icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

jitule007
22. kvě 2016

@janule1987jk 12-13 dpo...

rejni
22. kvě 2016

@jitule007 Taky si říkám, že teď se na nás už "podívají" líp a snad se ten problém najde a brzo to vyjde 🙂 ..Tak ty dnes testila a nic? :-/ když není mrcha pořád je naděje! Jinač pak vzhůru do dalšího cyklu..to příjde 🙂

rejni
22. kvě 2016

@janule1987jk Tak teď nekonečné čekání jo? A Dr viděl na utz cystu nebo si myslíš, že tam je? I přes nemoc to může vyjít.. A ještě brzo zatím 🙂 držím palce.. 🙂

jitule007
22. kvě 2016

@rejni test nic...sice sem ho nedelala z prvni ranni moci...ale asi to fakt nevyslo...nijak se ale nehroutim...jedeme dal 🙂

lussinka88
22. kvě 2016

Holky myslite ze z cysty me muzou strasne bolet bradavky? Prijde mi, ze je mam cerveny a nemuzu se jich dotknout, docela dost boli jako bych tam mela modriny. Nevim jestli mam bolavy i prsa pac me boli kazdy dotyk. 😀 jinak ze me vyselo cosi srazenyho a pak to prestalo tak predpokladam te cysta praskla. Uvidim jestli se rizjede MS

maslicko
autor
22. kvě 2016

@janule1987jk čauky...no já začínám další cyklus...MS se pomalu rozjíždí, tak čekám až to bude ta opravdová MS a můžu začít poslední cyklus s Clostíkem....už si nedávám naděje a pomalu se připravuju na diagnostickou laparoskopii..cítím, že mě nemine :( už bych to raději měla za sebou a věděla na čem jsem ....co ty?

rejni
23. kvě 2016

@jitule007 Tak ještě zkusit zítra pokud MS nedorazí 🙂 Tak tak jedině dal pozitivně 🙂 ne vždy to jde ale být z toho smutná stejně nic nezmění, že.. Já to vzala teď o moc líp určitě tím carem no 🙂

janule1987jk
23. kvě 2016

@lussinka88 mam uplne stejny problem. Ale me bradavky boli kazdy cyklus. Muze to byt pricina hormonalni, coz by na prasklou cystu sedelo. A ja srazeninu take.jednou mela. Muze to byt cysta 🙂

rejni
23. kvě 2016

@lussinka88 Četla jsem, že cysta může způsobovat příznaky jak těhu a i ukázat falešně pozitivní test.. Ale když jsem jí měla já tak ani jedno z toho.. Ale já nemám třeba skoro žádný PMS příznak..tak jestli já fakt nebudu mít málo nějakých těch hormonů..A MS tak slabá, krvácení tenhle cyklus 1 den a to ještě nic moc a pak už špinění.. Ale Dr říkal, že to nevadí.. A co TT? Který DPO jsi? 🙂

janule1987jk
23. kvě 2016

@maslicko ja jsem teprve 8dpo, takze musim cekat. Ale myslim, ze tento cyklus nic. Uvazujeme o IVF. Uz jsem na to psychicky pripravena.

lussinka88
23. kvě 2016

@rejni TT jem nezkousela od minuleho tydne. Myslim, ze se mrcha brzy spusti... Jen doufam, ze cysta je pryc 🙂 jinak jsem 17DPO nebo uz 1DC 😀 človek aby se v tom vyznal 🙂) ja taky moc nemivam PMS a MS mam tak 2-3dny slabou. Pak jsem premyslela jestli je to vubec MS protoze se me nejakejdoktor ptal jestli poznam menstruacni krvaceni... Tak nevim co tim bylo mysleno. Kdyz jsem mela MS po clostiku tak byla silnejsi nez normalne.

lussinka88
23. kvě 2016

@janule1987jk 2DC mam skocit na ultrazvuk tak jsem zvedava. Ty srazeniny jsem se lekla... Me prijde ze bud praska ta cysta nebo se mi rozjizdi MS, ja fajt nevim.... :/

janule1987jk
23. kvě 2016

@lussinka88 no u me to bylo, ze druhy den se mi rozjela MS. Tak uvidis 🙂 a kdyz ne, tak zkus TT ☺

janule1987jk
23. kvě 2016

Holky, tak jak? Ubyva nas aspon? 😃 vim jen o blauen, kazdy cyklus aspon jedna z nas 😉

jitule007
23. kvě 2016

Holky tak ja hlasim 1 DC...premyslim ze tenhle mesic nebudu Clostik brat a pockam az na výsledky přítelova spermiogramu....

lussinka88
23. kvě 2016

@jitule007 taky hlasim 1DC. O nikom dalsim nevim. Cekala jsem, ze nas bude uz min... Zacinam si myslet ze ten clostik zadnej zazrak neni.

lussinka88
23. kvě 2016

Holky nevite jak to je s proplacenim IUI od pojistovny. Na Heliosu psali, ze nektery pojistovny to berou jako IVF. To je prece nejaka kravina, ne??

janule1987jk
23. kvě 2016

@lussinka88 tak to kravina urcite je, je to dane zakonem. IUI rocne 6x a IVF za cely zivot 4x. Jinak IUI jsem na ppjistovne nenahlasovala, to delaji centra za tebe.

jitule007
23. kvě 2016

@lussinka88 Tak koukam ze jsme na tom opet stejne 🙂 no co uz....jedeme daal 🙂

lussinka88
23. kvě 2016

@janule1987jk ja vam to pak sem dam. Nasla jsem to na Helios Brno, ze je nejaky novy zakon a ze ho pojistovny" zneuzivaji"

lussinka88
23. kvě 2016
lussinka88
23. kvě 2016

@jitule007 jooo... Sice uz me to nebavi, ale jeste jednou to zkusim. Pak si dam asi oraz...

janule1987jk
23. kvě 2016

@lussinka88 tak tohle je silene!!! Hned jak budu znova u doktora, tak se ho na to zeptam! Budu tam volat v prvni den MS. Zatim vyckavam.

zrofka
23. kvě 2016

@lussinka88 tyjo,tak to čučím 😨

lussinka88
23. kvě 2016

@janule1987jk
@zrofka ja jsem taky cumela! Uplne nahodou jsem na to narazila. Zitra jdu na odbery do isacare, tak se schvalne zeptam. Ale chape to stejne jako ja, ze jo 🙂 ja uz se v tomhle statu nicemu nedivim!

zrofka
23. kvě 2016

@lussinka88 jj určitě se zeptej..v Iscare jsem zaregistrovaná taky ;) 😉

tess007
23. kvě 2016

Holky,technicka...3-5DC beru clostilbegyt a 17-23DC duphason.Kdy po dobrani ma prijit MS?Jsem 5 dni po dobrani a zatim nic...

lussinka88
23. kvě 2016

@tess007 a test? Me se taky zpozdila MS... To je asi tim duphastonem nebo miminkem 😉

lussinka88
23. kvě 2016

@tess007 heled a nemas brat ten duphaston 17-27?? Ja beru stejn schema, ale progesteron (neberu duphaston, ale utros) 10dni. Vis kdy jsi mela ovu? Kdyby byla ovu pozdeji tak se ti zpozdi MS.

tess007
23. kvě 2016

@lussinka88 jsem 27DC, takze na test brzy...Nene, duph.beru jen tyden.U prvniho ditete mi to takto zafungovalo...Ovulace byla asi 13_14Dc...

Strana