendem tak doufám že folik bude ještě v dobré velikosti.. Když 16DC minulý cyklus už 30mm.. Držím palce, podám info 😊

rejni
10. dub 2016

@lussinka88 Já právě břicho skoro vůbec necítím.. Tak snad tam folici jsou v celé své kráse 😀 no mě vždy narostl jen jeden..tak si říkám, kéž by fakt byl problém jen v té ovulaci a prasknutí.. 😊 Myslíš, že byla už v pátek? Ale chlap byl ve čtvrtek doma jo 😀 ale pojistite asi i zítra co 😀 držím moc palce

rejni
10. dub 2016

@maslicko Tak je to správně 😀 mít nějakou odměnu 😀 Mě ta hlava už to taky nebere a tak po delší době kdy jsem měla v hlavě snažení a vyjde to nevyjde to, myslím i na něco jiného..co si koupím na sebe pěkného když jsem ještě štíhlá 😀 Držím palce s testováním ovu.. 🙂

lussinka88
10. dub 2016

@rejni já jsem taky necítila a vidíš byly tam 🙂 myslím že jo, ale před 10minutama mi luplo napravo v podbřišku, tak buh vi 😀 ale bez bolesti, jen takový lupnutí. zítra mám kvůli tomu půl dne dovolenou 😀 takže v 8hodin ráno přilítá, unesu ho z letiště a doma ho znásilním 😀 😀 dneska jsem si koupila nový prádlo, tak snad to zabere... já se jen bojím, že se budu smát, páč my to takhle nikdy neplánujem 🙂))zítra držím palečky!!!

lussinka88
10. dub 2016

Holky přemýšlím, že pokud to nevyjde, tak bych nám koupila na další cyklus nějaký víkend s wellness nebo jen ubytko kde by se dalo jezdit na kole. Nevíte o něčem? 🙂

janule1987jk
11. dub 2016

Ahojky holky, takže hlásím dnešní výsledky, pro mě moc nedobré :( Za 1) folíky mám, ale zatím malé, nej měl 13 mm, ale jsem 11DC, takže tohle je ještě v pořádku si myslím, uvidíme v pátek.
2) mám zase cystu, takže si myslím, že mi ji udělal Clostík, což se mi nelíbí :(
3) dělali mi test postkoitální a vyšel špatně, což je:
Dobrý výsledek je situace, kdy je v každém poli mikroskopu viditelných alespoň 5 spermií a všechny se aktivně pohybují v přímém směru skrze hlen. Tento výsledek napovídá, že produkce spermií je dostatečná, že byly při styku dopraveny na správné místo v pochvě a že jsou schopny pronikat děložním hlenem.
Špatný výsledek je takový, při kterém je v každém poli mikroskopu méně než 5 spermií a pohybují se málo nebo chaoticky. Špatný výsledek může být způsoben poruchami spermií nebo hlenu, ale časté je i zkreslení testu z důvodu špatného načasování.

Takže to moc nechápu, jelikož nám spermiogram vyšel v pořádku. Jo a prej tablety na spermie jsou hovadina, dobrý názor, když jsem do nich dala už 3.000 Kč. 😖

No nic moc, teď fakt nevím, jak to říct příteli....

lussinka88
11. dub 2016

@janule1987jk 1) skvely!! Hlavne ze tam jsou!! 2) rekli ti jestli to muze ovlivnit ovu? Jestli ne, tak bych si s tim nedelala starosti, bude zachvili pryc hlavne aby se zadarilo. Jen by me zajimalo jak se pozna cysta od folikulu. Ja jsem asi cystu nemela. 3) a to se vysetruje jak? Tak treba to bylo spatnym nacasovanim. Heled a byl pritel na spermiogramu? Nebo co ti na to rekli? Co se s tim da delat? Jinak ja taky kupovala porad nejaky vitaminy a nakonec jsem se na to vykaslala a beru jen femibion. Pocitat se mi to ani nechce. Co by clovek pro ty deti neudelal.

Jinak ja vcera mela hroznou depku, tak jsem si cetla na natu jak to snaset kdyz se nedari a psali tam ze ma clovek planovat a stanovovat si hranice. Tak jsem si stanovila hranici na srpen/zari ze pokud se nezadari tak pujdem do CARu. Dneska jsem tam volala a chtela jsem se objednat ma zari (cekaci doba 2-3mesice) a pani byla moc prijemna. Rikala ze mam prijit na konci cervna aby zjistili co a jak. Rovnou me objednali na imunologii k Malickovi s tim, ze kdyztak bychom tu lecbu resili az od toho srpna. Nebo bychom zkusili driv IUI.

lussinka88
11. dub 2016

@janule1987jk a hned je mi lip 🙂 ted uz jen cekat 🙈🙈🙈

janule1987jk
11. dub 2016

@lussinka88 vyšetřuje se to tak, že máš předtím testem sex. My ho měli, ale možná jsme měli vyčkat do rána. Bylo to už 15 hodin po. No ale právě mě zaráží, že spermiogram měl v pořádku. Moc to tedy nechápu...

Jinak cysta se pozná, že je dosti větší než folíky. Tak snad odejde s ms.

Ta imunologie je co? tohle mi asi ještě nedělali...

Strana