icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

lussinka88
24. kvě 2016

2DC, cysta 38mm nepraskla. Takze tenhle mesic bez stimulace. Pry jestli se to nepovede v nejblizsich 2-3 mesicich tak by nas doporucil k IVF, protoze to tam stejne smeruje. Takze mam pred sebou 1-2IUI. Je mi z toho smutno ☹ normalne mam chut si dat cigo ikdyz uz dlouho nekourim ☹

jitule007
24. kvě 2016

@lussinka88 To me moc mrzi :/ Ja tenhle mesic nebudu brat Clostil, uz sem se rozhodla...pockam az jak dopadne spermiogram. Dneska jsem volala do Fertimedu a nikdo mi to cely odpoledne nebral, tak ja nevim...z prace se mi tam volat nechce, nepotrebuji at to kazdej vi...a cigo bych si tebou klido dala, myslim ze to na otehotneni stejne nak liv extra nema...

kajunka01
24. kvě 2016

Holky je normální že mě nebolí břicho ?? psala jsem tu že nevím kd mam zacit brat clostil protoze jsem vyhodila papir kde jsem to mela napsane,prvni cyklus to melo byt 3dc tak jsem ho vzalatakytak akorat 1-0-1 jak mi rekla dr.Jsem 10dc a vubec me neboli bricho,vajecnik jako minule,zitra jdu na folikulometrii tak jsem zvedava ale bojím se :(

jitule007
24. kvě 2016

@kajunka01 tak to bys mohla mit pred ovu;) nekoho boli bricho pred,me treba pri ovu a nekoho az po...zkus ovu test🙂

lussinka88
24. kvě 2016

@kajunka01 me nebolelo ani pred ani po ovu a foliky tam byly... Uvidis zitra, urcite tam neco bude...

lussinka88
24. kvě 2016

@jitule007 taky si myslim, ze je lepsi kdyz to malo lidi vi alespon se te porad neptaj... Na otehotneni to vliv nema, tak jsem si dala jedno, vzdyt je to uz stejne jedno. To cekani je ubijejici, mam pocit ze jen furt na neco cekam a ono nic. Dneska jsem jeste byla na hormonalnim profilu... Tak snad se to nekam pohne...

kovarikovam
24. kvě 2016

Ahoj, jsem zde úplný nováček, stejně tak jsem tento měsíc začala s Clostilbegytem, ten mi byl předepsán kvůli tomu, že u mě zřejmě vůbec nedochází k ovulaci, tím pádem ani k menstruaci, ta mi chodila předpisově jen při pravidelném užívání Utrogestanu, po vysazení nic. O miminko se snažíme asi 8 měsíců, ale zatím neúspěšně. Proto jsem teď nasadila Clostík,beru ho 3. -7. DC, poté 23.-27. DC Utrogestan. Dnes jsem 14.DC a začala jsem lehce špinit a mám bolesti v podbřišku jako při menses. Je možné, že je to už ovulace a případně ovulační krvácení? Docela mě to překvapilo, tak se chci zeptat, zda máte některá podobnou zkušenost 🙂 Díky 🙂

blauen
24. kvě 2016

@kovarikovam je velika pravděpodobnost ze je to ovulace, Já brala presne jako ty clostilbegyt a v noci bolelo bříško zacla jsem špinit a na druhý den mi dr. potvrdil, že proběhla ovulace, tak z toho usuzuji, že se u tebe taky jedna o ovulaci.

blauen
24. kvě 2016

@kovarikovam a shodou okolností taky to bylo 14 DC a pak jsem hned nasazovala utrogestan. Držím palečky! !

zrofka
24. kvě 2016

ahojky děláte některá ovu testy???

luska__
24. kvě 2016

@zrofka ja 🙂

kovarikovam
24. kvě 2016

@blauen Děkuju moc 🙂

luska__
24. kvě 2016

Proč si neuděláte ovulaci test?? @kovarikovam

monichka
24. kvě 2016

holky můžu mít dotaz? za jakých okolností vám byl nasazen Clostilbegytem? Po jaké době snažení? atd? předepíše mi ho dr. i po chvilce snažení ?

luska__
24. kvě 2016

@monichka taky bych si ho nejradši nechala dat po prvním měsíci 🙂 silenost, chci vymyt mozek

zrofka
24. kvě 2016

@monichka mě ho nasadila dr kvůli PCO... 😉 mam dlouhé cykly...

blauen
24. kvě 2016

@kovarikovam nemáš zač 😉

zrofka
24. kvě 2016

@luska__ když mam o trošku slabší čarku jak tu kontrolní,tak to znamená,že je negativní? nebo že se blíží nebo byla ovulace??? za jak dlouho cca po ovulaci přijde MS (cca- vím,že každá to mame jinak 😉 )

luska__
24. kvě 2016

@zrofka test je pozitivní pouze tehdy,když jsou obě výrazne a nebo výraznější čárka , která je blíže k proužku, kde se namaci moc. A neznamená to vždy ovulaci, když testujete denně treba od 13.dc tak poprvé pozitivní narůst LH( to je hormon) znamená plodný den( takže sup na to a do 40-48h proběhne ovulace) pak cca do 14 dni, když nebude úspěšne oplodnění menstruace.
Pokud nemáte pravidelnou MS můžete mit ovulaci klidně až 25DC

luska__
24. kvě 2016

@zrofka od včera testuji 🙂 dnes jsem 14DC, ale nemám to pravidelně :((

luska__
24. kvě 2016

@zrofka velký prd 🙂)

monichka
24. kvě 2016

@luska__ zkusím mu to asi navrhnout 😀 Už mně nebaví každý měsíc stejné zklamání..

luska__
24. kvě 2016

@monichka a řešíte neco? Nebo jen sex, kdykoliv je chuť 🙂

zrofka
24. kvě 2016

@luska__ ahá já právě dneska zkusila svůj první ovu test.. bolí mě v podbříšku ....tak jsem si ho zkusila..a vyšel mi takhle..takže taky negativ..a já se radovala...

monichka
24. kvě 2016

@luska__ 2 měsíce si hlídám ovulaci, i doktorem potvrzeno kdy bude. v době ovulace máme více sexu a mimo ni co druhý den, takže si myslím že se trefit musíme... od 5 dne po ovulaci mě začíná vždy pobolívat břicho, sem tam trochu nevolnosti - spíš pocitově. Teď dokonce 5 dnu zpoždění co se u mě nikdy nestalo . BT Měřím a až do dneška se držela také vysoko, a i přes to dnes 1DC ☹

luska__
24. kvě 2016

@zrofka zkuste to zítra ráno, treba se to vybarbi do dvou čárek 🙂 ja mám jen duchy. Tohle možná uz zavání.. Preventivně bych dnes zazlobila 🙂 a udělala svíčku

luska__
24. kvě 2016

@monichka tak to mě mrzí 😟 zkuste si přečíst můj blog treba se v tom najdete 🙂)

zrofka
24. kvě 2016

@luska__ jj určitě se na to vrhneme:D to pojistíme..:D kdyby náhodou to vyšlo...

lussinka88
24. kvě 2016

@zrofka rekla bych ze je pozitivni ;)

zrofka
24. kvě 2016

@lussinka88 uvidíme.. dneska na to s manželem hupsneme... 😀 🙂 a zkusím ještě testnout zítra.. jinak jsem moc ráda...protože díky tomu PCO.. a anovulačním cyklům jsem neměla ovulaci..ted jsem se prolévala bylinkama a najednou cítím podbříšek a prsa...🙂

Strana